Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende güneş kremi sürerim dedim hemşireye olur dedi. ama genede dikkat etmekte fayda var...geçen sene girmiştim denize, bu sene girmeyi gözden çıkardım artık..
Ben de iki yazdır evdeydim. Off. Doktor da bir şey demedi ki. Geçecek. ..
Sorsam mı ki?
yenide merhaba. çok mu izin var canım ya? ben düşünüyorum düşünüyorum... zaten 4 ay sonra denize de girmiştim. küçük kanül izleri dışında bir şey yoktu. sen de o kanül izlerinden mi bahsediyorsun yoksa hala morluk mu var?
Hakikaten ben de merak ettim. Yakından morluklarının fotosunu çeker misin? Valla benimkiler, her derde deva merhemim sayesinde, morluklar sarardmaya başladı. Laptopu açarsam bugün çektiğim morlarımı gösteririm. Eşim bu akşam kantaron yağını da getirecek. Annem beni böyle görürse yine çarpıntısı tutar. O yüzden bir an önce gitmeleri lazım.
Kızlar selam uzun zamandır yazanıyorum. Haftaya ikinci ameliyatım olcak inşallah son olur doktoruma dikkat etmesi için söylemem gereken şeyler warmı arkadaşlar. Aklımdaki soru ise bacaklarımdaki tüm boşlukları dolfurabikexek yağı umarım alabilir benden(
Kızlar selam uzun zamandır yazanıyorum. Haftaya ikinci ameliyatım olcak inşallah son olur doktoruma dikkat etmesi için söylemem gereken şeyler warmı arkadaşlar. Aklımdaki soru ise bacaklarımdaki tüm boşlukları dolfurabikexek yağı umarım alabilir benden(
Elcer kayıp. keşke ikinci ameliyatını olmuştu ve bacaklarının şekle girmesi için şişlerin inmesini bekliyordu ve kayıp. bir zamanlar bunak vardı ikinci ameliyatla silikon istiyordu o kayıp. Papatya, loves2loves hatırladığım kayıplar. Bir ilan vereyim buraya dedim. Gören duyan var mı bu kaçakları.![]()
sertoy da tekrar aynı hızla geri döndü kayıplar arasına.umarım ikinci ameliyatında istediği gibi olur sonuç.Arkadaşım zaten senle ben kadrolu maşallah.Kadınlar kulübünden taktir,teşekkür hiç olmadı bir madalyon bekliyorum![]()
Bu konuyu üstümüze yapsınlar biz yönetelim burayı.![]()
tapusu bizde değil ama biz yönetiyoruz![]()
yenide merhaba. çok mu izin var canım ya? ben düşünüyorum düşünüyorum... zaten 4 ay sonra denize de girmiştim. küçük kanül izleri dışında bir şey yoktu. sen de o kanül izlerinden mi bahsediyorsun yoksa hala morluk mu var?
Konuya girenlere bilet kessek ameliyat masraflarını da çıkarırdık ne güzel.[/QUO
Arkadaslar racon kesmeye basladiniz bakiyorumneyse borcumuz odeyelim bari
gercekten sizin sayfaya katkiniz buyuk kizlar,yenide yide unutmamak lazim yeri gelmisken bir kez daha tessekkur edeyim dedim....