Sordum ama kadin hicbisey vermedi zamanla gecer dediAslında dermatologa gidip sorsan izleri nasıl geçirebilirim diye bir de tekrar çıkarsa ne yapman gerekiyor. Bizimle de paylaşırsın sonra
Ben ozon yağı diye birşey vardı, onunla geçirmiştim. Şimdi pürüzsüz.Kızlarr lütfenn yardımcı olunn. Bacaklarimda batiklarla oynadigim icin olusan aşırı izler var. Nasıl gececek bilmiyorum zeytinyagi surdum limon vrelma sirkesi surdum ama cok bi faydasi olmadi sanki. Varmi bi krem oneriniz? Sirf bu yuzden evlenmekten korkuyorum.
İyi bi keseden sonra bronzlaşırsan hiçbişey kalmaz canım tecrübeyle sabittirKızlarr lütfenn yardımcı olunn. Bacaklarimda batiklarla oynadigim icin olusan aşırı izler var. Nasıl gececek bilmiyorum zeytinyagi surdum limon vrelma sirkesi surdum ama cok bi faydasi olmadi sanki. Varmi bi krem oneriniz? Sirf bu yuzden evlenmekten korkuyorum.
Kese yapiyorum keseye basladim 10 gun oluyo ama daha farkedilir bisey olmadi. Bronzlasma imkanim olsa inan hic dusunmiycem ama oyle bi imkanimda yokİyi bi keseden sonra bronzlaşırsan hiçbişey kalmaz canım tecrübeyle sabittir
Expigmenti bende deneyim ozaman keseyle beraber iyi olur belkibende senelerce uğraştım onlarla
en son expigment krem ile geçirdim.
doktor vermişti. bence sende doktoruna danışarak kullanabilirsin.
birde imkanın varsa bol bol güneşlen. bronzlaşınca gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?