Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende babyhope yakamoz isimli takımı aldım dışı boyama değilmiş satıcı bişeyler dedi ama ben aklımda tutamadım.İlk geldiğinde biraz koku vardı ama 1 hafta havalandırdım geçti şimdi koku yok.
Kızlar Gokalp arkadaşımıza katılıyorum. internette ucuz görünüyor ama mağazadan alınca yanında bi sürrü hediye veriyorlar ve daha hesaplıya geliyor.
Benim oda takımının yanında yatağı, uyku seti, cibinliği, bebek küveti ve dönence hediye verdiler. Ankara'da çıkrıkcılar yokuşunun paralelinde birkaç bebek mağazası var hemen hepsinde aynı şartlarda veriyorlar
geçen hafta benimde siparişim geldi sonunda (bana ulaşması 1 ayı buldu maalesef) beyaz modelini sipariş etmiştim 5 parça. kurulumu baya uğraştırıyor bilen birinin yapması iyi olur biz bu işi yapan birine 70 tl karşılığında kurdurduk ama iyiki biz uğraşmaya kalkmamışız dedi eşim. ilk kurulduğunda vardı koku ama kapakları açık 1 haftadır havalanıyor yarın temizliği yapılacak ve eşyaları perşembe günü yerleştiririm diye düşünüyorum. eğer spesifik sorularınız var ise seve seve cevaplayabilirim....
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...Ben İstanbul Kadıköydeyim Baby hop ta Hadımköydeymiş internetten sipariş vermeye korkuyorum nasıl olur diye.Modeli de beyaz olanı istiyorum malum şimdi kızım olacak ama sonradan erkek olursa ortak kullanırlar.
Sen nekadara aldın birde gidipmi aldın siparişlemi aldın hangi şehirden aldın yazarsan çok mutlu olurum...
evet bayanlar cvp bekliyorum...
Oğlumun yatagi bu urunun 4 cekmecelisi ve sallanan besik. Cok memnunuz oda oda sokup takip gezdiriyoruz desem yeridir. Cekmeceleri cok asagida oldugu icin malum dogum sonrasi pek kullanisli degil. Ama guvenlik ve montaj acisindan cok kullanisli. 500 kusur liraya almistik. Kaziklanmisiz sanirim.
Besigi ve ic yatagini magazadan aldik.Peki sadece yatağınımı aldınız..Birde internetten mi aldınız acaba ?