Burada yazan arkadaşlar yapılan işin iyi sonuçlarınıda kötü sonuçlarınıda yazıyorlar bizlerde takip ediyoruz bunun sakınca neresinde,acaba burada doktorun siteye verdiği reklamların bu arkadaşların yazılarının silinmesinde bir etkisi olabilirmi diye düşünüyor insan?Saygılar Sayın Editör.
SAYIN editör farkındaysanız ben ve diğer arkadaşlarım size SAYIN editör diye hitap ediyoruz.Bu insanlara olan saygının göstergesidir.fakat malesef burdaki insanlar dünden beri sizden aynı muameleyi göremedi.Ben iletişim öğretmenliği yaptım.Yani ben bir iletişim öğretmeni olarak siz koskoca editörün davranışlarını,buradaki insanlara hitap şeklini büyük bir talihsizlik olarak yorumluyorum.buradaki arkadaşlar yanlış şeylerde yazsa siz editör olarak bu durumu en iyi şekilde toparlamaya çalışıp arkadaşları güzellikle uyarabilirdiniz ha baktınız ki olcak gibi değil o zaman gereken işlemi yapıp arkadaşları bu siteden men edebilirdiniz.sakın beni yanlış anlamayın size görevinizi öğretmek ne haddime.ama kişisel görüşlerimize saygısızlık edilmesinede takdir edersiniz ki asla müsade edemeyiz. SAYGILARIMLA
Merhaba,
size 2 özel mesaj yazdım. Buradan da bu konuda son açıklamayı yapayım. Geçmiş mesajlara bakarsanız 1-2-3 kez çok kibarca uyardığımı mesaj saatleri arasında yaklaşık birer gün olduğunu göreceksiniz. Aradaki mesajlar yapılan şikayet doğrultusunda editlenmemesi açısından müdireyet odası dediğimiz sadece yöneticilerin gördüğü alana taşınmıştır ve savcılıktan gelen resmi yazı sonrasında kendilerine verilecektir.
Saygılar bizden size...
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Resim yüklemek istiyorum ama şu an ödem olduğu için sosis gibi şişler. Ama şekil olarak düzgün duruyor. ınşallah korseyi çıkarayım şekli de belli olsun o zaman resim yüklerim hem sizlerin de fikrini almış olurum eskisine oranla düzelmenin ne kadar olduğu konusunda.sebebim aşk çok geçmiş olsun inşallah ağrıların en kısa zamanda biter ve memnun olman çok güzel inşallah sendede diğer arkadaşlarda olduğu gibi erimez olmaz emeğin ve paran boşa gitmez bu arada gerçekten merak ediyoruz en kısa zamanda bizimle resimlerini paylaşırsan çok seviniriz.operasyon konusunu ayrıntılarıyla bizimle paylaştığın için teşekkürler tekrar geçmiş olsun
Hayır canım Bülent Bey değil, Hasan Fındık doktorum. Doğru Bülent Bey lokal anestezi yapıyor ama Hasan Bey genel anestezi.Resimleri yüklerim ama yarın. Çünkü eşimle evde birbirimize vakit ayıramadığımız için evde bilgisayar kullanmama kararı aldık. Bu sebeple ancak yarın ofisten yüklerim çünkü makine evde.sebebim aşk çok geçmiş olsun. inşallah gönlüne göre olmuştur. sende bülent beye yaptırdın dimi ameliyatı. genel anestezi olmuşsun sen mi öyle istedin çünkü genelde lokal anestezi yapıyorlardı. birde fiyatı ne kadar. korseylede olsa resimlerini görmek isteriz. korseyi çıkarınca tekrar resim eklersin bizi merakta bırakma.
Teşekkürler canım. Yarın ilk işim resim yüklemek olacak. Ben de merak ediyorum fikirlerinizi. Çünkü insan dışarıdan birinin fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Keşke web cam gibi bir şey olsaydı forumda valla hemen açar gösterirdim:))sebebım ask hayırlı olsun yaeni bacaklrın bende düşünuyorum ama doktor konusunda karar veremedim olan arkadslrı beklıyorm en iyi sonuc hangısı olursa ole olcam bende, sennn doktorun %30u erir demstı dimi oldukca iyi bence.resimlerinı bende cok merak edıyorum.umarm hersey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?