ayyy pınar arkadaşım okurken gözlerim doldu
ne kadar mutlu olduğunu enerjini inan burdan hissettim:1hug:
herşey gönlünce olsun umarım bundan sonra hep böyle mutlu kalırsın:Saruboceq:
Sevgili Tulsa,
Cumartesi oluyorm ameliyatı fakat çok korkuyorum... Hadi olmadı çıkarttırır ve en fazla 6000 tl yi çöpe atmış olurum diye düşünüyorum. Ama gitmem gereken bir işim ve de bakmak zorunda olduğum 2.5 yaşında bir kızım var... İyileşmenin uzun sürmesi hayatımı çok zorlaştırır.
O blog ne oldu haberin var mı....
pnr ; çok sevindim, çok geçmiş, olsun inşallah hep böyle kalır bacakların.
Pinarcigim,
Bu kadar mutlu olmana inan cok sevindim. Cunku bizim bu problemimizi bizden baska kimse anlayamaz. Insallah kalici olur da cektigin acilar ve verdigin para bosa gitmez.
ben allah izin verirse yarin sabah ameliyat oluyorum. Lutfen benim icin dua edin. 1 hafta falan internetim olmayacak. Ama geri doner donmez size ameliyatin tum ayrintilarini anlatacagim.
Sevgiler
pnrcım çok geçmiş olsun sonuçtan memnun olmana çok sevindim. inşallah bende bu zayıf bacaklardan kurtulurum ve etek giyebilirim. duygularını öyle güzel anlatmışsın ki içindeki o enerji buraya kadar geliyor.acıların var belki ama olsun hepsi geçicek eminim geçtiği zamanda iiki bu ame.tı olmuşum ve güzel bacaklara kavuştum diceksin. herşey gönlünce olsun.
pınaaaaaaaaaaaaarrr:):):) canım çok mutluyum senin adınaaa:) çok çok sevindiiim:) geçmiş olsunn:) hiç erimez inşallahh dua edicemmmm:)
jazabel şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur sağlıklı ve güzel bacaklara kavuşursun a.s.
pınarcım sana da çok geçmiş olsun bende 4,5 ay önce bacaklarıma yağ enjekte ettirmiştim ilk gördüğümde bende çok mutluydum durmadan aynanın karşısına geçip bakıyordum :) senin dediğin gibi bacaklarımı dümdüz görmüştüm nihayet,aralık çok az kalmıştı çok mutlu oluyor insan bilirim bi kısmı eriycek şimdi şişlikler de vardır çünkü ama olsun eskisinden daha ii görünür genede,ben 2.senas düşünüyorum ama bu sefer başka doktora inş bu sefer olur,senin ve tüm aynı dertten muzdarip arkadaşlar içinde sonuçlar mükemmel olur umarım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?