charms tşk ederim cnm hbuldum çocuk konusu hassas bir konu cnm kendini tamamen hazır hissediyosan karar ver derim çünkü ben hazır degildim sırf eşim istiyo diye istemiştim iyiykide olmus tabi kızım ama hazır hissetmek cok önemli hadi kızlar artık bacak konuşalım:)))))))) nerelerdesiniz
ayseteyze benim tutarsız olduğumu o mesajlarlamı anladın ne kadar zekimişin sen insanları tanımadan yargılamaya hakkın yok moralim bozuk olarak o şekikde mesaj yazmış olamammı bu bir tutarsızlık örneğimidir başkasının bana yazdığı mesaj vardı orda oda tutarsız diye yazmıştı anlamıyırum ben bu insanları ya hayret bişey bilgisayar öğrenmeye yeni başlamıştım o sıralar ameliyat sonrasıda mutsuzdum bunu böyle düşünemiyomusn neyse içimi dökmek istedim benden yaşın büyük sanırım yinede saygılar diğer arkadaşlar sizde kusura bakmayın lütfen moralim bozuk iyi günler
Kızlar incelikten değil de eğrilikten yakınanlar için bir ürün buldum sanırım internette. Ama nerden satın alacağım bulamıyorum. Bacaklar bi alete bağlanıyor. Haftada 3 gün en az ve an az 20 dk boyunca bağlı kalıyor. 3 ayda sonuç alınıyor diyo. ama ürünü bulamıyorum. Şu linke bi bakıverin
trade.indiamart.com/details.mp?offer=1580222
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?