Bacagımdaki batıklarla oynamam sonucu olusan izler

Bsr_ank

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
21
5
6
Kızlarr lütfenn yardımcı olunn. Bacaklarimda batiklarla oynadigim icin olusan aşırı izler var. Nasıl gececek bilmiyorum zeytinyagi surdum limon vrelma sirkesi surdum ama cok bi faydasi olmadi sanki. Varmi bi krem oneriniz? Sirf bu yuzden evlenmekten korkuyorum.

Benim de ayni.
Bacaklarimi alsam bile leke dolu resmen cekiniyorum etek giymeye.
Bacak fondoteni kullaniyorum bu yuzden
Takipteyim konuyu.

zeytinyağı daha yoğun kıl çıkmasına neden olmaz mı, kıl köklerini besleyip ? Dermatolojiye gittiniz mi ?

Kantaron yağı iyi gelebilir . Ama bence doktora git kas yapıyım derken göz çıkarmayalim

Bacaklarimda egzama cikmisti ozaman gitmistim izler icinde bi krem istedim onun cozumu yok zamanla gecer dedi kadin nasil yoksa artik. Kantaron yaginida denedim ama cok bi faydasini goremedim. Zeytinyagi ondan daha iyi sanki ama evet oda kil koklerini besliyo. Izler gecsinde killar sorun degil nasilsa aliyoruz. Yeterki gecsin ama daha cabuk bi cozum ariyorum

Nasıl bir leke kalıyor? Benim de birkaç tane vardı sıktım. Başka türlü çıkmıyorlar çünkü. Daha iyileşmediler ama iz mi kalıyor her seferinde :[

Evet maleseff cok hassas bide cildim ne yapsam iz oluyo kahverengi minik minik cogu ama buyukleride var. Gorunce dayanamayip sıkıyorum cikmazsa igneyle cikarmaya calisiyorum aonra pisman oluyorum ama is isten gecmis oluyo

Aslında dermatologa gidip sorsan izleri nasıl geçirebilirim diye bir de tekrar çıkarsa ne yapman gerekiyor. Bizimle de paylaşırsın sonra

Ben ozon yağı diye birşey vardı, onunla geçirmiştim. Şimdi pürüzsüz.

Lazer, bol bol kaliteli bi nemlendirici, haftada 3 gün kese. Nemlendirici sabah akşam uygulanacak ama öyle 2 günde 1 sürdüm işe yaramadı diye bi şey yok.
Zamanla düzeliyor.

bende senelerce uğraştım onlarla
en son expigment krem ile geçirdim.
doktor vermişti. bence sende doktoruna danışarak kullanabilirsin.
birde imkanın varsa bol bol güneşlen. bronzlaşınca gidiyorlar

İyi bi keseden sonra bronzlaşırsan hiçbişey kalmaz canım tecrübeyle sabittir

bende senelerce uğraştım onlarla
en son expigment krem ile geçirdim.
doktor vermişti. bence sende doktoruna danışarak kullanabilirsin.
birde imkanın varsa bol bol güneşlen. bronzlaşınca gidiyorlar
Expigmenti bende deneyim ozaman keseyle beraber iyi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…