• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim de hemoglobinim bi ara 7 ye düsmüstü,doktora gitdim.söyle tarif edeyim;koluma serum gibi torba takildi,demir iceren,kan gibi kirmizi bir sivi icerisinde,yarim saat falan sürüyor..yükleme yapildi ve eve gitdim..bi sonraki kontrolde hemoglobinim 9-10 civariydi yükselmisti..zaten benim hep o civardadir..genetik kansizligim var..ama 10 dan 7 ye düsünce bile beni fena etkilemisti,hastanede ameliyatda bayilip duruyodum:)seninki kimbilir kactan 6 ya düstü..bence böyle hizli bir cözüm daha iyi olurdu..saclarim döküldü,vücudum agriyor,feci halsizim diyorsun...haplar da kabizlik yapar bi de...Allah yardimcin olsun canim insallah kisa zamanda düzelir..

ah kizlar..bazen öyle bi hale geliyorum ki,artik psikolojimi nasil etkilemisse bu mesele, bacaklari düzgün bicok kisiden nefret eder oluyorum..disari ciktikca moralim bozuluyor..havalar da biraz düzeldi burda,günes acti,malum günessiz memleketde azicik günes görünce minileri giyiyor herkes,mini etekle bisiklete binenler az degil:) herkes düzgün,kusursuz kafayi yicem,insan bi an önce ameliyat olup bu dönemi atlatmak icin sabirsizlaniyor....

gecenlerde kardesim kisa bisiy giymis,cikar sunu karsimda öyle düzgün bacaklarinla dolasip moralimi bozma dedim,sasirdi..yanlis oldugunu bilsem de bu davranisimin,elimde degil,napayim..

kanül yerlerinin izleri hiiic gecmeyeniniz var mi?benim macrolone dolgudan sonra hic gecmemis iki simetrik izim var da..bu simetrik izlerin sayisi artsin da istemiyo tabi insan..bi de yag doldurulan yerlerin sertligi ne zaman geciyo..macrolone de max.1 hafta sonra geciyodu..yag enjeksiyonunda aylar mi sürüyo acaba?
rüyamda yine macrolone dolgu yaptirmistim bacaklarima,ve kanül yerlerinden dolgu maddesi akip gitdi....rüyalarima giriyo artik:)

ah simdi anladim ,amylee nin meme kontrolü iyi gecmisti,bisiy cikmamisti,onun icin,evet ben de sevindim,ayda 1 en az gögsünüzü kendiniz kontrol edin muayene edin arkadaslar..ailesinde genc yasta meme kanseri olanlar da 6 ay da bir doktora muayene ettirsin..

arkadaşlar iyi dilekleriniz teşekkür ederim. perşembe günü ameliyat olmuştum benim sonrasında topuklarımda ağrı olmuştu ve yüzüm şişmişti bir iki güne geçtiler. bacaklarımda hiç ağrım olmadı. kontrole gittim doktor çok temiz bi bacak dedi henüz hiç morluk yok inş dahada olmaz. sadece belimin bi tarafında var morluk var. bacaklarımın her birine 160 cc yağ konmuş. fotoğraf koyacağım ama erken mi acaba çünkü hala şişler.

arkadaşlar iyi dilekleriniz teşekkür ederim. perşembe günü ameliyat olmuştum benim sonrasında topuklarımda ağrı olmuştu ve yüzüm şişmişti bir iki güne geçtiler. bacaklarımda hiç ağrım olmadı. kontrole gittim doktor çok temiz bi bacak dedi henüz hiç morluk yok inş dahada olmaz. sadece belimin bi tarafında var morluk var. bacaklarımın her birine 160 cc yağ konmuş. fotoğraf koyacağım ama erken mi acaba çünkü hala şişler.

geçmiş olsun robin, sorun olmamasına sevindim...

