• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar size hiç beklemediğiniz bu haberi vermek zorunda hissediyorum kendimi tabiki.zaten bu son msjım olacak.hiç beklemediğiniz haber derken evet bugüne kdr bu ameliyat için belki hiç duymadığınız bi sebeple ben maalesef ameliyat olamıyorum.sebep grip değil gribim geçmişti fakat bugün ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde tahliller yapıldı ve kan değerim düşük çıktı dolayısıyla anestezi dr.u ameliyata izin vermedi..bu ameliyat bnm şartlarımı çok zor kullanıp yaratmaya çalıştığım bi fırsattı.para konusunu bişekilde halledebilsemde ondan daha önemlisi ameliyatın bu tarihi ve yanımda olacak arkadaşın imkanı bnm tek şansımdı.ne stresler çektim bugün ist.a gelebilmek ve bu fırsatları sağlayabilmek için anlatamam.malesef bu şans gitti bitti..bir daha bu fırsatı yakalayabilmem çok zor,imkansız gözüküyor yada kim bilir ne zaman olur Allah bilir.

Her şeyin sonu değil tabi sağlık olsun dicem ama benimkide sağlıktan gitti işte. dr. yarın ameliyatı olamazsın dediğinde yüzüne sadece öylece bakakaldım hiçbi şey diyemedim,nasıl üzüldüğümü varın siz düşünün artık.. biliyorum burda özellikle bnm ameliyatımı merak eden arkadaşlar da vardı ama malesef size yardımcı olamadım arkadaşlar elimde olmayan sebeplerle kusura bakmayın. Keşke en baştan uyarılsaydım,bilgilendirilseydim kan değeri gibi önemli bi sebebi, bugüne kadar çoktan dr.a gider ve çaresini bulurdum muhakkak ve ameliyatımı olmuş olurdum gönlümce.ama olmadı. o yüzden size tavsiyem ameliyat tarihinden önce siz bi dr.a gidin ve kan değerinizi ölçtürün ve ameliyata kadar normal seviyeye getirin kan değerinizi de.

Kendim için artık bu konuyu kapatmak zorundayım mecburen.bu forumu okuduğum sürece daha da üzüleceğimi düşünüyorum bundan sonra.o yüzden ben artık aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.ameliyat olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin, yakın ve uzak zamanda olacaklara da şimdiden geçmiş olsun diyorum. Her şey gönlünüzce olsun, çok mutlu olursunuz inşaallah. Hepiniz hoşçakalın.
hoşçakal canım ama bir çözümü yok muydu acaba.

Arkadaşlar size hiç beklemediğiniz bu haberi vermek zorunda hissediyorum kendimi tabiki.zaten bu son msjım olacak.hiç beklemediğiniz haber derken evet bugüne kdr bu ameliyat için belki hiç duymadığınız bi sebeple ben maalesef ameliyat olamıyorum.sebep grip değil gribim geçmişti fakat bugün ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde tahliller yapıldı ve kan değerim düşük çıktı dolayısıyla anestezi dr.u ameliyata izin vermedi..bu ameliyat bnm şartlarımı çok zor kullanıp yaratmaya çalıştığım bi fırsattı.para konusunu bişekilde halledebilsemde ondan daha önemlisi ameliyatın bu tarihi ve yanımda olacak arkadaşın imkanı bnm tek şansımdı.ne stresler çektim bugün ist.a gelebilmek ve bu fırsatları sağlayabilmek için anlatamam.malesef bu şans gitti bitti..bir daha bu fırsatı yakalayabilmem çok zor,imkansız gözüküyor yada kim bilir ne zaman olur Allah bilir.

Her şeyin sonu değil tabi sağlık olsun dicem ama benimkide sağlıktan gitti işte. dr. yarın ameliyatı olamazsın dediğinde yüzüne sadece öylece bakakaldım hiçbi şey diyemedim,nasıl üzüldüğümü varın siz düşünün artık.. biliyorum burda özellikle bnm ameliyatımı merak eden arkadaşlar da vardı ama malesef size yardımcı olamadım arkadaşlar elimde olmayan sebeplerle kusura bakmayın. Keşke en baştan uyarılsaydım,bilgilendirilseydim kan değeri gibi önemli bi sebebi, bugüne kadar çoktan dr.a gider ve çaresini bulurdum muhakkak ve ameliyatımı olmuş olurdum gönlümce.ama olmadı. o yüzden size tavsiyem ameliyat tarihinden önce siz bi dr.a gidin ve kan değerinizi ölçtürün ve ameliyata kadar normal seviyeye getirin kan değerinizi de.

