• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

İstediği bacaklara kavuşamadı çünkü ameliyatta enfeksiyon kaptı. Bütün yağları bacaklarının içini yıkayarak temizlediler. m.k. idi doktoru. Aman dikkatli ol. Sağolsun dipuka o olaydan sonra gitti bizi bir daha bilgilendirmedi. 13 eylülde de girmiş ama bir şey yazmadı bize. O doktorumun suçu yok ben ona güveniyorum dedi ama basit bir iş değil bu. Sen de aynı şeyleri yaşama. :50:

saolun bilgilendirme için
her doktorun az da olsa hatası oluyo maalesef
bi de yapılan estetiklerin istenildigi gibi olmaması da cabası
baay araştırdım görüştüm ettim be nde
bu doktorda karar kıldım en son
bakalım artık hayırlısı

enfeksiyon riski her estetikte var
neredeyse yok denecek kadar az enfeksiyon riski var deselerde dipuka da çıkmış işte
en iyi doktorda bile olabilir
bilemiyorum doktoru araştırdım çünkü baya

enfeksiyon riski her estetikte var
neredeyse yok denecek kadar az enfeksiyon riski var deselerde dipuka da çıkmış işte
en iyi doktorda bile olabilir
bilemiyorum doktoru araştırdım çünkü baya

Biz doktorun tam adını bilmiyoruz. Dipuka sadece baş harflerini verdi. Ve sadece dipukanın ona yaptırdığını biliyoruz o da enfeksiyon kaptı. Haliyle doktora karşı diğer doktorlara olandan çok daha tereddütlüyüz. Tam adını yazar mısın özelden? Biz de bir tanıyalım doktoru. İnşallah sen istediğine kavuşursun.

Biz doktorun tam adını bilmiyoruz. Dipuka sadece baş harflerini verdi. Ve sadece dipukanın ona yaptırdığını biliyoruz o da enfeksiyon kaptı. Haliyle doktora karşı diğer doktorlara olandan çok daha tereddütlüyüz. Tam adını yazar mısın özelden? Biz de bir tanıyalım doktoru. İnşallah sen istediğine kavuşursun.

baktım da bi estetik cerrahlara istanbulda baya bi m.k ad soyadlı olanestetik cerrah var kimbilir hangisi
ama benim dedigimiin olduguna ihtimal bile veremiyorum
çünkü baya bi diploması vardı ve gerçekten çok iyi doktorlarla birlkte çalışıyolar
ama olabilir de enfeksiyon ihtimali var sonucta bunların hepsi konusuluyo
onlar göze alınarak giriliyo ameliyata
10 bin de 1 olur deseler o kişinin bizim olmayacagımız ne malum

baktım da bi estetik cerrahlara istanbulda baya bi m.k ad soyadlı olanestetik cerrah var kimbilir hangisi
ama benim dedigimiin olduguna ihtimal bile veremiyorum
çünkü baya bi diploması vardı ve gerçekten çok iyi doktorlarla birlkte çalışıyolar
ama olabilir de enfeksiyon ihtimali var sonucta bunların hepsi konusuluyo
onlar göze alınarak giriliyo ameliyata
10 bin de 1 olur deseler o kişinin bizim olmayacagımız ne malum

Öyle tabi. Malesef bu ihtimal var. Sen kararını vermişsin zaten boş yere korkutmayalım seni. Umarım gönlünce olur her şey. :31:

arkadaşlar m.k dipukanın doktoruydu değil mi?
yanlış bir şey yapmış olmak istemem ama...
zaten kim olduğunu da bilmiyorum. sadece baş harfleri.
yanılıyorsam yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen

bende öyle hatırlıyorum ama drun adını tam yazmadığı için ,acaba o m.k ,bu mk mı?

Tibia osteotomi gorsellere baktım da içim bir tuhaf oldu :)
Acaba bunu türkiyede başarıyla yapıyorlar mıdır Elcer? Keşke çocukken annem götürseymiş doktora. Gerçi ablamı götürmüştü ortopediye sanırım. Zaten onda benimki kadar eğrilik de yok.

Tibia osteotomi gorsellere baktım da içim bir tuhaf oldu :)
Acaba bunu türkiyede başarıyla yapıyorlar mıdır Elcer? Keşke çocukken annem götürseymiş doktora. Gerçi ablamı götürmüştü ortopediye sanırım. Zaten onda benimki kadar eğrilik de yok.

bende baktım :( Allah tanki o kadar büyük sorunu olan yok aramızda :)

bi şey dahasorucam nerden geldi aklıma bilmiyorum da
göbegimdeki ve sırtımdaki kılları şimdiye dek hiç aldırmadım
bikini bölgesi diye geçiyo sanırım
operasyona girdgmde sorun olur mu bu ? oralara hiç dokunmadım çnkü ne agda ne lazer

arkadaslar bu yagların tutunabilmesi için doktor tavsiyesi aldnz mı ? neler söylendi ? sigarayı bırakmak dışında tabi

Simonesimone ameliyattan sonra hergün 2 litre su içilip 3 hafta kadar mümkün olduğunca az hareket etmek gerekiyormuş..geogleden bacak dolgusu ameliyatından sonra neler yapılmalı diye girersen bulabilirsin..

