Doğuma Hazırlık baby sling kulanan varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
-http://www.pratikanne.com/2008/11/en-basit-ve-kullanl-kanguru-tayc.html
sanırım epey işe yarıyor.... öyle yazıyor pratikanne =)

çok kullanıslı bısdeye benzıyor...
bende almak ısterım...
acaba nerlerde satılıyor...
ve kaç para..

ilk 3 aydan sora kullanılmaz ama yınede guzelmıs
bence elle yapmak lazım bunu yoksa sanırım pahalı bıde 3 ay ıcın alınmaz
bızım burda 50 lıramı ne dedıler bence cok pahalı 5 lıralık kuması var tas catlasa 10 lıra eder

kızlar bende aldım ama kullanamadan hamile arkadaşıma hediye ettim umarım o kullanır bunu kullanabilmek tamamen bebeğinize bağlı benim oğlum çok huysuzdu içine koyduğum zaman çığlığı basıyodu normalde büyüyüncede oturtarak kullanılıyo ama onda da huzursuz oldu velhasıl kullanamadık 100 liraya almıştım hediye oldu gitti :)) düşünerek almak lazım kısacası

yaaa..
aslında bassın çıglıgı..ne varmış yanı..bız bu sıpaların kuklası olduk vallah..
benım oglanda durmazdı..ana kucagı almıstım ona...
gerınır dururdu aglarken...
dışarsı soguksa çıkarmazdım..aglardı sıpa...sonra bakınırdı..yada uyurdu..

kızlar ben hamileyken aldım.. kızımın ilk aylarında da oldukça kullandım ama ilk 2 ay kadar.. sonrasında yatay şekilde bebek sığmıyo e henüz vücut yapısı oturmaya müsait olmadığında o oturur pozisyondaki fotolarda göründüğü gibi kullanılamıyo... yani şöyle söyliyim ilk 2 en fazla 3 ay belki kullanılabilir... sonrasında bebek 9-10 aylık olduktan sonra tekrar kullanılabili ama o zamnda ağırlaşacağı için o kadar rahat taşınırmı bilmiyorum.. kızım şu anda 9 aylık ama 3. yadan sonra bidaha hiç çıkartıp kullanmadım...

burada bunlar degilde, moby wrap diye bir urun cok populer son zamanlarda, her iki omuzada destek verdigi icin tasimasi cok zor olmuyor, buradaki resimlerden anladigim kadari ile bu urun sadece tek omuza geciyor, buda yanlis bir tasima sekli olur cunku agirlik surekli bir tarafta olur.

moby wrap diye aratin resimleri var cok nette. ama bu urun de biraz pahali, bu yuzden cogu kisi kendisi dikmeyi falan planliyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…