Sıvı gelmedi enjektör hava ile doldu.
aman, yağları geri çekmesin de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıvı gelmedi enjektör hava ile doldu.
nasılsın arkadaşım![]()
gecmis olsun arkadasin,yüz göz,alerjik reaksiyonlarda da sisebiliyor..basit bir agri kesici yada antibiyotige karsi da alerjik reaksiyon olabilir..baska belirtiler var mi peki?Merhaba kizlar. Dun aksam hastanede kaldim topugum cok agriyordu doktor agrin varsa gitme dedi. Bugun sabah ciktim bacaklarim agrimiyor arada topuklariim agriyor. Bide gozkapaklarim kizardi nedense yuzumde sis gibi neden olabilir acaba
Her hangi bir enfeksiyon belirtisi falan yokmuş. Sanırım yağlar özellikle sol ayagimin iç kısmına birikmiş. Doktor masajla dağıtmaya çalıştı işe yaramayinca en büyük boy enjektorle içinden sıvı çekmeye çalıştı. O anki ağrıyı tarif etmek inanın mümkün değil kalın ve kocaman iğneyi içine sokup sokup çıkarttı. Sonrada iyice sıktı ve bandajladi. Ağrılarim hâlâ devam ediyor artık geçsin diye bekleyeceğim yapacak başka bişey yok.
Fiziken bugün çok şükür daha iyiyim. Ama ruhen çökmüş durumdayız. İnternet başında orantısız gücü takip ediyoruz ve çağrıları paylaşıp maalesef evimizden destek olmaya çalışıyoruz.![]()
keske merhabalar..bende 1.operasyonumu oldum ama 2.cıyıde olmak ıstıyorum..yıne yapılan ıslemler ılkı gıbımı fıyat nekadar detay verebılırmısın
Kızlar ben kontrole gittim meme için. Sorun yok:))
Kızlar ben kontrole gittim meme için. Sorun yok:))
kızlar ben kontrole gittim meme için. Sorun yok:))
Ikicanımvar nasılsın? Inşallah daha iyisindir artık kaç gün oldu ameliyat olalı?
Elcer arkadaşım açıklamaların içiin çoook teşekkür ederim. Ayrıca doktorluğunu tebrik ederim senin burada bizleri bilgilendirmen bizim için büyük şans çok teşekkür ederim.
Benim hemoglobin değerim 6.75 çıktı dr.a (dahiliye)gittim 2 ay demir yüklemesi yapacağız dedi ve o günden beri gynofeon kullanıyorum. daha 2 ay olmadı daha kullanmaya başlayalı. Okulların kapandığı hafta tahlil yaptıracağım. Halsizlik feci şekilde var saç dökülmes falan çok.Ayrıca vücudumda sürekli gezen bir ağrım var.Bazen elimde ,kolumda bu aralar bacaklarımda topuklarım fena ağrıyor basamıyorum üstüne dizlerim de çok ağrıyor. Kırmızı oluyor elleyemiyorum. Valla kendimi yaşlı kadınlar gibi hissediyorum.