Kendim için artık bu konuyu kapatmak zorundayım mecburen.bu forumu okuduğum sürece daha da üzüleceğimi düşünüyorum bundan sonra.o yüzden ben artık aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.ameliyat olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin, yakın ve uzak zamanda olacaklara da şimdiden geçmiş olsun diyorum. Her şey gönlünüzce olsun, çok mutlu olursunuz inşaallah. Hepiniz hoşçakalın.

Saddy forumu ne kadar uzun süredir takip ettiğini biliyorum şuan çok şaşırdım ve senin adına çok üzüldüm :50: evet ameliyatını merakla bekleyenlerden biri de bendim ama bizi boş ver, ayrılma kararına saygı duyuyorum haklısın çünkü burası sana devamlı kıl payı kaçırdığın şansı hatırlatacaktır, ama her şeyde bir hayır vardır öyle düşünmek lazım belki böylesi senin için daha hayırlıydı.. umarım kendini fazla üzmezsin, kendine iyi bak her şey gönlünce olsun :5:

bizim okulda diz üstünde giyende var. zümre olarak yasaklasak mı?

Yok bu olmadı ben de giyiyorum diz üstü (özellikle de kışın elbise+diz üstü topuklu cizme ile) çünkü diz üstü etek giyince daha iyi görünüyor bacaklar, oysa ki diz hizası tüm kusurları ortaya koyuyor, hatta bir doktorun bundan bahsettiği bir video vardı şimdi kim olduğunu hatırlayamadım tam ama hani bacak içe doğru hafif bir kavisle tekrar dışarı yönelmesi gerekirken bizim baldır komple içe doğru kavis yapıp kaptırıp gidiyor ya :1: diz hizasında olunca sadece o kötü kavis görünüyor ondan :)

arkadaşım seni de çok özledim. Nasılsın? bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bir rüya gördüm senle paylaşmak istedim. rüyamda sütun gibi bacaklara sahip olmuştum. ayrıca boyumda uzamıştı. nasıl desem çok hoş bir bayan olmuştum işte. sonra gezmeye çıkmak istedim o da ne bacağımın dış yanları kıl sakal olmuş, yani ayda yapmamışım herhalde...ne kadar saçma bir rüya dimi...hem sütun gibi olacak bacakların hemde ağda yapmayacaksın.. hehhehe..

Ahh canım arkadaşım nasılda düşünürmüş beni.Arkadaşım gece yarısına kadar piknikteydik dönünce hemen foruma bakasım geldi.Çok komik ama bir yere gidince sanki sizi evde bırakıp gitmişim gibi çabucak eve dönesim geliyor:52:arkadaşım rüyana gelince,önce hayrolsun diyiyim,bacaklarını çok fazla düşündüğün için bir süre daha rüyalarına girer sanırım.Rabbim hayal ettiğin bacaklara kavuştursun inşallah,bizleride tabi.:16:

Arkadaşım yazdıklarını okuyunca o kadar üzüldümki, tüm enerjim düştü.Ama SON yazmana daha çok üzüldüm.Asla umutsuzluğa kapılma,rabbim sana daha hayırlı bir ümit kapısı açıcak demekki.kan değerlerin iyi bir tedavi ve beslenmeyle bir kaça ayda toparlanır.ve sen istersen yine bir fırsat yaratabilirsin, bu ameliyatı olabilmek için,yeterki iste arkadaşım.İstersen bir daha hiç girme foruma ama asla pes etme çıkış kapısı daima vardır.Her şey gönlünce olsun arkadaşım.

hayırlı olsun arkadaşım. :46: artık gönül rahatlığıyla yorum de yaparsın bizlere. Biz de şanslıyız, bilgisayar yakınlığında doktorumuz var, gerçi sen çok yoğun olursun artık.
Tekrar tebrik ederim. Uzmanlığını da tebrik etmeyi dilerim

Kimse tavsiye etmedi daha önce kızımın yüzünde ki morluk için araştırdığımda bulmuştur.Kontrole gittiğimde dr hiç duymadım ama kullan dedi.

