- 1 Kasım 2012
- 780
- 93
- 118
- Konu Sahibi babyoverlock
-
yaa seninle de hep aynı seylere talip oluyoruz ama:) tam o 3ünü yazacaktım yorumunu gördüm. bi kaç topikte daha oldu aynısı.
neyse arada çok sayfa var bu arkadaşımız eğer vazgeçmişse ben talibim ceket ve diğer iki elbiseye. sadece siyah fermuarlı elbise olsa da olur. bu ara siyah bi elbiseye çok ihtiyacım var :26:
satildi canim, yani daha gondermedim ama serebum arkadasima hayirli olsun,kırmızı düğmeli tunik duruyor mu?
Ablsm 3 kirmizi bluz yerine 5 nolu mavi hirka olsun.
aaa vaz mı geçtin ? ben beğendim diye değil dimi? üzülürüm :26:
Mavi hirkam olmadigi icin degistirdim sana da yaradi ne gusel.[/QUOTE
anladım ..tşk ederim yine dekonu sahibi o zaman 3.kırmızı düğmeli tunink benim ...ama 4 lira için seni yormak istemem
yeni kıyafet sergiliyecekmisin? 36 beden ...
Mavi hirkam olmadigi icin degistirdim sana da yaradi ne gusel.[/QUOTE
anladım ..tşk ederim yine dekonu sahibi o zaman 3.kırmızı düğmeli tunink benim ...ama 4 lira için seni yormak istemem
yeni kıyafet sergiliyecekmisin? 36 beden ...
Tamam sana ayiriyorum, daha ekleyeceklerim var 36 beden
siyah yakası taşlı bir elbise var 7 numara sanırım o elbisenin uzunluğunu ne kadar
Yazlik kiyafet derdim bitti elbiseler super.
Ablam 47 almayim onun yerine 1 nolu desenli kazak olsun
Merhaba konuyu takip etmek zor:)) Eklediğim ürünler satıldı mı acaba??
Elbise ayarlanabiliyor mu bir de boyu kac cm?Ben Hamileyim şuanda 55 kg im.Tek soru işaretim olup olmaması; bir de İStanbulda mısınız elden alma imkanım var mı?Yeni ekleyeceklerinizi de görmek isterim.
canım, öncelikle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah, benimkide 6 aylık :)
elbise ayarlı canım, payıda var içten rahat kullanabilirsin, kaç bedensin birde siyah elbisem var hamilelik ve emzirme için uygun ben geçen yıl giymiştim ilgilenirsen onuda eklerim kullanışlı bir elbisedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?