Arkadaşlar yaaa isyan etmiyorum günaha girmek istemiyorum ama bugün düşündüm hayatta beni en çok ne üzdü diye..İnanın bacak konusu üzdü...Yalvarıyorum bacaklarım düzelsin mutlu mutlu beğendiğim şeyleri giyeyim diye..Hepiniz için de aynı şeyleri istiyorum..Bacak manyağı oldum..Erkekler bile benim kadar bakmıyordur kadın bacaklarına..Aslında kemikte eğrilik pek yok ama genel olarak hiç hoş değil..Bugün sezon ürünlerine baktım baktıkça bunalıma gireceğim yaa dedim içimden...ÇOKK İSTİYORUM İSTEDİĞİMİ GİYEBİLMEYİİİİİİ..Allahım o günler gelsin ne olur...Hepimiz için...Ameliyat olan arkadaşlar ne olur sonuçları uzun uzun yazın..Bu çok önemli burayı takip edenler için..Yağ dolgusu yapıldıktan 1-2 yıl sonra sonuç ne oluyor yaptıran arkadaşlar bizim için yazın lütfennnnn..

Aslında çok küçük yaşlarda bacak eğriliklerini düzeltmek o kadar kolaymış ki..Keşke annelerimiz daha bilinçli olsalardı da bu üzüntüleri yaşamasaydık...

geçmiş geri gelmiyo işte
biz mesela o kadar araştırdık ettik yakınımızda uzagımızda kimde böyle bi sorun varsa anında farkederiz

Arkadaşlar yaaa isyan etmiyorum günaha girmek istemiyorum ama bugün düşündüm hayatta beni en çok ne üzdü diye..İnanın bacak konusu üzdü...Yalvarıyorum bacaklarım düzelsin mutlu mutlu beğendiğim şeyleri giyeyim diye..Hepiniz için de aynı şeyleri istiyorum..Bacak manyağı oldum..Erkekler bile benim kadar bakmıyordur kadın bacaklarına..Aslında kemikte eğrilik pek yok ama genel olarak hiç hoş değil..Bugün sezon ürünlerine baktım baktıkça bunalıma gireceğim yaa dedim içimden...ÇOKK İSTİYORUM İSTEDİĞİMİ GİYEBİLMEYİİİİİİ..Allahım o günler gelsin ne olur...Hepimiz için...Ameliyat olan arkadaşlar ne olur sonuçları uzun uzun yazın..Bu çok önemli burayı takip edenler için..Yağ dolgusu yapıldıktan 1-2 yıl sonra sonuç ne oluyor yaptıran arkadaşlar bizim için yazın lütfennnnn..

Arkadaşım inan aynı duyguları ,aynı yoğunlukla yaşıyorum.heleki özel günlerde ne giyiniceğimi düşünürken ve mağaza kabinlerinde beğendiğim bir kıyafeti(pantolon ,elbise)denerken isyana varıcak kadar yoğun oluyor duygularım.Rabbim affetsin ama zor gerçekten .Umarım en kısa sürede hepimiz istediğimizi giyebilicek bacaklara kavuşuruz.

Arkadaşım inan aynı duyguları ,aynı yoğunlukla yaşıyorum.heleki özel günlerde ne giyiniceğimi düşünürken ve mağaza kabinlerinde beğendiğim bir kıyafeti(pantolon ,elbise)denerken isyana varıcak kadar yoğun oluyor duygularım.Rabbim affetsin ama zor gerçekten .Umarım en kısa sürede hepimiz istediğimizi giyebilicek bacaklara kavuşuruz.

Kış geliyor şimdi yediden yetmişe herkes daracık pantolonları botlarının içine sokup giyecek. Kim çıkardı bu modayı. Her kış aynı. :63:

Kış geliyor şimdi yediden yetmişe herkes daracık pantolonları botlarının içine sokup giyecek. Kim çıkardı bu modayı. Her kış aynı. :63:
bi şey dahasorucam nerden geldi aklıma bilmiyorum da
göbegimdeki ve sırtımdaki kılları şimdiye dek hiç aldırmadım
bikini bölgesi diye geçiyo sanırım
operasyona girdgmde sorun olur mu bu ? oralara hiç dokunmadım çnkü ne agda ne lazer

Back
X