• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

teşekkür ederim arkadaşlar bu site ve sizler olmasaydınız ne böyle bi ameliyattan haberim olurdu ne de cesaret edebilirdim.2 yıldır burayı takip ediyorum.iyi ki varsnız...

ameliyat olacak olan arkadaşların çoğunda aynı psikoloji vardı, bu da çok normal sonuçta zorunlu değil isteğe bağlı bir ameliyat... bence kafandaki kötü düşünceleri at ve ameliyat sonrası yaşayacağın mutluluğu düşün:-) cok guzel olacak insallah arkadasim..

teşekkür ederim.inşallah hepimiz normal bacaklara kavuşuruz. kazasız belasız geçseydi bi ameliyat. kafamda kuruyorum kuruyorum sterse giriyorum:( eşimin yüzü azcık asılsa üzerime alınıyorum:(

ameliyatıma sadece 4 gün kaldı. ameliyat olup yeni fotoğraflarını koyan arkadaşları çok kıskanıyorummmmmm. şaka sadece imreniyorum.
bende o günlerin gelip bir an önce fotoğraflarını eklemeyi iple çekiyorum.
Canim silikonla ilgili olumsuz yorumlar yapan senin doktorundu degil mi? Kimdi senin doktorun?? Ozelden yazarsan sevinirim:)

arkadaşlar ben bir kaç gündür ,eşimin boynu için aldığı ev tipi fizik tedavi cihazını ,bacağımın iç kısmına kullanmaya başladım.yıllardır evde keşke daha önce aklı etseymişim.ameliyat olana kadar kullanıyım ,belkim azda olsa kas yapar

arkadaşlar ben bir kaç gündür ,eşimin boynu için aldığı ev tipi fizik tedavi cihazını ,bacağımın iç kısmına kullanmaya başladım.yıllardır evde keşke daha önce aklı etseymişim.ameliyat olana kadar kullanıyım ,belkim azda olsa kas yapar

Kullan kullan fark görürsen biz de alırız. Nasıl bir şey o? Doktor mu verdi siz mi aldınız. Ben de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Bana da yarar mı acaba. :44:

Kullan kullan fark görürsen biz de alırız. Nasıl bir şey o? Doktor mu verdi siz mi aldınız. Ben de boyun ve sırt ağrısı çekiyorum. Bana da yarar mı acaba. :44:

9 yıl kadar önce boyun ağrısı içi almıştı eşim.küçük bir cihaz,yapışkan yüzeyleri istediğin yere yapıştırıp,cihazı istediğin programda çalıştırıyorsun.küçük ama çok etkili.maximum 30 kadar olan güç ayarını ancak 10 da kullanabildim bacaklarımda.ama dr a sormadan tavsiye edilemez tabi.eşim boyun kaslarını güçlendirmek için kullanıyordu.benimde birden aklıma niye kullanmıyorumki :28:diye geliverdi.inşallah azda olsa işe yarar.bir kaç ay kullanıyım bakalım ,işe yararsa yazarım.

kıskançlıkmı imrenmemi,isyanmı adını koyamıyorum ama o hepimizde var sanırım.takıntılı olduğumuz için bacak manyağı gibi gelenin gidenin bacağına bakıyoruz.:27:
evet hepimizde var :) ben ameliyat olduğum halde hala herkesin bacaklarına bakıyorum sanırım huy olarak kaldı :)))))))

arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.

şimdiden geçmiş olsun:)

eşimin başına bu işleri açtım diye kendimi suçluyorum hep. okadar ters bi zamanki aslında bizim için ama bu son şansım bu defa olmazsa bi daha asla yaptıramam. offfff ben mi abartıyorum yaa ....

Benimkide cok ters zamandı.Esim sehir dısındaydı.Okullar tatil kızım tüm gün yanımda.erteleme yoksa vazgeçersin. Ameliyata giderken eşofman giyin çıkarken rahat oluyor.

Ben martta muaneye gittiğimde 62 kiloydum.Spor ve diyetle ameliyata girdigimde 58 dim.zayıflamasam bayagı alınacak yağ vardı.göbeğimden sırtımdan ve baldırlarımdan alıp alt bacağa konmuş.bacağın alt dış yanlarıda alınmış.çok kalın değil şu hali umarım erime olmaz.Ben erimeyeceğine inanıyorum.

Ben karşıda A.K. Ameliyat oldum.çok ilgileydiler.Eski asistanı daha bilgiliydi bence. Birtek şuna üzüldüm.Ameliyattan odaya çıplak gelmişim ve refakatçim yani arkadaşım beni öyle görmüş.Ne kadar samimide olsak insan utanıyor.

son 3 günüm. heyecan korkuya dönüşmeye başladı. yolda vitrinlere bakıp bakıp geldim eve...şu dantelli elbiseler çok moda galiba ama kısa. isteyen herkese versin Allah. sütun bacak olmasada en azından yamuk görünmeyen bacaklar istiyorum. beni kıyafetlerle şeker şirin gösterecek yaşımı saklayacak kıyafetler giymek istiyorum. :46: :46: burada sevincimi gösterebiliyorum lütfen yadırgamayın. olmak isteyipte maddi imkanı olmadığı için olamayanlara da nasip eder inşaallah.

Back
X