Bacak dolgusu yaptıran var mı?

erimesin sende eskilerdensin hatırladığım kadarıyla şu an ne durumdasın. yaptırmışmıydım memnunmusun ikinci oldumu

:43:
erimesin sende eskilerdensin hatırladığım kadarıyla şu an ne durumdasın. yaptırmışmıydım memnunmusun ikinci oldumu

Çok eskilerden sayılmam aslında yağ transferi yaptıralı 3 yıl olucak.
Yaptırdıktan bir yıl sonra hamile kaldım.
Ben en baştan beri memnun değilim çünkü gardolabımda hiç etek, dar pantolon olmadı. Yaptırdıktan sonra etek ,elbise aldım çok mutluyum diye yazan arkadaşlar var onlar adına sevinsem de bu mucizeyi ben ameliyattan sonra yaşayamadım.
İkinci işlemi emzirdiğim için erteledim. Maddi olarak da hazır değilim ikinci işlemi türüne de karar veremedim. ÇÜNKÜ YAĞLARIN ERİDİĞİ TECRÜBELERİMLE SABİT. Yağlar erimedi diye geri dönen arkadaşlara da rastlamadım.
Silikonun kaç sene insan vücudunda kalabileceği konusunda net bir fikrim yok. Hatta taktırıp tekrar çıkarttıranlar var. İki arada bir derede aklım gidip geliyor işte...
Diz içinden ve dış yanlardan yağ aldırsaydım nasıl olurdu diye düşünüyorum. Ama dış yanlar kaslı olduğu için sonuç yine olumsuz olurdu sanırım.
Hafta sonu bir düğüne davetliydik. Çok yakın akraba olmadığı için ne giyeceğim diye kendimi kasmadım. Eşim takım elbise giydi, bense kot pantolon. Kayınvalidem takım elbiseli oğlunu görünce gözlerinin içi parladı ama beni 8 yıldır hiç etekli görmedi ve sönük bakışlar.İnsan eşinin yanına yakışanı giymek istiyor ama ama...

Çok eskilerden sayılmam aslında yağ transferi yaptıralı 3 yıl olucak.
Ben en baştan beri memnun değilim çünkü gardolabımda hiç etek, dar pantolon olmadı. Yaptırdıktan sonra etek ,elbise aldım çok mutluyum diye yazan arkadaşlar var onlar adına sevinsem de bu mucizeyi ben ameliyattan sonra yaşayamadım.
İkinci işlemi emzirdiğim için erteledim. Maddi olarak da hazır değilim ikinci işlemi türüne de karar veremedim. ÇÜNKÜ YAĞLARIN ERİDİĞİ TECRÜBELERİMLE SABİT. Yağlar erimedi diye geri dönen arkadaşlara da rastlamadım.
Silikonun kaç sene insan vücudunda kalabileceği konusunda net bir fikrim yok. Hatta taktırıp tekrar çıkarttıranlar var. İki arada bir derede aklım gidip geliyor işte...
Diz içinden ve dış yanlardan yağ aldırsaydım nasıl olurdu diye düşünüyorum. Ama dış yanlar kaslı olduğu için sonuç yine olumsuz olurdu sanırım.
Hafta sonu bir düğüne davetliydik. Çok yakın akraba olmadığı için ne giyeceğim diye kendimi kasmadım. Eşim takım elbise giydi, bense kot pantolon. Kayınvalidem takım elbiseli oğlunu görünce gözlerinin içi parladı ama beni 8 yıldır hiç etekli görmedi ve sönük bakışlar.İnsan eşinin yanına yakışanı giymek istiyor ama ama...

çok merak ediyorum hiç mi değişiklik olmadı.çoğu arkadaş diz içinden yağ alınmasının bile büyük değişiklik yarattığını söylüyor.birde problem neydi sende ,incelikmi,çarpıklıkmı.tşk

erimesin7 niye çıktın arkadaşım,sana sorucağım çok şey vardı daha?:43:

Bir yaşındaki bebeğimi maalesef yerde yastıkla ayağımda sallayarak uyutuyorum. silikon yaptıranlar bu durumda ne yapardı acaba?
Benim bacaklarımda aradığın tüm olumsuzluklar var. Kemikler eğri,dış yanlar kaslı ve kemik dışa çıkık.Arka baldırlar kaslı, bilekler ince vs. vs.

