• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar benim bu ay sonunda 4 ayım dolacak Allahıma şükür memnunum bacaklarımdan. Yalnız işte benim bir yerim iyi oldu mu bir yerim kötü oluyor:))

Size bir şey danışmak istiyorum. Göğüste kitle hissedilirse hangi doktora gitmeli?

Kızlar benim bu ay sonunda 4 ayım dolacak Allahıma şükür memnunum bacaklarımdan. Yalnız işte benim bir yerim iyi oldu mu bir yerim kötü oluyor:))

Size bir şey danışmak istiyorum. Göğüste kitle hissedilirse hangi doktora gitmeli?

Arkadaşım Allahın izniyle önemli bir şey değildir umarım.önce bir kadın doğum uzmanına gitmen gerekiyor sanırım ,o da seni ultrasona,yada gerek görürse mamografiye yönlendirir.bazen ,süt bezeleri kitle gibi gelebiliyor ele,bazen meme ucundan kapılan enfeksiyonlardan dolayı oluşabiliyor.hemen telaşlanma ama muhakkak dr git ,en kısa sürede.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

ANGELİSS geçen yıldan arkadaşlar vardı bu forumda. TEKBENMİYİM ve BLOMMA. Onlar önce yağ enjeksiyonu yaptırdılar, sonra erime olunca silikon taktırdılar. Ama silikonla çok kalın olunca bacakları, tekrar çıkarttırmışlardı. Yani memnun kalmamışlardı. Başka da bilmiyorum memnun kalmayan var mı bu forumda. Çok iyi takip edemedim...

Canim ben cok ince yapili biriyim.kesinlikle kalin bacak severim ama silikonlar benim bacagimda oncesinde yag enjeksiyonu da yaptirdigim icin daha kalin durdu.hatta doktorumun soyledigine gore ilk ameliyatta konan yag hucreleri genisledigi icin boyle kalin bir goruntu oldu zamanla.eger ilk ameliyatta göze alabilseydim ve param olsaydi ikisini birlikte yaptirirdim ve oyle kalin olmazlardi belki de.benim vucut seklime gore fazla kalin oldugunu dusundum ve gercekten radikal bir karar vererek cikarttirip tekrar yag koydurttum.hatta bu 3 ameliyatin aynisini,ayni sirayla ( yag- silikon-yag) yaklasik ayni zamanlarda burdan tanistigimiz bir arkadasla ikimiz de gecirdik.tabi denk geldigimizi sonra ogrendik.silikon ameliyatimiz ayni gunde ayni doktorda oldu,bu tesadufe cok sasirmistik biz de.
Su an cok kalin degil ama artik cok daha iyi.belki cok ilerde kilo almayi becerirsem ve canim da isterse cok cok kucuk bir yag enjeksiyonu olurum.ama bence su an gayet iyi,yani o islem artik zevke girer.
Ben biraz fazla cesaretliyim sanirim.bu kadar ameliyati goze almak inandirici gelmeyebilir ama yaptim iste.kimseye git ol bak ben 4 kez oldum hic sorun cikmadi demem( bu arada 4. Derken 2007 de oldugum basarisiz bir yag enjeksiyonunu da saymis oluyorum) Ama eger karar vermisseniz insallah hersey yolunda gider,derim.

BLOMMA çok sevindimmmm.evet silikonun çıktıgı yere konulan yağlar hiç erimiyo.o bölge hacimli oldugu için yaglar rahatlıkla yaşıyo.ama benim bileklerimde hala oyukluk var .ordaki yağlar ilk ayda eridi zaten.beni ekler misin?fotograflarını görmek istiyorum.nasıl baktıgınızıda anlayamadım.cevap yaz lütfen.görüşürüz.

Bence burda Tekbenmiyim de durumu özetlemiş zaten, yani 4 kez ameliyat olmuş ilk 2si yağ 3. silikon doğal olarak kalın durmuş bence ilk yapılan ameliyat silikon olsa öyle olmazdı heralde. İylik de diyor ki silikondan sonraki bölge hacimli olduğu için yağlar kalıyor, bu durumda silikondan sonra yağdan memnun olmaları da doğal tabi. Benim gönlüm hala silikondan yana :31:

Keşke ciğim geçmiş olsun. Rötuşu da atlattın hayırlısı ile. Nasıl oldun var mı ağrı sızı?

