Arkadaşlar size hiç beklemediğiniz bu haberi vermek zorunda hissediyorum kendimi tabiki.zaten bu son msjım olacak.hiç beklemediğiniz haber derken evet bugüne kdr bu ameliyat için belki hiç duymadığınız bi sebeple ben maalesef ameliyat olamıyorum.sebep grip değil gribim geçmişti fakat bugün ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde tahliller yapıldı ve kan değerim düşük çıktı dolayısıyla anestezi dr.u ameliyata izin vermedi..bu ameliyat bnm şartlarımı çok zor kullanıp yaratmaya çalıştığım bi fırsattı.para konusunu bişekilde halledebilsemde ondan daha önemlisi ameliyatın bu tarihi ve yanımda olacak arkadaşın imkanı bnm tek şansımdı.ne stresler çektim bugün ist.a gelebilmek ve bu fırsatları sağlayabilmek için anlatamam.malesef bu şans gitti bitti..bir daha bu fırsatı yakalayabilmem çok zor,imkansız gözüküyor yada kim bilir ne zaman olur Allah bilir.
Her şeyin sonu değil tabi sağlık olsun dicem ama benimkide sağlıktan gitti işte. dr. yarın ameliyatı olamazsın dediğinde yüzüne sadece öylece bakakaldım hiçbi şey diyemedim,nasıl üzüldüğümü varın siz düşünün artık.. biliyorum burda özellikle bnm ameliyatımı merak eden arkadaşlar da vardı ama malesef size yardımcı olamadım arkadaşlar elimde olmayan sebeplerle kusura bakmayın. Keşke en baştan uyarılsaydım,bilgilendirilseydim kan değeri gibi önemli bi sebebi, bugüne kadar çoktan dr.a gider ve çaresini bulurdum muhakkak ve ameliyatımı olmuş olurdum gönlümce.ama olmadı. o yüzden size tavsiyem ameliyat tarihinden önce siz bi dr.a gidin ve kan değerinizi ölçtürün ve ameliyata kadar normal seviyeye getirin kan değerinizi de.
Kendim için artık bu konuyu kapatmak zorundayım mecburen.bu forumu okuduğum sürece daha da üzüleceğimi düşünüyorum bundan sonra.o yüzden ben artık aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.ameliyat olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin, yakın ve uzak zamanda olacaklara da şimdiden geçmiş olsun diyorum. Her şey gönlünüzce olsun, çok mutlu olursunuz inşaallah. Hepiniz hoşçakalın.