• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet canım ya, uyumuştum :)
Neyse Günaydın olsun :3:
Doktorunu ben de merak ettim doğrusu.
Sende açıklık çok mu? O nedenle mi ikinci şart diyor yoksa herkes için mi ?

açıklık çok evet kemiklerim de egri benim
yüzde 20-25 i kesin kalıcı olur dedi
daha fazlası da kalabilir dedi
ama ne kadar kalabilcegini söyleyemem bu bünyeden bünyeye değişir kesn bişey dersem yalan söylemiş olurum dedi
eriycek demek i baya bi
elledi dizlerimi bi kontrol etti
bilemiyorum ya :D

arkadaşlar m.k dipukanın doktoruydu değil mi?
yanlış bir şey yapmış olmak istemem ama...
zaten kim olduğunu da bilmiyorum. sadece baş harfleri.
yanılıyorsam yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen

bunun nedeni senin yapınla alakalı.eğer senden fazla yağ çıkmazsa dr.un yapabileceği bişey yok yani çok yağ koymak istesede koyamaz.ha yağın olsada bacaklarının en fazla alabileceği oranda yağ koyar.mesela bnm her birine 190ar koydu ve daha fazla koyamadığını ameliyattan sonra hmn söyledi.çünkü bacaklarım bundan daha fazla yağı almamış,yeterince şişmiş.sorunun cvbını vereyim dedim:)

Vallahi benim alt karnımda ne yaparsam yapıyım erimeyen çelik gibi yağlarım var umarım aynı performansı bacaklarımda da gösterirler bu arada boy 166 cm kilo 64 umarım istediği kadar yağ bulur benden çünkü bende senin doktoru düşünmeye başladım

nasiass senin ameliyatına da çok az kaldı.bu ayın sonuydu dimi?heyecanlısındır şimdi hele son günlere yaklaştıkça ameliyattan başka şey düşünemez oluyo insan:)

evet saddy 28 son kontrol 30 eylülde ameliyat günü inşallah.. heyecan dorukta nasıl olacaklar diye düşünüp duruyorum daha ameliyat bile olmadan elbise etek denemeye başladım çok heyecanlıyım çok :)

evet saddy 28 son kontrol 30 eylülde ameliyat günü inşallah.. heyecan dorukta nasıl olacaklar diye düşünüp duruyorum daha ameliyat bile olmadan elbise etek denemeye başladım çok heyecanlıyım çok :)

hadi bakalım hayırlısı.hem ne güzel senin bizim gibi günden güne ha eridi ha eriyecek derdin olmayacak bir kerede kurtulacaksın bu işten.

inşallah dediğin gibi olur saddy :) yeterli yağım yokmuş yoksa benim de yağ transferi olacaktı
ben hep kndimi dşünürdm yagsızım diye
senin bacaklarn da daha kalın duruyo benimk,lerden ila çıkar demştim
bnden çktı sndn çkmadı işe bak
bazen çok aşırıyorum doktorların dedklerne ya
hepsi bilen adamlar dyorum
biri başka bişey öteki başka bişey diyince iş artık şansa kalıyo

ben hep kndimi dşünürdm yagsızım diye
senin bacaklarn da daha kalın duruyo benimk,lerden ila çıkar demştim
bnden çktı sndn çkmadı işe bak
bazen çok aşırıyorum doktorların dedklerne ya
hepsi bilen adamlar dyorum
biri başka bişey öteki başka bişey diyince iş artık şansa kalıyo

sen de silikon istiyorum demişsin neden sonra olmadı peki

bensanasilikon yapmam ama istersen başka doktor önerebilirim diyende oldu
benim de kafam çok karıştı
herkesten çok silikonu isteyen bendim burda
ama doktorla yüzyüze konustugunda daha tatmin oluyosun

doktor hiç tereddütsüz silikon yapalım dedi bana bende sorgulamadım aslında eridi erimedi diye düşünmektense işime geldi yağda enjekte edecek belki diz altı boşluğu öyle kapatır. forumda herkes iyi bir doktor olduğundan bahsetmiş inşallah dilediğim gibi olur.

dipukanın yazdklarını okudumda baya bi sıkıntı çekmiş kendisi ya
inşllh şuan durumu iyidir ve umdugu bacaklara kavuşmuştur

İstediği bacaklara kavuşamadı çünkü ameliyatta enfeksiyon kaptı. Bütün yağları bacaklarının içini yıkayarak temizlediler. m.k. idi doktoru. Aman dikkatli ol. Sağolsun dipuka o olaydan sonra gitti bizi bir daha bilgilendirmedi. 13 eylülde de girmiş ama bir şey yazmadı bize. O doktorumun suçu yok ben ona güveniyorum dedi ama basit bir iş değil bu. Sen de aynı şeyleri yaşama. :50:

doktor hiç tereddütsüz silikon yapalım dedi bana bende sorgulamadım aslında eridi erimedi diye düşünmektense işime geldi yağda enjekte edecek belki diz altı boşluğu öyle kapatır. forumda herkes iyi bir doktor olduğundan bahsetmiş inşallah dilediğim gibi olur.

fikirvermesi açısından fotograf yükledim bi tane
ayakta çekemedim olmadı bi bak istiyosan

Back
X