Özgürdü. Geçmiş olsun arkadaşım. Benim ilk hâli de seninkine benziyordu ama senin bacakların ortası daha iyi kapanmış. Tabii ki o ara kısım biraz eriyecek, daha doğrusu hem eriyecek hem şişler inecek ama emin ol artık eskisinden kat kat güzel ve sorunsuz bacakların olacak.
Her zaman diyorum bi Özge Ulusoy bacağımız olmayacak ama "normal" ve "etek-şort giyebilen" bacaklarımız olacak. Sadece dikkat et çok yorma kendini.
:nazar::54:

Cevabın için teşekkürler Amylee, bence gayet güzel fiyat. Siyah çorapla ilgili de yani çok muzdarip olduğumdan söylemeden geçemedim; siyah çorap bir kadının bacağını cidden rezil de eder vezir de ama bana hep rezil kısmı denk geldiğinden çok özendiğim ve hep giymek istediğim bir tarz siyah çorap+etek+topuklu ayakkabı kombinasyonu :110:

Ayy bak tombul bile olsa bacak bi acayip duruyor bence. Neyse tabii ki sen seviyorsundur saygı duyarım

Saddy büyük ihtimal ile bu mesajı okumayacaksın ama çok çok üzüldüğümü söylemek istiyorum. Yani ameliyat olmak olmamak değil de kendini ve şartları bu kadar hazırladıktan sonra hayal kırıklığı yaşaman çok üzücü.
Ama her işte bir hayır vardır diyoruz.
Önce sağlık... Sonra hepsi gelecek merak etme.
Seni seviyoruz

Belki de gormeyeceksin mesajimi. Yasadigin hayal kirikligini cok iyi anliyorum ama her serde varmis bir hayir. Oyle dusun. Ben karsima engel ciktiginda vazgecerim genelde ama bu oyle bir sey degil. Bu vazgecebilecegim bir sey degil. Sen de benim gibisin cok iyi biliyorum. Belki bu yaz bunu gerceklestiremedin, belki uygun zaman degildi ama seneye yine ayni sartlar saglanir hem de dinleyip biriktirdigin bir suru yeni tecrubeyle:) o yuzden uzulme olur mu?

Kendim için artık bu konuyu kapatmak zorundayım mecburen.bu forumu okuduğum sürece daha da üzüleceğimi düşünüyorum bundan sonra.o yüzden ben artık aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.ameliyat olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin, yakın ve uzak zamanda olacaklara da şimdiden geçmiş olsun diyorum. Her şey gönlünüzce olsun, çok mutlu olursunuz inşaallah. .

Gunaydın gerçekten çok üzüldüm.Neden olumsuz düşünüyorsun.yıllık iznini ayarlarsın yine denersin.refekatçi bulamazsan ben ble kalırım yanında.refakatçi.birşey yapmıyorki.misafirde ederim.çok ciddiyim hiiç üzülme.zamanı vardı demekki.şimdi önceliğin kan değerlerini yükseltmek olsun.sonrası kendiliğinden gelir.olumsuz düşünme..

son demene çok üzüldüm. elbette çok düşünmüşsündür ama kan değerleri halledilemeyecek bir sorun mu? beklemek mi istemiyorsun, sıkıldın mı? ilk gittiğim doktorlardan biri ameliyat olamazsın demişti, açıklık çok yeterli yağı bulamayız demişti. yıkılmıştım resmen, burada da paylaşmıştım ama sağ olsun buradaki arkadaşlar bırakma dediler, başka doktorlara git dediler. her ne kadar birbirimize uzak da olsak birbirimize destek oluyoruz.
en güzeli en iyi zamanda seninle olsun arkadaşım.

Aaa yok canım forumda bulursun zaten aradıklarını, başka şekilde ben de ihtimal vermiyorum. Yani iyi kötü hepsi geçti burada. Ben direkt olarak ona yaptır buna yaptır demek istemedim de ondan.

Yani ben olsam benim doktoruma giderdim kesin:))))))))))
Bak loresima da çok memnundu onun doktoru farklı idi ama:))

oh ya bende panik olup üzülmüş şaşırmıştım teşekkür ederim amylee :) gerçekten

Back
X