Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nasıl ikna ettin kocayı ikicanımvar. dedim bir kadın kafaya takarsa yapar.

Valla oldu işte aslında erkeklere istediğimiz şeyleri yaptırmak çok zor değilde sanırım biz kadınlar nerede ne söylememiz gerektiğini pek beceremiyoruz. Ben kredi falan çekmekten bahsediyordum ona bile gerek kalmadı. Ah bu erkekler... bizlere verdikleri her zarar kendilerine misliyle geri dönüyor.

:43:

Çok eskilerden sayılmam aslında yağ transferi yaptıralı 3 yıl olucak.
Yaptırdıktan bir yıl sonra hamile kaldım.
Ben en baştan beri memnun değilim çünkü gardolabımda hiç etek, dar pantolon olmadı. Yaptırdıktan sonra etek ,elbise aldım çok mutluyum diye yazan arkadaşlar var onlar adına sevinsem de bu mucizeyi ben ameliyattan sonra yaşayamadım.
İkinci işlemi emzirdiğim için erteledim. Maddi olarak da hazır değilim ikinci işlemi türüne de karar veremedim. ÇÜNKÜ YAĞLARIN ERİDİĞİ TECRÜBELERİMLE SABİT. Yağlar erimedi diye geri dönen arkadaşlara da rastlamadım.
Silikonun kaç sene insan vücudunda kalabileceği konusunda net bir fikrim yok. Hatta taktırıp tekrar çıkarttıranlar var. İki arada bir derede aklım gidip geliyor işte...
Diz içinden ve dış yanlardan yağ aldırsaydım nasıl olurdu diye düşünüyorum. Ama dış yanlar kaslı olduğu için sonuç yine olumsuz olurdu sanırım.
Hafta sonu bir düğüne davetliydik. Çok yakın akraba olmadığı için ne giyeceğim diye kendimi kasmadım. Eşim takım elbise giydi, bense kot pantolon. Kayınvalidem takım elbiseli oğlunu görünce gözlerinin içi parladı ama beni 8 yıldır hiç etekli görmedi ve sönük bakışlar.İnsan eşinin yanına yakışanı giymek istiyor ama ama...

ERİMESİN7 merhaba. Seni geçen yıldan tanıyorum. Geçen yıl ben de yağ transferi ameliyatı olmuştum. Seni sanırım ameliyatımdan önce tanımıştım bu forumda. Benim de ameliyatımdan 1,5 yıl geçti. MEMKO'nun dediği gibi, diz içlerinden yağlar alınınca bacaklarım eskisine göre daha iyi oldu ama yine de yeterli değil. Ameliyattan 8 ay kadar sonra bacaklarım eski haline dönmeye başladı. Yağlarım daha belirgin erimeye başladı. Ve ben bu durumdan yine memnun değilim. Doktorumdan tekrar randevu aldım. 1 aydır bekliyorum sıramı. Haftaya 2. yağ transfer ameliyatımı olacağım. Maddi olarak çok zor durumdayım bu ara ama gözümü kararttım, ne olursa olsun bu ameliyatı olmak istiyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.. Allah öncelikle sağlık versin hepimize...
Sürekli pantolon giyme konusunda benim de sıkıntılarım var. Devlet memuruyum ve her gün ne yazık ki pantolon giyiyorum. Düğün, davet zamanları çok kasılıyorum. Umarım en kısa zamanında istediğin bacaklara kavuşursun, kavuşuruz...

Bazen buraya takılırken buranın bit hobi kulübü ya da dernek gibi ya da kadınlar kahvesi gibi bir yer olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi hayatı, dertleri var, kimse buraya girmek gelmek zorunda değil ama hissediyorum ki herkes keyif alıyor burada paylaşımda bulunmaktan:)) ve sayısız kez içimden geçiriyorum aynı şehirde olsaydık keşke diye...
Neden yüzyüzeyken bu kadar içten olunamıyor acaba. Yok yahu bu kadar samimiyeti bulamıyorum dışarıda. Yani mutlaka var dostlarım, sohbet edebildiğim insanlar ama burası bambaşka. Yüzümüzü görmediğimiz için ve çok gizemli olduğumuz için mi oluştu bu güven duygusu:)))) çok ilginç ya... :31:

Gizemde olabilir,yada damdan düşeni ,damdan düşen anlarmış durumu:16:

arkadaşlar ben nezaman çıkaracam bu çorabı bugün 16.günüm çıkardım valla bugecelik yatamıyorum artık kalıba girmiş gibi.ama delik deşik ve morlar zaten hala

arkadaşlar ben nezaman çıkaracam bu çorabı bugün 16.günüm çıkardım valla bugecelik yatamıyorum artık kalıba girmiş gibi.ama delik deşik ve morlar zaten hala

Benim Dr bana ameliyattan sonra ıkı hafta sonra çorapları çıkar demişti ama benımki silikon seninki yağ enjeksiyonu bunun farkı varmı bilemiyorum

