• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba kizlar. Dun aksam hastanede kaldim topugum cok agriyordu doktor agrin varsa gitme dedi. Bugun sabah ciktim bacaklarim agrimiyor arada topuklariim agriyor. Bide gozkapaklarim kizardi nedense yuzumde sis gibi neden olabilir acaba
gecmis olsun arkadasin,yüz göz,alerjik reaksiyonlarda da sisebiliyor..basit bir agri kesici yada antibiyotige karsi da alerjik reaksiyon olabilir..baska belirtiler var mi peki?
doktorun tuzlu yeme demesi de tuzun suyu tutup ödemi arttirmasi..ama yüzün üzerine yatmanin ödem olusturacagini zannetmem..olsa da gecici olur.

Her hangi bir enfeksiyon belirtisi falan yokmuş. Sanırım yağlar özellikle sol ayagimin iç kısmına birikmiş. Doktor masajla dağıtmaya çalıştı işe yaramayinca en büyük boy enjektorle içinden sıvı çekmeye çalıştı. O anki ağrıyı tarif etmek inanın mümkün değil kalın ve kocaman iğneyi içine sokup sokup çıkarttı. Sonrada iyice sıktı ve bandajladi. Ağrılarim hâlâ devam ediyor artık geçsin diye bekleyeceğim yapacak başka bişey yok.

sonunda doktoruna ulasabildigine sevindim..agrilarindan en kisa zamanda kurtulman dilegiyle..

Elcer arkadaşım açıklamaların içiin çoook teşekkür ederim. Ayrıca doktorluğunu tebrik ederim senin burada bizleri bilgilendirmen bizim için büyük şans çok teşekkür ederim.
Benim hemoglobin değerim 6.75 çıktı dr.a (dahiliye)gittim 2 ay demir yüklemesi yapacağız dedi ve o günden beri gynofeon kullanıyorum. daha 2 ay olmadı daha kullanmaya başlayalı. Okulların kapandığı hafta tahlil yaptıracağım. Halsizlik feci şekilde var saç dökülmes falan çok.Ayrıca vücudumda sürekli gezen bir ağrım var.Bazen elimde ,kolumda bu aralar bacaklarımda topuklarım fena ağrıyor basamıyorum üstüne dizlerim de çok ağrıyor. Kırmızı oluyor elleyemiyorum. Valla kendimi yaşlı kadınlar gibi hissediyorum.

Elcer arkadaşım açıklamaların içiin çoook teşekkür ederim. Ayrıca doktorluğunu tebrik ederim senin burada bizleri bilgilendirmen bizim için büyük şans çok teşekkür ederim.
Benim hemoglobin değerim 6.75 çıktı dr.a (dahiliye)gittim 2 ay demir yüklemesi yapacağız dedi ve o günden beri gynofeon kullanıyorum. daha 2 ay olmadı daha kullanmaya başlayalı. Okulların kapandığı hafta tahlil yaptıracağım. Halsizlik feci şekilde var saç dökülmes falan çok.Ayrıca vücudumda sürekli gezen bir ağrım var.Bazen elimde ,kolumda bu aralar bacaklarımda topuklarım fena ağrıyor basamıyorum üstüne dizlerim de çok ağrıyor. Kırmızı oluyor elleyemiyorum. Valla kendimi yaşlı kadınlar gibi hissediyorum.

keske merhabalar..bende 1.operasyonumu oldum ama 2.cıyıde olmak ıstıyorum..yıne yapılan ıslemler ılkı gıbımı fıyat nekadar detay verebılırmısın

ADANANCY merhaba. Kabul ettim arkadaşlık isteğini. Yapılan işlem ilki gibi. Yine yağlı bölgelerimden alınan yağ, diz içlerime yerleştirildi. Ama ilk ameliyat gibi teferruatlı olmadı gibi. Ameliyat süremi bilmiyorum ama ilkinden kısa sürmüştü sanki. Fiyat olarak da düşük o yüzden. Ben ona rötuş fiyatı diyorum. 1300 tl tuttu benim rötuş ücretim.

iyi haberler alinca sizlerden mutlu oluyorum..cok kez foruma girip hizlica bisiy yazmissiniz diye girip hemen cikiyorum..cevap yazmaya her zaman vaktim olmuyor ama okuyorum yazdiklarinizi..

canim senin hemoglobinin baya düsükmüs..tabiki halsizlik,basagrisi,basdönmesi hersey olur..eger demir eksikliginden kaynaklandigi teshis edilmisse,bir kerelik damardan demir verilse daha hizli sonuc olurdu..hapla zaman alir tekrar yükselmesi..bu sürede de bu sekilde yasamak sana eziyet..anlamadim bu kadar düsük degere ragmen doktor neden sadece hap verdi..deger düsük kendini iyi hissediyor olsan anlarim da..ama belirtiler de sözkonusu,yani hem deger düsük hem de sen de bu düsüklük kendini gösteriyor,seni olumsuz etkiliyor..klinik bulgular mevcut..karismis gibi olmayayim ama böyle durumda burda ya kan nakli ya damardan demir nakli yapilir..

Back
X