Merhaba tecrübeli anneler yeni doğacak bebeğim için Baby Hope marka bebek odası takımı almayı düşünüyorum. Fiyatları gerçekten çok uygun modelleri de güzel. Ama kaliteleri hakkında bir bilgim yok. Kullanan varsa konu ile ilgili göüşlerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Bende hala bakınma aşamasındayım ama karar veremiyorum gönlüm çilekten yana ama tümüyle bir oda takımı yapmaya kalkıldımı baya pahalıya geliyor e bütçemiz de kısıtlı belis marka çok var internette fiyatları bazı yerlerde pahalı ama bazı yerlerde de çok uygun acaba üretim esnasında tercih edilen kaliteyle mi alakalı yoksa kim ne kadara tutturursayla mı alakalı bilemiyorum. baby hope hala aklımın köşesinde fakat çevremde kullananda yok hiç...
Kızlar ben babyhope marka mobilya aldım. Beyaz olanından gayet şık güzel ...
güle güle kullansın bebişiniz... bizde bu hafta sonu alıcaz bişi çıkmazsa (kredi kartının devretmesini bekliyoruz da :)) ) bu arada beyaz derken hangisi yıldız kolçakları olan mı? resmini çekip koymanız mümkün mü acaba? bide kapakları açınca boya kokusu geliyor mu? 1 ay kadar kapak açık havalandırmak lazımmış sanırım? bide ne kadara aldınız? ben beşiği büyüyebilen istiyorum bide duvar rafı falan toplam 5 parça set dimi sizin de?
Kızlar biz bugün siparişi verdik babyhope beyaz modelini (kulpları çiçek olan). ama siparişin tüm parçalarının tamamlanıp gönderilmesi 1 ayı bulabilirmiş (istanbul dışında ikamet ediyoruz). 2 hafta önce konuştuğumuzda yataksız fiyatının 1160 olduğunu söylemişti satıcı mağaza ama bugün maalesef 4 gün önce onlara yeni katoloğun ulaştığını ve eski fiyatın geçerli olamayacağını söyledi aslında çok kızdık ama en çok kendimize neden 2 hafta önce direk ödemeyi yapmadık diye... yatak hariç fiyat 1250 olarak yaptık ödemeyi; napalım dedik internetten alıp kargoyla falan uğraşcağımıza mağaza aracılığıyla olsun sıkıntı çıkarsa nakliyesiyle onlar uğraşsın dedik ve aldık son karar olarak :) ürün geldiğinde koku var mı kullanışlı mı sağlam mı v.b. soruları sizin içi cevaplayacağım inşallah
bende o beyaz olandan almak istiyorum su an 1200 tl fiyati siz internet araciligyla almadinizmi urunun kalitesilede ilgili bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?