Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Baby Hope marka bebek odası takımı kullanan var mı?

hayırlı olsun inşallah. peki kurulumu nasıl zor mu? boya kokusu falan çok var mı? bi de ne kadar zamanda teslim ettiler bi sıkıntı çıktı mı? biraz çok oldu amameraklarım burda giderilecek:17:

Biz mavi olanını, AnkaradaKİ mağazadan satın aldık ve yaklaşık 1 ay önce kuruldu. Kurulum çok kolay değil, oldukça zor. İnternetten sipariş etmektense mağazadan almak daha mantıklı. Biz hiç kapakları açıp havalandırmadık, merak etmeyin kokusu yok. Fiyatı oldukça iyi Duvar rafı yok 4 parça halinde büyüyen beşikli ve fiyatı 1100 TL

Bende babyhope yakamoz isimli takımı aldım dışı boyama değilmiş satıcı bişeyler dedi ama ben aklımda tutamadım.İlk geldiğinde biraz koku vardı ama 1 hafta havalandırdım geçti şimdi koku yok.

Kızlar Gokalp arkadaşımıza katılıyorum. internette ucuz görünüyor ama mağazadan alınca yanında bi sürrü hediye veriyorlar ve daha hesaplıya geliyor.

Benim oda takımının yanında yatağı, uyku seti, cibinliği, bebek küveti ve dönence hediye verdiler. Ankara'da çıkrıkcılar yokuşunun paralelinde birkaç bebek mağazası var hemen hepsinde aynı şartlarda veriyorlar

Eklentiler

• $Baby-Hope-Yakamoz-Oda-Takimi-4678.webp
    $Baby-Hope-Yakamoz-Oda-Takimi-4678.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.172
Bende babyhope yakamoz isimli takımı aldım dışı boyama değilmiş satıcı bişeyler dedi ama ben aklımda tutamadım.İlk geldiğinde biraz koku vardı ama 1 hafta havalandırdım geçti şimdi koku yok.

Kızlar Gokalp arkadaşımıza katılıyorum. internette ucuz görünüyor ama mağazadan alınca yanında bi sürrü hediye veriyorlar ve daha hesaplıya geliyor.

Benim oda takımının yanında yatağı, uyku seti, cibinliği, bebek küveti ve dönence hediye verdiler. Ankara'da çıkrıkcılar yokuşunun paralelinde birkaç bebek mağazası var hemen hepsinde aynı şartlarda veriyorlar

acaba hangi mağazadan aldın tam ismini yazarmısın birde nekadar tuttu toplam yazarsan çok mutlu olurum gerçi benim doğumuma var şimdilik kısmetse haziranda doğumum ama yinede insan şimdiden plan yapmaya başlıyor ;)

Canım mağazanın adı direk Babyhope yerini şöyle tarif ediyim;

Çıkrıkçılar yokuşunun alt başından sola giriyorsun sokak kısa bir sokak bitince tam karşında 3 tane mağaza var ben ortadakinden aldım 1700'e ama sağdaki mağazada aynı rakama düşmüştü. Haziran'a da çok kalmamış aslında bence şimdiden bakmaya başla çünkü bir süre sonra dolaşacak mecali kalmıyor insanın bizim oda takımı tamam ama daha ıvır zıvır alınacak bi sürrü şey çıkabiliyor hiç aklına gelmeyen şeyler en azından bu işi hallettim kenara koydum diye seviniyorum

geçen hafta benimde siparişim geldi sonunda (bana ulaşması 1 ayı buldu maalesef) beyaz modelini sipariş etmiştim 5 parça. kurulumu baya uğraştırıyor bilen birinin yapması iyi olur biz bu işi yapan birine 70 tl karşılığında kurdurduk ama iyiki biz uğraşmaya kalkmamışız dedi eşim. ilk kurulduğunda vardı koku ama kapakları açık 1 haftadır havalanıyor yarın temizliği yapılacak ve eşyaları perşembe günü yerleştiririm diye düşünüyorum. eğer spesifik sorularınız var ise seve seve cevaplayabilirim....

geçen hafta benimde siparişim geldi sonunda (bana ulaşması 1 ayı buldu maalesef) beyaz modelini sipariş etmiştim 5 parça. kurulumu baya uğraştırıyor bilen birinin yapması iyi olur biz bu işi yapan birine 70 tl karşılığında kurdurduk ama iyiki biz uğraşmaya kalkmamışız dedi eşim. ilk kurulduğunda vardı koku ama kapakları açık 1 haftadır havalanıyor yarın temizliği yapılacak ve eşyaları perşembe günü yerleştiririm diye düşünüyorum. eğer spesifik sorularınız var ise seve seve cevaplayabilirim....