AMYLEE teşekkür ederim. Hafif bir sızı var yatarken. Yürürken de sağ bacağım hiç acımıyor nerdeyse, sol bacağım sızlıyor hafif. Mutluyum, yarın da hep yatarsam iyi olacak diye umuyorum...

Bence burda Tekbenmiyim de durumu özetlemiş zaten, yani 4 kez ameliyat olmuş ilk 2si yağ 3. silikon doğal olarak kalın durmuş bence ilk yapılan ameliyat silikon olsa öyle olmazdı heralde. İylik de diyor ki silikondan sonraki bölge hacimli olduğu için yağlar kalıyor, bu durumda silikondan sonra yağdan memnun olmaları da doğal tabi. Benim gönlüm hala silikondan yana :31:

Evet ilk ameliyat silikon olsaydı, daha sorunsuz olabilirdi. Benim de doktorum ilk operasyonumda silikonu önermişti yağ enjeksiyonuna alternatif olarak. Ama ikinci ameliyatımda silikon olmaz dedi. Sanırım yağlar biraz kalınlaştırınca, silikon abartı kalıyor bacaklarda.

Herkesin kendi düşüncesi tabi. Ben hala daha silikona cesaret edemem. Karar vermesi zor arkadaşım...

Evet ilk ameliyat silikon olsaydı, daha sorunsuz olabilirdi. Benim de doktorum ilk operasyonumda silikonu önermişti yağ enjeksiyonuna alternatif olarak. Ama ikinci ameliyatımda silikon olmaz dedi. Sanırım yağlar biraz kalınlaştırınca, silikon abartı kalıyor bacaklarda.

Herkesin kendi düşüncesi tabi. Ben hala daha silikona cesaret edemem. Karar vermesi zor arkadaşım...

Haklısın Keşke, tabi bi de olayın maddi boyutu var :25:
Bir de Katree_ var silikondan memnun olup kaybolan, aklıma gelmişken yazayım dedim :42:

kızlar nerelerdesiniz?kayboldunuz ortalardan birden.daha bacaklarınızın son hallerini görememiştik.umarım bacaklarınızdaki herhangi bir olumsuzluk değildir uğramayışınızın sebebi.
bnm gibi silikon düşünenlere yardımcı olun lütfen ara ara bilgi verin durumunuzla ilgili.

silikon konusunda merak ettiklerini banada sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.benim durumuma gelince ben cok şükür memnunum iyiki yaptırmısım diyorum.
birde burası hızlı ilerliyor o yuzden soruları özelden de atabilirsiniz ben cvp ı hepinizin görmesi için burdan cvplarım

arkadaşlar selamm

o.i. ye muayeneye gittim çok açık sözlü ve gerekli işlem ne ise onu söylüyor, silikon kesinlikle yağ enjeksiyonundan fazla kafama yattı ve ameliyata karar verdim. her gün erimesin, eridi mi, ne kadar erimiş diye telaşlanmak istemiyorum.

Amylee günaydın , umarım basit birşeydir gösündeki, göğüste hissedilen kitleler için cerraha gitmen lazım onların uzmanlık dalına giriyor.

merhaba arkadasim ben araniza yeni katildim..gogusteki problem icin genel cerrahiye gitmen gerekiyo,ayni problemi bende yasadim once ulturasan isteyip sonuca gore mamogrofi istiyo.cok sukur bende bisey cikmadi bazen yanlis ic camasiri kullanimi bile butur bezelere sebep oluyomus, endiselenme umarim bisey yoktur, gecmis olsun..

