iyi geceler arkadaşlar.yenide GÜL olmuşsun hayırlı olsun arkadaşım
iyi geceler :)
kıdemim artmış sanırsam

yarına sınav hazırlıyorum, sorumluluk. bitirirsem döneceğim.
mendis fotğrafına da yorum yapamadım. geliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaşlar.yenide GÜL olmuşsun hayırlı olsun arkadaşım
Vakit nasıl da hızlı geçiyor değim mi arkadaşlar? Geçen hafta bu akşam heyecanla ameliyat günümü bekliyordum. Bu akşam ise 5. günüm. Sizde de uzun süre oturduktan sonra ayağa kalmakta, basmakta zorlandınız mı? İşl adımlarda basamayacakmışım gibi geliyor ama sonra biraz rahatlıyorum. Ne zaman geçecek bu basamama durumu.
iyi geceler :)
kıdemim artmış sanırsam
yarına sınav hazırlıyorum, sorumluluk. bitirirsem döneceğim.
mendis fotğrafına da yorum yapamadım. geliyorum :)
Arkadaşım okul bitmedimi ,neden sınav hazırlıyorsun??
Sorumluluk sınavı, ortalama yükseltme sinavı...
Cuma bitecek okul bize.[/QUOTE
hocam bizim hatırımız için kolay kolay sor olmazmı?![]()
Sorumluluk sınavı, ortalama yükseltme sinavı...
Cuma bitecek okul bize.[/QUOTE
hocam bizim hatırımız için kolay kolay sor olmazmı?![]()
kafam buradayken bilmem neler sordum
oldu bitti, kolay oldu galiba :)
iyi geceler bu gecelik,
görüşürüz arkadaşım![]()
ilk ameliyatın silikon mu oldu?
İlk ameliyatımda yağ enjeksiyonuydu ama eksik yağ konulmuştu ve erimesine bile fırsat kalmadan boşluklar çok belliydi. İstersen ekle beni fotolarım var bakfikre ihtiyacım war arkadaşlar gerçekten. İkinci aneliyat oldugundan sanırım daha bi çökmüş durumdayım sanki yine sonuç başarısız olcakmış gibi geliyo.
doktorunu merak ekttim. kim acaba? benimde yağ enjeksiyonu oldu,2. seansımı bekliyorum fakat tekrar yağ alınmayacak. ilk ameliyatımda alınan yağların birkısmı enjekte edildi, bir kısmı saklandı. senin durumun neden böyle anlayamadım. 2. kez yağ alınması için mi ameliyata gireceksin. fotoğrafını gördüm ama öncesi olmadığı için kıyaslama yapamadım. ama bu hali çok güzel bence sadece ortada az biraz boşluk var. o da dolacaktır. bacakların gayet güzel.
Bn de yrn ozlmsr'nin doktoruna gidiyorum imdatttt
şu hayatta bi rahat etek giyemedim arkadaşlar yok varis, yok kaslı, yok çatlak yaptırdım şimdide şiş, kalın imdaaat yaa
doktorunu merak ekttim. kim acaba? benimde yağ enjeksiyonu oldu,2. seansımı bekliyorum fakat tekrar yağ alınmayacak. ilk ameliyatımda alınan yağların birkısmı enjekte edildi, bir kısmı saklandı. senin durumun neden böyle anlayamadım. 2. kez yağ alınması için mi ameliyata gireceksin. fotoğrafını gördüm ama öncesi olmadığı için kıyaslama yapamadım. ama bu hali çok güzel bence sadece ortada az biraz boşluk var. o da dolacaktır. bacakların gayet güzel.