• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım bizimde 'ameliyatım çok iyi geçmiş,hiç ağrım yok' diyiceğimiz günler gelicekmi ya.sabretmek gerçekten çok zor.

Elbet gelecek. Bak ikicanımvara benim için bu iş yattı artık olamam diyordu 3 gün sonra ameliyatı var. Biz de oluruz elbet bir gün. Ama o gün ne zaman bilinmez. Kim icat ettiyse parayı burdan selamlarımı yolluyorum. :27:

Elbet gelecek. Bak ikicanımvara benim için bu iş yattı artık olamam diyordu 3 gün sonra ameliyatı var. Biz de oluruz elbet bir gün. Ama o gün ne zaman bilinmez. Kim icat ettiyse parayı burdan selamlarımı yolluyorum. :27:

inşallah en kısa sürede gelir O GÜN.çünkü yazın daha bir sıkıntı oluyor ,millet şortları etekleri giymeye başladı bile.hiç bir şeyi(eşim hariç) kıskanmayan ben güzel bacaklı bütün bayanları kıskanıyorum.:27:sabredicez artık ne yapalım.:16:ameliyat olan arkadaşların mutluluğunu paylaşıp teselli olucaz:16:

Ne güzel az kalmış sorunundan kurtulmana.büyük bir ihtimalle bir kaç tahlil yapılıcaktır,sonuçta basitte olsa bir ameliyat söz konusu.inşallah sonuç istediğin gibi mutlu eder seni, iyi haberlerini bekliyoruz.

evet az kaldı ama korkularda bi tarafta :) ameliyat benim için milad olacakmış gibi ameliyattan öncesi-ameliyattan sonrası :) inşallah tüm bu sıkıntılarımıza değer ve hepimiz sonuçtan mutlu oluruz.

Bileklerime birşey yapılmadı ama bacaklarım bileklerim ve ayaklarım akşama kadar şişiyor sabah uyandığımda şişi bayağı azalmış oluyor :(

Keşke niye korse takıyorsun sen anlamadım , yağı nerenden almış

Canım benim geçen yıl öyle bir şişme durumu olmamıştı. İşlem yapılan yerler indikten sonra hemen tayt giymeye başlamıştım. Ama eteğe yine cesaret edememiştim :( Bu ameliyattan sonra da şişme olmaz inşallah. Zaten hareketli bir iş yerinde çalışıyorum. Ayaklarım şişerse düşünemiyorum..

Yağları üst bacaklarımdan ve de diz içlerinden aldı doktorum alabildiği kadarıyla. O da yeterli olmuş söylediği kadarıyla. Sonuçta bacaktan yağ almamış olsa, bacağa yağ enjekte ettiyse bile korse takılmalı. Çünkü derinin ve yağ hücrelerinin düzenli, sıkı yerleşmesini sağlıyor korse. İlk ameliyatımda da giymiştim ben 2 hafta kadar.

kızlar merhaba. benimde ameliyat tarihim belli artık 30 mayıs. ameliyat olanlara bişey sormak istiyorum. ameliyatta narkoz alacağımız için öncesinde herhangi bir test falan yapılıyormu

Merhaba ROBİN34, öncelikle hayırlı uğurlu olur inşallah verdiğin kadar. Adım atabilmek en önemlisiydi bana göre :) Ameliyat öncesi tabi ki bazı tahliller yapılıyor. 1 saat öncesinden hastanede olman isteniyor, tetkikler yapıldıktan sonra ameliyata alınıyorsun. Ekstra sigara, alkol kullanıyor musun, önemli bir hastalığın var mı, bir ilaca ya da besine karşı alerjin var mı gibi sorular da soruluyor. Doktorunun ismini bana özelden mesaj atar mısın?

Geçmiş olsun, güle güle kullan. :))

Teşekkürler VANİLLASKY. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum iyileşme sürecimi :)

Ya nasıl tuhaf bir duygudur anlatamıyorum. İstanbul'a gelme, konaklama parası, yeme-içme parası ve en önemlisi de ameliyat parası, hesabımda hiç para bırakmadı. Ama ameliyatı geçirmiş olmak ve istediğin bacağa kavuşacak olma umudun, parasız kalmanın endişesine daha baskın :) 60 TL ile 27 gün geçer mi yaa!! :1:

arkadaşım bizimde 'ameliyatım çok iyi geçmiş,hiç ağrım yok' diyiceğimiz günler gelicekmi ya.sabretmek gerçekten çok zor.

İnşallah MEMKO. Gelir elbette. Bu estetik fikri zaten zehir gibi yayılıyor tüm hücrelerine. Yaptırana kadar da seni rahat bırakmıyor. Sabret arkadaşım...

evet az kaldı ama korkularda bi tarafta :) ameliyat benim için milad olacakmış gibi ameliyattan öncesi-ameliyattan sonrası :) inşallah tüm bu sıkıntılarımıza değer ve hepimiz sonuçtan mutlu oluruz.

ROBİN34 profiline baktım şimdi. Fotoğraf koymamışsın. Bence öncesi-sonraki kıyas için mutlaka fotoğrafını çek bacaklarının. Sonra benim gibi kıvranırsın. Ben anca doktoruma kontrole gittiğimde alabilmiştim önceki halinin fotoğrafını. Sana tavsiyem kendin için ve bizim için bir albüm oluştur. Hep birlikte takip edelim süreci :)

çok geçmiş olsun cnm.bir an önce eski sağlığına kavuşur ve bundan sonra gönül rahatlığıyla eteklerini de giymeye başlarsın inşaallah:)

kızlar nerelerdesiniz?kayboldunuz ortalardan birden.daha bacaklarınızın son hallerini görememiştik.umarım bacaklarınızdaki herhangi bir olumsuzluk değildir uğramayışınızın sebebi.
bnm gibi silikon düşünenlere yardımcı olun lütfen ara ara bilgi verin durumunuzla ilgili.

kizlar zaten forumu takib ettigimden beri sizin yazilarinizdan ne kadar ilgili ve duyarli oldugunuzu goruyorum...msji yazdigimda da sizin cevap vereceginizi biliyodum tesekkurler tekrar:-)

amannn kimsecikler yok yine forumda,ben ve iki ziyaretçi dışında.buda demek oluyorki yazın kimseleri bulamıyacaz.neyse bende az daha kurcalıyım bari eski sayfaları:1:

Back
X