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...Ben İstanbul Kadıköydeyim Baby hop ta Hadımköydeymiş internetten sipariş vermeye korkuyorum nasıl olur diye.Modeli de beyaz olanı istiyorum malum şimdi kızım olacak ama sonradan erkek olursa ortak kullanırlar.
Sen nekadara aldın birde gidipmi aldın siparişlemi aldın hangi şehirden aldın yazarsan çok mutlu olurum...

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...Ben İstanbul Kadıköydeyim Baby hop ta Hadımköydeymiş internetten sipariş vermeye korkuyorum nasıl olur diye.Modeli de beyaz olanı istiyorum malum şimdi kızım olacak ama sonradan erkek olursa ortak kullanırlar.
Sen nekadara aldın birde gidipmi aldın siparişlemi aldın hangi şehirden aldın yazarsan çok mutlu olurum...

ben ıspartadayım. Burada bir mağaza aracılığıyla beyaz modelni sipariş ettim 5 parça takım (büyüyebilen beşik, dolap, şifonyer, oyuncak sandığı, raf) + yatak için iki taksitte toplam 1320 lira ödedik. gitti gidiyorda falan parçaları daha ucuza satılıyor aslında ama biz mağazadan almayı tercih ettik kargosunda falan sorun olmasın bide parçalarda kırıklık olursa falan biz uğraşmayalım mağaza uğraşsın dedik. takımın bize ulaşması 1 ayı buldu ama parçalarda bir sorun yoktu kurulumu da yapıldı kullanışlı baya ama koku var tabii mutlaka havalandırılması gerekiyor eşya yerleştirilmeden önce

Bende bebefix sitesinde ucuza buldum ama güvenemedim çünkü bayağı mağdurlar var.
Hepsiburada ya baktım ordan alırım alırsam heralde ama tek tek kargoyu yollarlar ve ben ya sonra kurduramazsam diye korkuyorum.
Zor kurulum diyolar bende tedirginim açıkçası...

bende babyhopeden beyaz olanı 210 beşik 70 tl yatağına verdik:ssz:. Ama ben çok beğendim bu fiyata gayet şık ve kullanışlı bence. Zaten maksimum 4 yada 5 yaşına kadar yatar bebişler. Makul bir fiyata güzel bir ürün çok para dökmeye gerek yok .:6: Yerim olmadığı için tam takım alamadık biz. Dediğim gibi beğendim güzel ürün:34:. $SAM_2471.webp $SAM_2472.webp $SAM_2473.webp $SAM_2474.webp $SAM_2475.webp

evet bayanlar cvp bekliyorum...

Oğlumun yatagi bu urunun 4 cekmecelisi ve sallanan besik. Cok memnunuz oda oda sokup takip gezdiriyoruz desem yeridir. Cekmeceleri cok asagida oldugu icin malum dogum sonrasi pek kullanisli degil. Ama guvenlik ve montaj acisindan cok kullanisli. 500 kusur liraya almistik. Kaziklanmisiz sanirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğlumun yatagi bu urunun 4 cekmecelisi ve sallanan besik. Cok memnunuz oda oda sokup takip gezdiriyoruz desem yeridir. Cekmeceleri cok asagida oldugu icin malum dogum sonrasi pek kullanisli degil. Ama guvenlik ve montaj acisindan cok kullanisli. 500 kusur liraya almistik. Kaziklanmisiz sanirim.

Peki sadece yatağınımı aldınız..Birde internetten mi aldınız acaba ?

merhaba kızlar konu baya geride kalmış ama ben de yazmak istedim. şu an bebefixten bakıyorum bu takıma. ama koku olayı kafama takıldı acaba her takımda mı koku vardır yoksa bunda mı ucuza mal edildiği için bu sıkıntı var.

Back
X