azaldı da neoldu söndüler arkadaşım boşuna mı çektik ya bu acıları
azaldı da neoldu söndüler arkadaşım boşuna mı çektik ya bu acıları
Yenide cimm niye alinayim biliorumki ben ii hissedeyim die yaziosunnolurxmu ole sey:)
Amannn niye bole kompleksimiz varki cirpi bacakli kizlar goruorum herseyi giyiyolar ozeniorum onlara...kizlar dr lar buralsri okumaz dimi adam ii davrandii utanirim sonra:))
Bian geliolar iste bazen diorum hayati bile zhretmene degermi allh yaratmis sonucta ama iste gonulde dinlemio malesef
Silikon mu dusunsem acaba simdi ona takildim :/
Cenetz senin resm varsa gorebilirmiyim oncesi sonrasi?? Umarimm erimemistr canim yaaa offf
Yenide cimm niye alinayim biliorumki ben ii hissedeyim die yaziosunnolurxmu ole sey:)
Amannn niye bole kompleksimiz varki cirpi bacakli kizlar goruorum herseyi giyiyolar ozeniorum onlara...kizlar dr lar buralsri okumaz dimi adam ii davrandii utanirim sonra:))
Bian geliolar iste bazen diorum hayati bile zhretmene degermi allh yaratmis sonucta ama iste gonulde dinlemio malesef
Silikon mu dusunsem acaba simdi ona takildim :/
Cenetz senin resm varsa gorebilirmiyim oncesi sonrasi?? Umarimm erimemistr canim yaaa offf
Eet canim ince silkon cokmu kalin durur diosun?? Hic slikon bacak goremdim hep yag dusnduum icn onkonida hic arastrma yapmadim dogrusu... Bide korkuorum bazi doktar sakin koydurmayin dioalr fakan ya ....
Kizlarr bende mutlu olmak istiorum ama ....
cennetz koydu mu resim yenide? Beni eklemeden gitti
Vanillasky
Muhetemln banada ole dibimirsinz cennetzinkini gormedim eski halini. Ama bence benimkiler kotu valla kotu yaa(((
Memko kac kilosun ? Sadece karinmi basenden mi alinacakmiydi senin?
Sonuc olarak herkese baska fiyat soluolar ki bana brnimkinin kolay bi operasyon olacagini soledi.
Uzuluyorum umudumu yitriorum elimde deil cok uzuluorum
Resim koyarim aama suan deil telden girerkn zor oluyo...
Benim bileklerim cop gibi ama belliki cennetzin bilekleri duzngunmus. Benm o ayk bilgindeki kemik cok cikik yamuk gorunuyo dizlerimde yagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?