ben de yillardir ayni dertden muzdaribim..önce sporla alt bacaklarimda kas olsun diye ugrastim..bacaklarima kramplar girdi,olmadi..diz kapagimin ic kismi ice dogru siskin duruyor,alt bacaklarim ise cok ince,üstler kalin,orta tam olarak birlesmiyor..aslinda hafif bir X bacak olusumu var..kendim de doktor adayiyim acikcasi,bir aya bitecek okulum ama terzi kendi sökügünü dikemiyor ya hani benimki de o durumda..disarda mini yada dar pantolon giymis birini görsem yada televizyonda vs..oturup agliyorum yada gözlerim doluyor kendimi zor tutuyorum..sokakta yürüyen insanlara bakinca 10 kisiden dokuzunun bacaginin düzgün olusu canimi sikiyor artik..bu siteyi bulunca benimle ayni problemi paylasan insanlari görünce mutlu oldum acikcasi..ben bacagimin üst ic tarafina defalarca hiyaluronik asit dolgusu yaptirdim,alt ic kismina da..ama bir yil sonra eriyor ve sürekli tekrarlaman gerekiyor,yeri bir hafta morariyor sonra geciyor..simdi yine eridiler ve benim psikolojim altüst oldu..doktorum yag enjeksiyonu yap kurtul diyor..cünkü hiyaluronik asit dolgusunda bölgecel sadece deriyi uyusturuyor,deri altina girince ise cok aci veriyor bu yöntem..eskiden vücudumdan alinacak yagim yoktu,simdi kilo aldim kilo almisken yaptirayim diyorum..ama ben bunlari hep esime söylemeden yapiyorum,söylesem asla kabul etmez biliyorum..yag enjeksiyonu iyilesme süresi ise 3 hafta kadar dedi doktor..o kadar süre gizlemek ise cok zor..hiyaluronik asitde 1 haftalik morluklar bi sekilde gizlenebiliyor ama 3 hafta uzun bi süre..kilo almisken aldigim yaglari da degerlendirmek istiyorum..cünkü kilo da vermek istiyorum,zaten bacaklarim yüzünden psikolojim bozuk simdi bi de kilo yüzünden canim sikkin olunca iyice kötü oldum..resimlerinizi görebilmek isterdim..yag enjeksiyonundan sonra sismeler morarmalar nasil diye..ama galiba arkadas olunmasi gerekiyor..beni arkadas olarak eklerseniz sevinirim..

üc hafta yoktum ,masallah hiziniza yetismek cok zor .baya gelisimler olmus .ben kacirdiklarimi okumaya calistikca siz hergün dahada ilerlediniz.eggly silikonlarin hayirli olsun yaptirmissin,iyilesme sürecinin güzel gecmesine ve bacaklarindan memnun olmana sevindim.gecmis olsun.bbuglem diye bir arkadas katilmis ,sizinkide hayirli olsun gecmis olsun umarim doya doya tadini cikarirsiniz yeni bacaklarinizin.cennetz sen de ameliyat olmussun gecmis olsun.agrilarinin cok olduguna üzüldüm,allah yardimcin olsun inslh bir an önce düzelir ve bacaklarinin keyfini cikarirsin.darisi basimiza.
bende randevu aldim 24 mayisa yani önümüzdeki cumaya.cok heyecanliyim ve birazda korkuyorum.benide cesaretlendirin noluuur

arkadaşlar selamm

o.i. ye muayeneye gittim çok açık sözlü ve gerekli işlem ne ise onu söylüyor, silikon kesinlikle yağ enjeksiyonundan fazla kafama yattı ve ameliyata karar verdim. her gün erimesin, eridi mi, ne kadar erimiş diye telaşlanmak istemiyorum.
Tarih belirlednz mi peki? Silikonla kalin durur diyodun doktor ne soyledi? Neler konustunuz biraz paylasr misin dostum?

