Merhaba arkadaslar kac gundur firsat bulamiyorum bakmaya,siz eglenmissiniz bayaa...kamu spotu guzelmis cok guldum yaayasemincc hosgeldin aramiza arkadasim...cepten girdigim icin goremiyorumda kimler var?
Kimsecikler yok arkadaşım ,ben varım sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar kac gundur firsat bulamiyorum bakmaya,siz eglenmissiniz bayaa...kamu spotu guzelmis cok guldum yaayasemincc hosgeldin aramiza arkadasim...cepten girdigim icin goremiyorumda kimler var?
Vanillasky ya ikicanımvar da bize puan verirse ABOVVV ben kesin eksinin - altında alırım.![]()
Biz seninle jüri dayanışması içinde olacaz. İzin vermeyecez kimsenin bize eksi puan vermesine. Biz çok bekledik hala daha bekliyoruz. Ne zaman ameliyat olacağı belli olmayan bir tek biziz. En yüksek puanları biz hakediyoruz.![]()
Aslında juri olarak kendi bacaklarımı değerlendirecek olursam fena sayılmaz 10 üzerinden 9.5 veririrm kendime.sana 10 tam puan.
Bizim kadar güzel bacağa sahip kimse yok. Puanlar yetmez böylelerine.Ben de gidiyorum artık. İyi geceler sana. sen uykuya karşı hepimizden dayanıklısın galiba. :))
arkadaslar yazdim kactim oldu biraz ama, bebegim uyandi kiyamam yaaiyi gecelerrr..bu arada cepten foto yuklenmiyo ya bulamadim bi yolunu:-(
bilgisayar varsa ordan yüklemeye çalış,yada bu konuda bilgili birine sor arkadaşım.bu arada sanada iyigeceler.
yok cnm yaa..bebegim diyorum ama oglum 3 yasinda ve pc nin basindan kalkmiyo o yuzden kaldirdik ortaliktancok sordum da bilen yok..kk nin andiroid surumunu indirdim ordan olur dediler o da ingilizce:-([/QUO
hayda ameliyat oldun mu sen?
d vitamini mağdurları arasında öyle bir mağdur varki![]()
haydaa şimdiki çocuklar herşeyi biliyor hemde okuma yazma bilmeden önce. allah bilir bilgisayarda hangi yeri tıklayıp oyun açmayı da biliyordur..
arkadaşım foto eklersen etekli olsun ,bizde,juri olarak özellikle ben ve vanillasky puan verelim.
Ayakkabı da giy. Yoksa eksi puan veririz. :))
arkadaslar yazdim kactim oldu biraz ama, bebegim uyandi kiyamam yaaiyi gecelerrr..bu arada cepten foto yuklenmiyo ya bulamadim bi yolunu:-(
Tabi tabiii ayakkabısız etek hiç olurmu. Ama hevesiniz kaçacak diye korkuyorum valla:86::86::86:
Kızlar selam. Nasılsınız? Ben eh işte. Çok kilo aldım veremiyorum. Dikkat ettikçe her geçen gün daha büyük rakamlar görüyorum tartıda. Mutsuzum![]()
Yok arkadasim olmadim malesef... sebeb d vitamini mi bilmem ama benim problem daha cok dis yanlarda:-(