-Babyoverlock' un BİT PAZARI*23.sayfadan itibaren

:) yok arkadasimiz vazgecmedi onlar ona gidecek :) baska elbiselerde var ama toparlayamadim daha elbise ceket takim var istermisiniz ama resim koymadim daha isterseniz eklerim, hic giyilmedi.

Elbise ayarlanabiliyor mu bir de boyu kac cm?Ben Hamileyim şuanda 55 kg im.Tek soru işaretim olup olmaması; bir de İStanbulda mısınız elden alma imkanım var mı?Yeni ekleyeceklerinizi de görmek isterim.

Elbise ayarlanabiliyor mu bir de boyu kac cm?Ben Hamileyim şuanda 55 kg im.Tek soru işaretim olup olmaması; bir de İStanbulda mısınız elden alma imkanım var mı?Yeni ekleyeceklerinizi de görmek isterim.

canım, öncelikle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah, benimkide 6 aylık :)
elbise ayarlı canım, payıda var içten rahat kullanabilirsin, kaç bedensin birde siyah elbisem var hamilelik ve emzirme için uygun ben geçen yıl giymiştim ilgilenirsen onuda eklerim kullanışlı bir elbisedir.

canım hemen hemen aynı kilolardayız :) bedenler rahat olur ama içine sinmezse ölçü verebilirim

Çok Sevinirim:)) o zaman siyah elbiseyi ve bluzu alıyorum.Eğer hırkanın da alıcısı dusunmuyorsa onu da almak isterim.Hamile olarak kullanabileceğim başka eliniz de varsa görmek isterim.Elden almam mümkün mü ürünleri

Allah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin İNş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…