• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah razı olsun canım amin🙏🙏🙏
Evet baya belirgin inşallah bu koyulukta yalancı çıkarmaz çok kötü olurum valla
Bu teste benzer bi test inovita ile yapmıştım bende aynı bu koyulukta beta 50 ckmıstı. Kimyasaldı o ayrı ama bencede bariz pozitif sağlıkla ilerler inşallah. Bilaç gün test ile artışı görüp sonra kan vermek mantıklı hastanede uzakmıs madem

Bu teste benzer bi test inovita ile yapmıştım bende aynı bu koyulukta beta 50 ckmıstı. Kimyasaldı o ayrı ama bencede bariz pozitif sağlıkla ilerler inşallah. Bilaç gün test ile artışı görüp sonra kan vermek mantıklı hastanede uzakmıs madem
Hemen çıkmasa asla inanmazdım ama hemen çıktı inşallah yanılmaz. Aynen bende öyle düşündüm hem adetim de gecikmiş olur. Amin inşallah🙏

Çıkmış cnm var görünüyor net şekilde ama en güvenilir kan ben çok yalancı pozitif yaşadım hangi marka testin
Ben yurt dışındayım canım glowup diye bir marka. Bende çok gördüm yalancı o yüzden pek güvenmiyorum yarın tekrat deniycem

Kızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı

Aşkım hamilesin bence sen bu sefer şükürler olsun. Belirtilerin nelerdi hemen söyleee 🤗🤗❤️❤️
İnşallah kuşum yaa çok korkuyorum ya yalancıysa diye🙏
En belirgin belirtim meme ucu ağrısı böyle sütuenin üstünden bile hissediliyor. Arada kasık ağrısı. Bir de adet sivilcem çıkmadı her adet öncesi muhakkak çıkar kocaman o çıkmadı

Kızlar ya gebelik testini 10 dakika boyunca bekliyor musunuz? Ben yapıyorum zaten olsa hemen çıkar diyip 2 dk sonra çöpe atıyorum. Beklemek mi lazım? Bekleyerek öğrenen var mı? Kafam karıştı
10 dakika bekliyorum ben telefonla dakka tutuyorum hatta. Sana şöyle söyliyim bu attığım testteki çizgi 5 dakika sonra belirmeye başladı ve 10 dakika dolana kadar fotodaki görüntü oluştu. Bence 10-15 dakika bekle sen

İnşallah kuşum yaa çok korkuyorum ya yalancıysa diye🙏
En belirgin belirtim meme ucu ağrısı böyle sütuenin üstünden bile hissediliyor. Arada kasık ağrısı. Bir de adet sivilcem çıkmadı her adet öncesi muhakkak çıkar kocaman o çıkmadı
Yaa inşallah vardır aşkım kan vericek misin

Back
X