ben de yillardir ayni dertden muzdaribim..önce sporla alt bacaklarimda kas olsun diye ugrastim..bacaklarima kramplar girdi,olmadi..diz kapagimin ic kismi ice dogru siskin duruyor,alt bacaklarim ise cok ince,üstler kalin,orta tam olarak birlesmiyor..aslinda hafif bir X bacak olusumu var..kendim de doktor adayiyim acikcasi,bir aya bitecek okulum ama terzi kendi sökügünü dikemiyor ya hani benimki de o durumda..disarda mini yada dar pantolon giymis birini görsem yada televizyonda vs..oturup agliyorum yada gözlerim doluyor kendimi zor tutuyorum..sokakta yürüyen insanlara bakinca 10 kisiden dokuzunun bacaginin düzgün olusu canimi sikiyor artik..bu siteyi bulunca benimle ayni problemi paylasan insanlari görünce mutlu oldum acikcasi..ben bacagimin üst ic tarafina defalarca hiyaluronik asit dolgusu yaptirdim,alt ic kismina da..ama bir yil sonra eriyor ve sürekli tekrarlaman gerekiyor,yeri bir hafta morariyor sonra geciyor..simdi yine eridiler ve benim psikolojim altüst oldu..doktorum yag enjeksiyonu yap kurtul diyor..cünkü hiyaluronik asit dolgusunda bölgecel sadece deriyi uyusturuyor,deri altina girince ise cok aci veriyor bu yöntem..eskiden vücudumdan alinacak yagim yoktu,simdi kilo aldim kilo almisken yaptirayim diyorum..ama ben bunlari hep esime söylemeden yapiyorum,söylesem asla kabul etmez biliyorum..yag enjeksiyonu iyilesme süresi ise 3 hafta kadar dedi doktor..o kadar süre gizlemek ise cok zor..hiyaluronik asitde 1 haftalik morluklar bi sekilde gizlenebiliyor ama 3 hafta uzun bi süre..kilo almisken aldigim yaglari da degerlendirmek istiyorum..cünkü kilo da vermek istiyorum,zaten bacaklarim yüzünden psikolojim bozuk simdi bi de kilo yüzünden canim sikkin olunca iyice kötü oldum..resimlerinizi görebilmek isterdim..yag enjeksiyonundan sonra sismeler morarmalar nasil diye..ama galiba arkadas olunmasi gerekiyor..beni arkadas olarak eklerseniz sevinirim..

ELCER hoş geldin aramıza. Evet yalnız değilsin. Buradaki herkes senin gibi aynı şeylere sinir oluyor, giyemiyor, kıskanıyor, depresyona giriyor, ve sonunda bile bile kilo alıyor...
Fotoğraf görmek istemişsin. Ameliyatımdan sonra şiş olan ve hafif morluklar bulunan fotoğraflar yüklemiştim geçen sene. Onlara bakabilirsin. Ama biraz daha beklerim dersen eğer, 10 gün sonra ikinci ameliyat sonrası fotoğrafları ekleyeceğim. Şişlikler ve morluklar olacak muhtemelen... :61:

bende iki yil sporla denedim kas yapmayi ama olmadi .heryerim kaslandi baldirlarim oldugu gibi kaldi.benim icinde en zoru esime söylemekti ama onuda basardim,anlayisla karsiladi.bence esine söylemelisingizli olmaz diye düsünüyorum.eminim bir sekilde ikna edebilirsin.hiyaluronik asit dolgusu yaptirinca bacaklarin istedigin gibi oluyormuydu onu merak ettim.sen bir sekilde dolguyla nasil duracagini denemis olmussun buda bir arti bence.allah hepimiz icin hayirlisini versin

Haklısın Keşke, tabi bi de olayın maddi boyutu var :25:
Bir de Katree_ var silikondan memnun olup kaybolan, aklıma gelmişken yazayım dedim :42:

Evet KATREE de geçen yıl görüştüklerim arasındaydı. O da memnundu silikondan. Ve gelmiyor artık foruma. İnşallah memnundur herkes durumundan...

gecmis olsun amylee.bendede olmustu kadin doktoruma gittim, o beni yönlendirdi.cok sükür kötü birsey cikmadi.süt kanallarinda tikaniklik olmus.o da kullandigim dogum kontrol hapindanmis.aklina kötü seyler getirme ,icini ferah tut.bir sey cikmaz inslh

Back
X