Bir yaşındaki bebeğimi maalesef yerde yastıkla ayağımda sallayarak uyutuyorum. silikon yaptıranlar bu durumda ne yapardı acaba?
Benim bacaklarımda aradığın tüm olumsuzluklar var. Kemikler eğri,dış yanlar kaslı ve kemik dışa çıkık.Arka baldırlar kaslı, bilekler ince vs. vs.

Allah yardımcın olsun arkadaşım.bir önceki msjda yazdığım şeyi merak ediyorum aslında.diz içlerinden yağ aldırmadın sanırım,aldırmış olsaydın.değişiklik olurmuydu sence.çünkü dr lar bacak estetiğinde en çok diz içlerine önem veriyor.

çok eskilerden sayılmam aslında yağ transferi yaptıralı 3 yıl olucak.
Ikinci işlemi emzirdiğim için erteledim. Maddi olarak da hazır değilim ikinci işlemi türüne de karar veremedim. çünkü yağların eridiği tecrübelerimle sabit. Yağlar erimedi diye geri dönen arkadaşlara da rastlamadım.
Silikonun kaç sene insan vücudunda kalabileceği konusunda net bir fikrim yok. Hatta taktırıp tekrar çıkarttıranlar var. Iki arada bir derede aklım gidip geliyor işte...
Hafta sonu bir düğüne davetliydik. çok yakın akraba olmadığı için ne giyeceğim diye kendimi kasmadım. Eşim takım elbise giydi, bense kot pantolon. Kayınvalidem takım elbiseli oğlunu görünce gözlerinin içi parladı ama beni 8 yıldır hiç etekli görmedi ve sönük bakışlar.insan eşinin yanına yakışanı giymek istiyor ama ama...

keşke pantolonlu takım elbıse falan gıyseydın canım ben hıç etek gymedım hayatımda ozel gunlerde hep pantolonla geçiyor hayatım ama ınsan ısteyınce oylede sonuk kalmayabılıyor bence bıraz mutlu olmalısınn..

ikicanımvar, gün saymaya başladın mı? planlar değişmedi değil mi?

Canım gün saymaya basladimda bu arada korkmayada başladım. Bu ayın 15inde ankaraya gidiyoruz ayarlayabilirsek ameliyatı biraz daha öne cektirecegim. Biran önce olsun bitsin istiyorum.

Bazen buraya takılırken buranın bit hobi kulübü ya da dernek gibi ya da kadınlar kahvesi gibi bir yer olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi hayatı, dertleri var, kimse buraya girmek gelmek zorunda değil ama hissediyorum ki herkes keyif alıyor burada paylaşımda bulunmaktan:)) ve sayısız kez içimden geçiriyorum aynı şehirde olsaydık keşke diye...
Neden yüzyüzeyken bu kadar içten olunamıyor acaba. Yok yahu bu kadar samimiyeti bulamıyorum dışarıda. Yani mutlaka var dostlarım, sohbet edebildiğim insanlar ama burası bambaşka. Yüzümüzü görmediğimiz için ve çok gizemli olduğumuz için mi oluştu bu güven duygusu:)))) çok ilginç ya... :31:

erimesin bir kere yaptırmışsın yinede bi etkisi olmuştur. ikinciyi yaptır eğer çok sıkıntıysa. bende e.k. yı düşünüyorum forumda bi başlık altında e.karacaoğluna ameliyat yaptıranlar diye bi başlık var goola yaz ordan çıkıyo. memnun olanlar yazmış birde burda birinin resmi var çok beyendim. adam işinin arkasında duruyomuş bizimki gibi kes yolla diil. çok takarsam gidicem. üstelik hiç erimemiş bir yıldır aynıymız L ile başlayan kız hazırlayamadım yazarken ya.

Back
X