Bi 4 gün daha bekle canım benim yaa... Sık dişini. Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için arkadaşlar:))) sakarım sakar:)

slm arkadaşlar forma girince ilk işim sizi takip etmek. benim de dertlerimden biri bacaklarım Allahım o kadar inceler kii offoff:50: ama tek derdim bu deil burun takıntım da var. Siz olsaydınız hangisinden ameliyat olmayı tercih ederdiniz bacak mı burun mu ? benim aklıma ilk burun geldi ama Keşke ikisini de yaptırma fırsatım olsa:)

yenide canım cevabın için çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Papatya san da çok teşekkür ederim. Sizinle konuşunca içim çok rahatlıyor.
Geçen eşim ''ne zaman ameliyat günü alacaksın'' dedi Ben de ''rapor işi ve bana kim bakacak diye endişeleniyorum'' dedim. Bana ''ben sana rapor alırım, ayrıca yıllık iznimi ameliyat gününde alırım sana bakarım'' demez mi. Çok sevindim ne iyi kocam varmış meğer. İlk söylediğimde ne gerek var bacakların hiç de eğri değil demişti.Noldu buna böyle anlamadm. Şimdi de ya yürüyemzsem ya kötü olursa diye düşünüyorum bir de tabii korkum annem. Ama 17sinde İzmr'e gideceğim ağzını bir arayayım bari. Çarpıntısı tutacak yine ama o bir şeye karşı çıkınca mutlka işler ters gidiyor. İzmir dönüşü de randevumu alacam, İnşallah. O zaman da eşimin dediği gibi dr. müsait olmazsa günü daha ileri tarihlere atarsa. Ne bileyim işte öle. Allah hepimizin işini rast getirsin.

slm arkadaşlar forma girince ilk işim sizi takip etmek. benim de dertlerimden biri bacaklarım Allahım o kadar inceler kii offoff:50: ama tek derdim bu deil burun takıntım da var. Siz olsaydınız hangisinden ameliyat olmayı tercih ederdiniz bacak mı burun mu ? benim aklıma ilk burun geldi ama Keşke ikisini de yaptırma fırsatım olsa:)

Ben ikisini aynı anda olma derim, doktor yapar tabii, ben burun ameliyatını dort yıl önce oldum, bacak sıkıntım o zaman da vardi ama ameliyatın böyle kolay oldugunu bilmiyordum, şimdi olsa düşünüyorum, karar vermek zor, burnuna bağlı :)) sanırım ben yine burnu öncelikli tercih ederdim, sonuçta bacaklar icin bir süre daha sabredilebilir, saklamak kolay :)

Son düzenleme:
yenide canım cevabın için çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Papatya san da çok teşekkür ederim. Sizinle konuşunca içim çok rahatlıyor.
Geçen eşim ''ne zaman ameliyat günü alacaksın'' dedi Ben de ''rapor işi ve bana kim bakacak diye endişeleniyorum'' dedim. Bana ''ben sana rapor alırım, ayrıca yıllık iznimi ameliyat gününde alırım sana bakarım'' demez mi. Çok sevindim ne iyi kocam varmış meğer. İlk söylediğimde ne gerek var bacakların hiç de eğri değil demişti.Noldu buna böyle anlamadm. Şimdi de ya yürüyemzsem ya kötü olursa diye düşünüyorum bir de tabii korkum annem. Ama 17sinde İzmr'e gideceğim ağzını bir arayayım bari. Çarpıntısı tutacak yine ama o bir şeye karşı çıkınca mutlka işler ters gidiyor. İzmir dönüşü de randevumu alacam, İnşallah. O zaman da eşimin dediği gibi dr. müsait olmazsa günü daha ileri tarihlere atarsa. Ne bileyim işte öle. Allah hepimizin işini rast getirsin.

Ne guzel arkadaşım, kocan yanındaysa destek oluyorsa annene söylemesen de olur bence, izler morluklar da olursa, iyileştikten sonra basit bir işlem olarak anlatırsın, ama ameliyat sonuçta, içim rahat etmez dersen de ikna edersin, ben ikna edemedim ama evli oldugumdan engel olamadı, hastanede de o vardi yanimda sag olsun, iyi oldugumu gorunce çarpıntı falan kalmadı :)

ikicanımvar nasılsın sana da hayırlı olsun anladığım kadarıylşa ameliyat günü aldın ne zaman ve nerde olacaksın.

arkadaşım çok teşekkür ederim. Ben 1 haziranda Ankarada ameliyat olacağım. Muhtemelen daha erkene gün alacağız ama neredeyse vaz geçeceğim çok korkuyorum. :18:

Arkadaşlar kliniktekiler ameliyata gelirken yanında orta basınçlı varis çorabı getir dediler bende internetten baktım 150 - 250 tl gibi fiyatlar yazıyor sizdemi bu kadar para ödediniz? Aceba fiyata göre kalitesimi değişiyor? Lütfen bana yardımcı olun.

Back
X