selam arkadaşlar.sohbet almış başını gitmiş.ben giremiyorum artık operasyon gününe kadar bacak düşünmek istemiyorum çünkü ağır bi depresyon geçirdim bu yüzden.ameliyatıma 2 hafta kaldı.çok korkuyorum ve heyecanlıyım.bugün şort baktım kendime kızlarlara plaja gitme planları bile yaptık.allahım umarım hayırlısıyla olur geçer. sizce 5 günlük istırahat yeter mi bana sonrasında işe gitmem gerekiyor.bir de ameliyat öncesi yaptırmam gereken tahlil var mı?

selam arkadaşlar.sohbet almış başını gitmiş.ben giremiyorum artık operasyon gününe kadar bacak düşünmek istemiyorum çünkü ağır bi depresyon geçirdim bu yüzden.ameliyatıma 2 hafta kaldı.çok korkuyorum ve heyecanlıyım.bugün şort baktım kendime kızlarlara plaja gitme planları bile yaptık.allahım umarım hayırlısıyla olur geçer. sizce 5 günlük istırahat yeter mi bana sonrasında işe gitmem gerekiyor.bir de ameliyat öncesi yaptırmam gereken tahlil var mı?

kolay gelsin arkadaşım,
kararını destekliyorum. ben de bıktım artık. bugün elbiseyle topuklu giydim aynada baktım. resmen parantez oldu, çok sinir oldum. ameliyatla bitecek zannetmiştim, bitmiyor düşünmeler...

kolay gelsin arkadaşım,
kararını destekliyorum. ben de bıktım artık. bugün elbiseyle topuklu giydim aynada baktım. resmen parantez oldu, çok sinir oldum. ameliyatla bitecek zannetmiştim, bitmiyor düşünmeler...

yenide,yazini okuyunca cok uzuldum arkadasim lutfen karamsar olma,senin bacaklarin cok iyi durumda topuklu giyme konusuna da takilma bence cok guzel duz ayakkabilar var, ayrica alcak topukta da kotu durmaz hoş yuksektede kotu durdugunu sanmiyorum ben, gecmisin verdigi cekingenlik,tedirginlik mi var uzerinde acaba?

kolay gelsin arkadaşım,

sağol canım. üzüldüm böyle düşünmene.siteden baya uzak kaldığım için operasyon sürecini hatırlayamadım ama mükemmeli aramamalıyız bence.çarpıklığıyla ilgi çekmesin de varsın sütun olmasın bacaklarımız.herşey kafamızda bitiyor aslında ,çevreye bakıyorum da bi çok kişi kusurlu bacaklarına rağmen etek elbise giyiyo hem de son derece özgüvenle.

yenide,yazini okuyunca cok uzuldum arkadasim lutfen karamsar olma,senin bacaklarin cok iyi durumda topuklu giyme konusuna da takilma bence cok guzel duz ayakkabilar var, ayrica alcak topukta da kotu durmaz hoş yuksektede kotu durdugunu sanmiyorum ben, gecmisin verdigi cekingenlik,tedirginlik mi var uzerinde acaba?

çekingenliği attım aslında, tayt, elbise giyiyorum. günlük olarak da topuklu giymediğim için takmıyordum ama hafta sonu düğün var, denemek istedim, yok olmadı. haftaya son kontrole gideceğim.

sağol canım. üzüldüm böyle düşünmene.siteden baya uzak kaldığım için operasyon sürecini hatırlayamadım ama mükemmeli aramamalıyız bence.çarpıklığıyla ilgi çekmesin de varsın sütun olmasın bacaklarımız.herşey kafamızda bitiyor aslında ,çevreye bakıyorum da bi çok kişi kusurlu bacaklarına rağmen etek elbise giyiyo hem de son derece özgüvenle.

üç ay doldu. haklısın, sütun aramıyorum, eskiye göre öyle rahatladım ki. artık vitrinde elbise görünce alıcı gözle bakabiliyorum :) sadece bugün aynada gerçekten kötü göründü. ama dediğingibi bu şekilde giyinen de çok vardır.

derdime yorum yapıp beni rahatlattığınız için teşekkür ederim :16:

Back
X