Doğuma Hazırlık baby sling kulanan varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar baby sling amerikada yasaklanmış.. almayı düşünenler bi araştırsın bence.. amerikada 3 bebek boğularak ölmüş bu ürün yüzünden.. benneyaptımki

ben de bugün e-bebek de gördüm içi pamuklu hoşuma gitti. sağlam da yani. ama pahalı geldi bana 119 tl dediler.

Arkadaslar Allahinizi severseniz kisalmasi gg olan sitede satiliyor,19tl ye,bazi saticilar 24.90tl demis,eminim istanbul piyasasinda elden en fazla 15 e bulunabilir,google dan en ucuz baby sling yazin,karsiniza onlarca site cikar,bir bez parcasina o kadar para vermenin manasi yok,ben bizzat kullanan arkadasimdan gordum,zaten kendisi tavsiye etti bana,ben henuz 5 aylik hamileyim,ilerleyen zamanlarda siparis verecegim ama once istanbulda eminonunde arastirmak istiyorum,bulamazsam netten siparis veririm,sizlere de fikir olsun

selamlar
GG'deki halka slinglerdense moby wrap ya da mei tai sling öneririm. her iki omza eşit yürk bindirdiğinden daha rahat kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…