• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Vanillasky ya ikicanımvar da bize puan verirse ABOVVV ben kesin eksinin - altında alırım.:1:

Biz seninle jüri dayanışması içinde olacaz. İzin vermeyecez kimsenin bize eksi puan vermesine. Biz çok bekledik hala daha bekliyoruz. Ne zaman ameliyat olacağı belli olmayan bir tek biziz. En yüksek puanları biz hakediyoruz. :9:

Biz seninle jüri dayanışması içinde olacaz. İzin vermeyecez kimsenin bize eksi puan vermesine. Biz çok bekledik hala daha bekliyoruz. Ne zaman ameliyat olacağı belli olmayan bir tek biziz. En yüksek puanları biz hakediyoruz. :9:

Aslında juri olarak kendi bacaklarımı değerlendirecek olursam fena sayılmaz 10 üzerinden 9.5 veririrm kendime.sana 10 tam puan.

Aslında juri olarak kendi bacaklarımı değerlendirecek olursam fena sayılmaz 10 üzerinden 9.5 veririrm kendime.sana 10 tam puan.

Bizim kadar güzel bacağa sahip kimse yok. Puanlar yetmez böylelerine. :9:Ben de gidiyorum artık. İyi geceler sana. sen uykuya karşı hepimizden dayanıklısın galiba. :))

Merhaba arkadaslar kac gundur firsat bulamiyorum bakmaya,siz eglenmissiniz bayaa...kamu spotu guzelmis cok guldum yaa:-) yasemincc hosgeldin aramiza arkadasim...cepten girdigim icin goremiyorumda kimler var?

hoşbulduk. tşk ederim. sağolsun arkadaşlara kafama takılanları sordum onlarda cevapladı. en azından kendimi hazırlamaya çalışıyorum ameliyata.bu arada babamla konuştum bu konuyu.. bebekken d vitamini falan verilmedi mi en azından güneş görseymişim dedim.kundak falan tahmin edersiniz sizde.. herşeyi 4 4lük yaptık dedi kızım...olmayınca olmuyormuşş. ne yapalım kader :(

bilgisayar varsa ordan yüklemeye çalış,yada bu konuda bilgili birine sor arkadaşım.bu arada sanada iyigeceler.

yok cnm yaa..bebegim diyorum ama oglum 3 yasinda ve pc nin basindan kalkmiyo o yuzden kaldirdik ortaliktan:-) cok sordum da bilen yok..kk nin andiroid surumunu indirdim ordan olur dediler o da ingilizce:-(

haydaa şimdiki çocuklar herşeyi biliyor hemde okuma yazma bilmeden önce. allah bilir bilgisayarda hangi yeri tıklayıp oyun açmayı da biliyordur..

arkadaşım foto eklersen etekli olsun ,bizde,:16: juri olarak özellikle ben ve vanillasky puan verelim.

Sayın jüri üyeleri lütfen gerçekçi yorumlar yapalim. Sizin gazınıza gelip gider güzel bir elbise alırım sonrada düğünde giyer milletin bütün göz zevkini bozarim. Aaaaa düşünmek bile istemiyorum.:1::1:

arkadaslar yazdim kactim oldu biraz ama, bebegim uyandi kiyamam yaa:-) iyi gecelerrr..bu arada cepten foto yuklenmiyo ya bulamadim bi yolunu:-(

Ben fotoğrafları hep cepten yüklüyorum. Telefondan girdiğimiz zaman direk mobil uygulamasına giriliyor sonrada ben telefonun ayar kısmından masa üstü görünümüne tıklıyorum ozaman bilgisayardaki gibi görebiliyorum. Aceba telefondan telefona değişiyormu??

Kızlar selam. Nasılsınız? Ben eh işte. Çok kilo aldım veremiyorum. Dikkat ettikçe her geçen gün daha büyük rakamlar görüyorum tartıda. Mutsuzum:43::14:

amylee canim yeterince su ic,ben hep su icmeyi unutuyorum,baska bisey suyun yerini tutmaz..insan su icmeyince susuzluk hissi ile aclik hissi karisiyor..su ictikce icesin geliyor ve inan daha az yiyosun..ve sulu gidalar tüketmeye calis,bol bol domates mesela,cok ac kalmamaya calis,sekerin düsünce daha fazla yiyosun sonucta..tartidaki rakam cok büyük bi fark göstermedigi müddetce 1-2 kilo insan cogu zaman kilo alip vermekten degil,su kaybindan oluyor..eger öyleyse kafana takma..

Back
X