beni davet ettin sen gitmişsin. çok ayıpladım çok.kahvem türk kahvesi olsun zahmet olmazsa.
![]()
arkadaşım sen gelene kadar kahve kaymak tuttu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni davet ettin sen gitmişsin. çok ayıpladım çok.kahvem türk kahvesi olsun zahmet olmazsa.
![]()
arkadaşım sen gelene kadar kahve kaymak tuttubende ziyan olmasın (yağ yapar)diye içiverdim hepsini
![]()
canın sağolsun. ama canım da çekmedi değil bari çay demleyeyim.![]()
evet çaylarda demlendiğine göre gece yeni başlıyor demektir![]()
bu gece ben erken veda edicem malesef. ama gecenin ilerleyen saatlerinde mutlu yuvamıza yine gelebilirim.![]()
ilerleyen saatler derken 3-5 ......daha ilerisimi yoksa
daha ilerisi ertesi güne girer artık.üçte bilemedin dörtte o da olmadı beşte buradayım. yok yok beş olmaz çoktan uyumuşumdur.
![]()
bana sanki yavaştan yavaştan diğer topiklere kayıyon gibi geliyor![]()
Merhaba kizlar..caylar,kahveler kiskandim vallakeyfiniz yerinde ne guzel...
Size bi haberim varrparayi denklestirdim ben,hic ummadigim bi sekilde geldi hemde
sizle paylasmak istedim..cok mutluyum yaa
![]()
Size bi haberim varrparayi denklestirdim ben,hic ummadigim bi sekilde geldi hemde
![]()
tövbe yok öyle şey. iki tane konucuk dikkatimi çekti o kadar. o sayfalarda sadece gönül eğlendiriyorum ama burasıyla ciddi düşünüyorum.![]()
ay ne bileyim ,kıskandım iştee.(şu yazdıklarımızı okuyanlar Allah muhafaza ne düşünürkü)![]()
Arkadaşım hadi gözün aydın olsun. Darısı memko ile vanillaskya inşallah![]()
Arkadaşım hadi gözün aydın olsun. Darısı memko ile vanillaskya inşallah![]()
[/QUO
hadi gözün aydın inanki çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına :)
Tesekkur ederim kizlar..bayramdan hemen sonra bir tatil planimiz var,ondan sonra basliycam bakalim dr larla gorusmeye... cok heyecanlandim ama ya sanki yarin ameliyatim warkizlar insallah sizede bu sekilde hic ummadiginiz anda pat diye paralar gelirde ardarda oluruz ameliyatlari..