Bebek İkinci El baby2go proton veya tam yatar 5 kg gibi hafif bebek arabasi ariyorum

ben de çok aradım, 5 kilo falan diyenler hep yalan çıktı bitane yurtdışı ürünü denk geldi biri almış onu aldım ama o olmasa diamond baby p102 var 5buçuk kilo

Tam yatan sırt kısmı sayesinde doğumdan itibaren 20kg ‘a kadar kullanılabilen
Diamond P102 Baston Puset, bebeğin ihtiyacına göre farklı yatış pozisyonlarına ayarlanabilir.
Beş noktadan geçen emniyet kemeri mevcuttur.
Yumuşak süngerle kaplı kaymayan yapıda tutma kolları mevcuttur.
Kapatıldığı zaman çok az yer kaplar, Hatchback araçlar dahil bütün bagajlara rahatlıkla sığar,
Geniş bir sepete sahiptir,
%100 yerli üretimdir, bu nedenle servis ve yedek parça temininde çok kısa sürede cevap verilebilmektedir.
2 sene garantilidir.

bu özellikleri yazmışlar bi sitedede... en azından aklında bulunsun seçeneksiz kalma inşallah...

Ben baby2go proton kullanıyorum evet çok hafif
ama hala kullanıyoruz :)
fikrimi söyleyeyim dedim inşallah bulursun

Tesekkur ederim arkadaşlar
bu gidişle sifir almak zorunda kalicam proton modelini çok tavsiye ediyor kullananlar.evet arkadasim diamond a bakmistim bende suphede kaldim agirliklari düşük yaziyorlar haklisin genelde.tekrar tesekkurler.

merhaba konuyu açmalı çok olmuş ama aldınız mı proton modelini..benim de aslında var ama tereddütlerim de oluyor.şimdi oğlum 2,5 yaşında arabası baya kötü olduğu için yeni alıcaz hem ilerde kardeşi de kullanır diye..ama bebekken acaba pusetiyle beraber arabanın içine olur muki diye kararsızdım.eğer aldıysanız tavsiye misiniz

merhaba konuyu açmalı çok olmuş ama aldınız mı proton modelini..benim de aslında var ama tereddütlerim de oluyor.şimdi oğlum 2,5 yaşında arabası baya kötü olduğu için yeni alıcaz hem ilerde kardeşi de kullanır diye..ama bebekken acaba pusetiyle beraber arabanın içine olur muki diye kararsızdım.eğer aldıysanız tavsiye misiniz

Burada sonsy arkadaşım yazmış ben ondan aldım artık biz kullanıyoruz, sağolsun pırıl pırıl geldi benim kızım 1,5 yaşında ve keşke baştan bu arabayı alsaydım diyorum inanılmaz pratik , hafif ve kullanışlı en önemlisi çift taraflı uyuduğunda artık içim rahat tentesi kapanıyor, ben çok memnunum baby to go proton U herkese tavsiye ederim,,

Back
X