çok güzel olmuş bacakların arkadaşım,
üst bedenini bilmiyoruz, belki kalın dediğin üst bacakların da bedeninle uyumludur.
etek ellbise tayt ne varsa eskit derim
arkadaşlar benim çok ağrım var yazamıyorum affedin
tşkrler canım :))) basen var ve üst bacaklarım bayağı kalın canım.dizlerimdede hala çıkıklık olması beni rahatsız ediyor ve olmuşken neden tam olmasın diye düşünüyorum.sonuçta bir zorluk çektim ondan daha hafif geçebilecek bişeyi yaptırıp daha memnun olabilirim diye düşünüyorum ama olabilecek zaman bulamıyorum kafamda malesef.haziranda kontrolüm var bakalım o zamana kadar neler değişişecek.erime devam edecek mi? dizlerimde hala bir hissizlik ve ağrı var dokunduğumda.belki az biraz daha gider diye ümit ediyorum :))))
sen memnun musun canım yoksa bir 2.sini düşünüyor musun sende
Muem bacaklarinin eski Hali bile cok guzelmis yeni halide cok guzel bol boolll etek elbise giy
canım çok geçmiş olsun.benimde zor olmuştu ameliyat sonram.halada hafifte olsa özellikle dizlerimde ağrılarım devam ediyor.2.haftadan sonra rahatlamıştım ben.ayağımdaki şişler o zaman inmişti.inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım
Merhaba arkadaşım hoşbuldum :) .Siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizleri bayağı tanıyorum , hani bazen aşağıda ziyaretçi var kim onlar diye soruyordunuz ya onlardan biri de bendim :). günde en az 3-5 defa girerim buraya özellikle akşamları.
Slm bbuglem sanirim senin bugun 7 gunun nasilsin yurumen nasil topuklu ayakkabilari évde halen giyiyormusun
25 mesaj albüm eklemek ve görmek için yeterli, bekliyoruz
arkadaşlar sanki bir dönem bir durgunluk oldu, iki hafta içinde de ben de ameliyat oldum diyen çok arkadaş katıldı aramzıa. bugünlerde bir hareketlilik var sanki :)
Cok gecmiş olsun, meraktaydık, neden böyle oldu, birkaç gun geçti, doktorunun haberi var mı? Bekleme bence, bu kadar günden sonra iyi olman gerek. Zor oldugunu tahmin ediyorum ama kisa da olsa haber ver olur mu?
arkadaşlar sanki bir dönem bir durgunluk oldu, iki hafta içinde de ben de ameliyat oldum diyen çok arkadaş katıldı aramzıa. bugünlerde bir hareketlilik var sanki :)
selam kızlar
ben İzmir'de 24 mayısa gün almıştım, şimdi dr'un işi çıktığı için 21 mayıs olsun diyorlar,o tarih de bana uymadı, napsam vaz mı geçsem, mayıs sonu olsam yazın hayrını göremez miyim sizce, o zaman kasıma falan mı ertelesem. Kafam karıştı..
çok teşekkür ederim muem bacakların gerçekten güzel olmuş.sabahtan beri gördüm bitürlü yazamıyorum.halen ist dayım ben benim bilyosun karında vardıya öldüm bittim ya enkaz gibiyim.zaten hastanedeki hoca ve asistanı (S)hariç çok ilgisizler.bak gaelenler bir günde gidiyor diyorlar ama keyfimden mi ben istemezmiyim.sanki patlıcaklar karnımdan kıpırdayamıyorumda.arkadaşımın başına bela oldum burda onada üzülüyorum.canım çok geçmiş olsun.benimde zor olmuştu ameliyat sonram.halada hafifte olsa özellikle dizlerimde ağrılarım devam ediyor.2.haftadan sonra rahatlamıştım ben.ayağımdaki şişler o zaman inmişti.inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım
Ins bir an once sagligina kavusur ce cektiklerini unutursun bir an once de dr gorus Allahim yardimcin olsun
teşekkür ederim eglyy evet bu gün tam bir hafta oldu :) gayet rahat yürüyorum ama mümkün olduğunca yatıp dinleniyorum yorulduğumdan yada yürüyemediğimden değil ama ne kadar az yürürsen o kadar iyi. topuklu ayakkabı giymedim hiç doktor ilk iki ay çok tapukludan uzak durmamı söyledi tabi çok düz taban ayakkabılardanda. sabırla bu dönemin geçmesini bekliyorum umarın herşey güzel olur
cok teşekkür ederim eggly ben neden yaptım bilmiyorum hissettiğim tek şey pişmanlık normal yürüyebilecekmiyim allahım
Bana da dr bir hafta 3-4 cm topuklu ayakkabi giymemi soylemisti daha rahat ve agrinin azalmasi icin her dr teknigi degisik galiba duzelmene sevindim umarim her sey gonlûce olur gozlerin yeni bacaklarina alisir
tşk ederim ama ben dayanamıcam bu ağrılara hemde sanki değişen hiç bişey yok karnımda aynı bacagımda sadece ağrımla kaldım ama dayanamıyorum ne zaman basacam eskilere binkat razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?