selam kızlar,uzun bi aradan sonra tekrar burdayım.hiç hesapta yokken seyahate çıkmak zorunda kaldım ve fırsat bulamadım foruma girmeye ama sizi unutmadım.neler oldu acaba ben yokken???
gelelim bacaklara:) ameliyatımın ardından tam bir ay geçti. şişliklerim 15 günde indi,morluklr 20 günde geçti.herhangi bi hareket kısıtlaması yok.kanül izleri küçüldü ama hala belirgin.şiş hali çok güzeldi, bence şişlik yamukluğu kamufle ediyor ve daha dolgun görünüyor bacak.sonra biraz hayal kırıklığı olabiliyor ama şuanki halinden de memnunum buna da şükür,ben bu kadarını bile hayal edemiyordum..15 günlük tatilim boyunca hep etek elbise giydim. offf ne ciciler ne ciciler aldım kendime,gardrobumu baştan düzdüm.eskiden mağazaya gittiğimde kabinden dışarı çıkamazdım, eşim içeri gelir bakardı.şimdi şortları etekleri deneyip deneyip çıktım valla. allahım bu bile ne büyük stresmiş.memlekete giderken aldığım elbiselerden birini giyip gittim,herkes şaşırdı kayınvalidem ilk defa böle görüyorum seni ne kadar çok yakışmış dedi.niye giymiyodun dedi. ben de oğlun izin vermiyodu dedim

yalandan kim ölmüş:) bu akşam dar paça kot giydim çıktım dışarı.Allahım sana şükürler olsun,inşallah sizler de bu mutluluğu yaşarsınız.