Bacağımdaki morluklar :(

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
58.352
155.065
898
Herkese iyi akşamlar

Konum yeri değil ama sadece ben gibi olan var mı merak ettim ?

Bugün bacagımda küçük yeşil renge çalan morluklar farkettim. Netten araştırdım ama bi çok sonuç yazıyor. Bir yere vurdugumu da hatırlamıyorum. Fakat benim vücudum en ufak şeyde eziliyor morariyor.

Yarın doktora gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
Benim gibi olan var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim

Fakat benim vücudum en ufak şeyde eziliyor morariyor

Benim de d vücut tipim böyle. Bacaklarımda bir sürü morluk olabiliyor. Hatırlamıyorum ama komidinin köşesi olur sehpa olur vurmuşumdur bir yerlere diyorum. Sizi bu kadar tedirgin edecek boyutta olan şey ne? Yani ben yıllardır böyle olunca alıştım. Çok mu geniş bir bölgede?

Canim. Hemen telaslanma gun icerinse fark etmeden bir yerlere carpiyoruz hissetmiyoruz yada unutuyoruz.
Eger morluklar cogalirsa ve cesitli yerlerde cikaraa doktora git ama suan telaslanacak birsey yok gibi ortada. 1 tane mi morluk?
Bir kac gun gozlemle. O gecipnbaska yerde cikarsa yada birden fazla olursa ozaman dr git.

Benim de d vücut tipim böyle. Bacaklarımda bir sürü morluk olabiliyor. Hatırlamıyorum ama komidinin köşesi olur sehpa olur vurmuşumdur bir yerlere diyorum. Sizi bu kadar tedirgin edecek boyutta olan şey ne? Yani ben yıllardır böyle olunca alıştım. Çok mu geniş bir bölgede?
Benimde oluyordu ciddiye almiyordum. Bugün forumda bir arkadaşın konusuna rastladım. Lösemi belirtileri ile ilgili şüphesi olduğunu yazmıştı. Bende okuyunca bacaklarima baktım 5 6 yerinde küçük 10 kuruşluk para kadar morluklar var. Nette araştırınca insanın kafası çok bulanıyor

Bu ciddi Bişey aslında şişlik de varsa damar tıkanmasına bağlı olabilir. Bir ağrı varsa ihmal etme sakın kalp-damar a görün

Dizden yukarısı daha çok tehlikelidir ve bir hastalık olabilir. Geçmiş olsun...

Canim. Hemen telaslanma gun icerinse fark etmeden bir yerlere carpiyoruz hissetmiyoruz yada unutuyoruz.
Eger morluklar cogalirsa ve cesitli yerlerde cikaraa doktora git ama suan telaslanacak birsey yok gibi ortada. 1 tane mi morluk?
Bir kac gun gozlemle. O gecipnbaska yerde cikarsa yada birden fazla olursa ozaman dr git.
Zaten 5 6 yerimde küçük küçük yesilimsi şeklinde var

Evet dizden yukarda malesef:KK43:

Onunla ilgili bir makale okumuştum, çevremde bu şekilde gelişen olaylarda var. ve hiç iç açıcı değildi. Ama bir yere filanda çarpmış olabilirsiniz? umarım öyle birşeydir. ve umarım ciddi birşeyiniz yoktur... Tek diyebileceğim ihmal etmeden doktora gitmen. bunları içini karartmak için yazmıyorum, senin için.

Onunla ilgili bir makale okumuştum, çevremde bu şekilde gelişen olaylarda var. ve hiç iç açıcı değildi. Ama bir yere filanda çarpmış olabilirsiniz? umarım öyle birşeydir. ve umarım ciddi birşeyiniz yoktur... Tek diyebileceğim ihmal etmeden doktora gitmen. bunları içini karartmak için yazmıyorum, senin için.
Farkındayım, teşekkür ederim cevapladigin için. Yarın gidicem bakalım.

aynı durumdayız benım bacaklarımda kıllarımın yukarısı ıc tarafarında hep morramalr var ve cok bıtkınım takatım kalmadı artık testler yapıldı yarın snucları gostercam ve kan sonuclarım ıyı gorunmuyor

Canım doktora git öncelikle en kötüsünü düşünme derim yeşilimsi diyorsun o yüzden. Korkma derim ayrıca kadınlarda adet dönemlerinde olabiliyor ben de yeşilimsi değil bildiğin deri altı kanamaları olurdu kafayı yiyecektir koştum doktora birsye yok . Sonra gene oldu vuramayacagım yerler vurmamistim nitekim neyse bir Dahiliye çok bana kadınların kanamalı dönemlerinde olabileceğini söyledi ve şaşırdım evet gerçekten de kanamalı hatta düzenimin bozulduğu zamanlarda çıkıyordu . Basit kan tajlili ile bile anlaşılıyor plt değerlerine filan bakılıyor geçmiş olsun

aynı durumdayız benım bacaklarımda kıllarımın yukarısı ıc tarafarında hep morramalr var ve cok bıtkınım takatım kalmadı artık testler yapıldı yarın snucları gostercam ve kan sonuclarım ıyı gorunmuyor
Hangi değerlerinde oynama var ki

plt 50 dusmus canım demir serum 8 dusmus zaten artık sırt kemık agrısı vs gucumun tukendıgını hıssedıyordum 6 ay once yaptırmıstım 60 dı ıhmal ettım ondan oncekı 73 plt
Canım senin morluklar plt den bence ihmal etme bir an önce doktora git ayrıca bir yerlere çarpma geçmiş olsun ihmal etme derim

Canım senin morluklar plt den bence ihmal etme bir an önce doktora git ayrıca bir yerlere çarpma geçmiş olsun ihmal etme derim
sagol canım sorma cok cok ıhmal ettım ve suan dermanım kalmadı carpmadan degıl zaten sureklı baska baska yerlerde cıkıyor bakıyorum kolumun ust ve ıc tarafı mosmor oluyordu esımın zorlamasıyla gttık bakalım yarın dk ne dıycek

Back
X