Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyat olacak olan arkadaşların çoğunda aynı psikoloji vardı, bu da çok normal sonuçta zorunlu değil isteğe bağlı bir ameliyat... bence kafandaki kötü düşünceleri at ve ameliyat sonrası yaşayacağın mutluluğu düşüncok guzel olacak insallah arkadasim..
Canim silikonla ilgili olumsuz yorumlar yapan senin doktorundu degil mi? Kimdi senin doktorun?? Ozelden yazarsan sevinirim:)ameliyatıma sadece 4 gün kaldı. ameliyat olup yeni fotoğraflarını koyan arkadaşları çok kıskanıyorummmmmm. şaka sadece imreniyorum.
bende o günlerin gelip bir an önce fotoğraflarını eklemeyi iple çekiyorum.
bu arada yanıma ne almalıyım kızlar?
çanta hazırlıyorum da.eşofman mı giyip gitsem?*
arkadaşlar ben bir kaç gündür ,eşimin boynu için aldığı ev tipi fizik tedavi cihazını ,bacağımın iç kısmına kullanmaya başladım.yıllardır evde keşke daha önce aklı etseymişim.ameliyat olana kadar kullanıyım ,belkim azda olsa kas yapar
Kullan kullan fark görürsen biz de alırız. Nasıl bir şey o? Doktor mu verdi siz mi aldınız. Ben de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Bana da yarar mı acaba. :44:
evet hepimizde var :) ben ameliyat olduğum halde hala herkesin bacaklarına bakıyorum sanırım huy olarak kaldı :)))))))kıskançlıkmı imrenmemi,isyanmı adını koyamıyorum ama o hepimizde var sanırım.takıntılı olduğumuz için bacak manyağı gibi gelenin gidenin bacağına bakıyoruz.![]()
arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.
eşimin başına bu işleri açtım diye kendimi suçluyorum hep. okadar ters bi zamanki aslında bizim için ama bu son şansım bu defa olmazsa bi daha asla yaptıramam. offfff ben mi abartıyorum yaa ....
Zorda olsa foto ekledim kızlar..
arkadaş olarak ekledim kabul eder misin?
Arkadaş görünüyoruz.Albümümü göremiyor musun?