• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım ağrılarım baya azaldı. Ama bacaklarimdan pek memnun değilim. Haftaya düğün var, bende bugün bir etek deneyim dedim ama hemen çıkartmak zorunda hissettim. Çünkü berbat görünüyor parantezlerim ortaya çıkmaya başladı.

ağrı kesiciler ağrıyı kesmiyor mu? canım çok tatlıdır benim...ama anladığım kadarıyla ameliyatın ilk 3 günü pişmanlık hissi oluşuyor kişide.

ağrı kesiciler ağrıyı kesmiyor mu? canım çok tatlıdır benim...ama anladığım kadarıyla ameliyatın ilk 3 günü pişmanlık hissi oluşuyor kişide.

Belkide hiç ağrın olmayacak sakın kendini ağrıya Şartlandırma. Çünkü hiç ağrısı olmayanlarda var. Ben ağrı kesici iğne ile rahatliyordum. Bu arada benim ağrılarım herkezinkinden fazlaydı ve buna rağmen hiç ama hiçbir zaman pişmanım demedim demeyecegimde...

fotoğrafları gördüm bacakların çok iyi olmuş bence. ne kadar oldu ki yaptıralı.morluklar için sordum. benimkilerin arası daha açık. inan bana çok fark etmiş.. geçmiş olsun. bende eklicem. haber veririm.

fotoğrafları gördüm bacakların çok iyi olmuş bence. ne kadar oldu ki yaptıralı.morluklar için sordum. benimkilerin arası daha açık. inan bana çok fark etmiş.. geçmiş olsun. bende eklicem. haber veririm.

Ben 21 mayısta ameliyat oldum. Morluklarim hala çok fazla buna hazırlıklı ol tamammi. Bu morluklar için kremde var ben kullandım hiçbir işe yaramadı belkide başkalarına iyi gelmiş olabilir.

iyi geceler arkadaşım, bu gece kalamıyorum, okudum, fotoğraflarını merak ediyorum.
ben de fırsat ve çekecek adam bulursam yükleyeceğim son halini :)

Kızlar selam. Nasılsınız? Ben eh işte. Çok kilo aldım veremiyorum. Dikkat ettikçe her geçen gün daha büyük rakamlar görüyorum tartıda. Mutsuzum:43::14:

iyi geceler arkadaşım, bu gece kalamıyorum, okudum, fotoğraflarını merak ediyorum.
ben de fırsat ve çekecek adam bulursam yükleyeceğim son halini :)[/QUO
bacakların gayet iyi olmuş yenide geçmiş olsun. inanın çok umutlandırdınız beni birden yaa..fotoğrafları görünce birikimim iyi bir yere gidecek diyorum. ama benim bacaklarım çok fazla eğri :(((

Merhaba arkadaslar kac gundur firsat bulamiyorum bakmaya,siz eglenmissiniz bayaa...kamu spotu guzelmis cok guldum yaa:-) yasemincc hosgeldin aramiza arkadasim...cepten girdigim icin goremiyorumda kimler var?

Back
X