Bacak dolgusu yaptıran var mı?

öyle yazdım ama pişman oldum arkadaşım, sen ihtiyacım var diyorsan öyledir tabii,
sadece estetik cerrah gerek yok deyince şaşırdım, kusura bakma,

azaldı da neoldu söndüler arkadaşım boşuna mı çektik ya bu acıları

Tamamen giymemiştir ya. Hani leydi ödemler gitsin diye ananas çok iyi demişti bir ara sen de öyle şeyler mi yedin ödemler gitmiştir sen o hale alıştığın için de sana eridi gelmiştir. 1 ay sonra erise neyse de bir gecede gitmez bence.

azaldı da neoldu söndüler arkadaşım boşuna mı çektik ya bu acıları

ben de bakmazdım hiç, burada arkadaşlardan okuyunca dikkat etmeye başladım, sanki sabah daha ince, dinlenmiş, akşam biraz şişiyor :)
senin daha sönmesi için bence erken. ödem gidiyordur ya da sen acıların azalınca eni bakmaya başladın

Yenide cimm niye alinayim biliorumki ben ii hissedeyim die yaziosunnolurxmu ole sey:)

Amannn niye bole kompleksimiz varki cirpi bacakli kizlar goruorum herseyi giyiyolar ozeniorum onlara...kizlar dr lar buralsri okumaz dimi adam ii davrandii utanirim sonra:))

Bian geliolar iste bazen diorum hayati bile zhretmene degermi allh yaratmis sonucta ama iste gonulde dinlemio malesef

Silikon mu dusunsem acaba simdi ona takildim :/

Cenetz senin resm varsa gorebilirmiyim oncesi sonrasi?? Umarimm erimemistr canim yaaa offf

canım incecik, dal gibisin. güzel bacakların vardı, çok güzel bacakların olmuş şimdi. hiç şikayet etme, güle güle gez.

benim de tek düşüncem pazartesi doktor şekli oturmuş, iyisin desin. ondan sonra kendimi bile takmadan rahat rahat gezerim :)yenilemek de istemiyorum, silikon düşünmek de. zayıfsan silikon düşünme bence, boyun uzunsa kaldırır belki ama.

sende sadece incelik mi var?

Cenetzz senn iimisin. bacaklarin mukemmel olmus masallh diyelimm . Cok zarif sekli superrr sen daha istiosunn :))) eski halinide koysan olurmu ???

Yagin cokmuydu, ben baya begendim mutlu ol die demiorum ama kizlarda baksinlar cok duzgun olmus

Resim yüklemeyi düşünüyor musun bir de bizim fikrimizi al doktordan sonra. :) Bak cennetz nin de bacakları kötü değildi ama o buna inanmıyordu hatta ben biraz kızdım malesef bizimle dalga mı geçiyorsun diye resim yüklediğinde. Çok kötü demişti bacakları için insan da gerçekten eğri büğrü bir şey bekliyor o durumda. Kusura bakmasınn. :) Genelde kişi kendini anlamıyo en kötü benimki diyor dışardan bakan kişinin gördüğü ise çok farklı oluyor.

Eet canim ince silkon cokmu kalin durur diosun?? Hic slikon bacak goremdim hep yag dusnduum icn onkonida hic arastrma yapmadim dogrusu... Bide korkuorum bazi doktar sakin koydurmayin dioalr fakan ya ....

Kizlarr bende mutlu olmak istiorum ama ....

Eet canim ince silkon cokmu kalin durur diosun?? Hic slikon bacak goremdim hep yag dusnduum icn onkonida hic arastrma yapmadim dogrusu... Bide korkuorum bazi doktar sakin koydurmayin dioalr fakan ya ....

Kizlarr bende mutlu olmak istiorum ama ....

bence de fotoğraf yükleyebilirsen güzel olur. yamukluk yoksa, hem zayıfsın da silikona ne gerek var. ben bayılıyorum ince ve düz bacaklara. cennetznin de öyleydi :) silikon koyduranların çoğu parantezlik başka türlü kapanmayacağından koyduruyor.

Resim koyarim aama suan deil telden girerkn zor oluyo...

Benim bileklerim cop gibi ama belliki cennetzin bilekleri duzngunmus. Benm o ayk bilgindeki kemik cok cikik yamuk gorunuyo dizlerimde yagli

Vanillasky

Muhetemln banada ole dibimirsinz cennetzinkini gormedim eski halini. Ama bence benimkiler kotu valla kotu yaa (((

Bacaklarının üstü de inceyse silikon koyulduğunda altı üstünden daha kalın duracak bu sefer bunu beğenmeyeceksin. Bence de kalkışma silikona. İnce bacakta çok güzel ayrıca. Ben de bayılıyorum ince bacaklı kızlara. Hele bir de uzunsa o bacaklar ne güzel oluyor. :) Zaten insan kendinde ne varsa tam tersini ister kalın olsalar inceltmek istiyorum diye gelecektin buraya emin ol. Parantezlik yoksa ve bacaklarınızın iyi kötü gideri varsa bence uğraşmayın bacaklarınızla çok fazla.

Memko kac kilosun ? Sadece karinmi basenden mi alinacakmiydi senin?

Sonuc olarak herkese baska fiyat soluolar ki bana brnimkinin kolay bi operasyon olacagini soledi.

Uzuluyorum umudumu yitriorum elimde deil cok uzuluorum

aslında kilom her hafta değişmekle beraber şu an 62 civarındayım.boyda önemli tabi orantı açısından.boyum 1.59 buçuk ben ona düz 1.60 diyorum.ama benim kilo dağılımım iyi alttan üstten her yerden alıyorum.öyle kocaman bir göbeğim yok.hatta kiloma göre çok iyi.dr bana yağ olan yerlere bakıp,elleyip yağın kaliteine göre alacağım.yani bu kalçada ,basende ,göbekte olabilir demişti.hiç üzülme her derdin bir çaresi var,bulunur bir çıkış yolu.

Resim koyarim aama suan deil telden girerkn zor oluyo...

Benim bileklerim cop gibi ama belliki cennetzin bilekleri duzngunmus. Benm o ayk bilgindeki kemik cok cikik yamuk gorunuyo dizlerimde yagli

evet, cennetz de en çok bileklerinden şikayetçiydi

iyi geceler arkadaşlar, hiç istemiyorum ama, yatmam lazım

Kizlar yordum sizi sAolun hepiniz ama iste ben hic bi zamn tayt dar paca giyemiycem berbat duruoo neyse ben kendimi ii hessetmiorum cikiorum ii bakin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…