Çok eskilerden sayılmam aslında yağ transferi yaptıralı 3 yıl olucak.
Yaptırdıktan bir yıl sonra hamile kaldım.
Ben en baştan beri memnun değilim çünkü gardolabımda hiç etek, dar pantolon olmadı. Yaptırdıktan sonra etek ,elbise aldım çok mutluyum diye yazan arkadaşlar var onlar adına sevinsem de bu mucizeyi ben ameliyattan sonra yaşayamadım.
İkinci işlemi emzirdiğim için erteledim. Maddi olarak da hazır değilim ikinci işlemi türüne de karar veremedim. ÇÜNKÜ YAĞLARIN ERİDİĞİ TECRÜBELERİMLE SABİT. Yağlar erimedi diye geri dönen arkadaşlara da rastlamadım.
Silikonun kaç sene insan vücudunda kalabileceği konusunda net bir fikrim yok. Hatta taktırıp tekrar çıkarttıranlar var. İki arada bir derede aklım gidip geliyor işte...
Diz içinden ve dış yanlardan yağ aldırsaydım nasıl olurdu diye düşünüyorum. Ama dış yanlar kaslı olduğu için sonuç yine olumsuz olurdu sanırım.
Hafta sonu bir düğüne davetliydik. Çok yakın akraba olmadığı için ne giyeceğim diye kendimi kasmadım. Eşim takım elbise giydi, bense kot pantolon. Kayınvalidem takım elbiseli oğlunu görünce gözlerinin içi parladı ama beni 8 yıldır hiç etekli görmedi ve sönük bakışlar.İnsan eşinin yanına yakışanı giymek istiyor ama ama...