ikicanımvar dogum günün kutlu olsun nice yıllara....:))
Elcer resimlerini gördüm şimdi bayıldımmmmmmmmmmmmmm çok güzel olmuş nazar değmesin inşallah
Hangi doktora ne kadara yaptırmıştın bana özelden bi yazarmısın lütfennnn sanırım dolgu maddesiyle yapılmıştı diil mi ?
Bu arada Ankara damıydın ?
Nasiass bugün kontrole gittin mi? , nasıl geçti görüşmen, güzel haberlerini bekliyoruz.
Evet gittim kafama takılan bütün soruları sordum. Bacaklarımın dısında yag yok diyodum ama hoca oldugunu onları alacağını, bacaklarımın incelecegini ve olabileceginin en iyisi olacagını söyledi. Pazartesi ameliyattam snra kendime geldiğim anda fotoğraf koyarım ama ayakta olmaz sanırım :)
arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.dş yanlardakilerin kas değilde yağ olması çok güzel ,dışlardan incelince sonuç dahada güzel olur.iyi haberlerini bekliyoruz.lütfen sende diğer slikon olan arkadaşlar gibi ameliyatından bir kaç gün sonra bırakma burayı olurmu
Sağol memko:) dış yanda ne kadar çok yağ varsa sonuç o kadar güzel olacak gibi.. Bu dertten kurtulabilecegimi sizin sayenizde öğrendim bnde baskalarına yardımcı olmayı çok isterim gitmem bir yere..
Arkadaşım benide aynı telaş sardı.kış geldimi ne giyinicem diye düşünmekten nefret ediyorum.çizmeler yamulur,dar paça giyinemezsin,elbise etek zaten yok......offff offfff.senin işin daha kolay ,beni düşünerek teselli et kendini.kemik yamukluğun yok en azından.yazdığın ameliyat kulağa hoş geliyor ammaa;vucudun bir çok yerinde 3mm lik iz olucak,yüze yapılan yağ dolgularının çok başarılı olmadığınıda okumuştum.çok olumsuzluk yazdım biliyorum ama;sizleri tanımıyor olsam bile ,hepinizi kendim gibi düşünüyorum.sonuçta aynı sıkıntıları yaşıyoruz çoğumuz o yüzden fikrimi yazdım zaten.Umarım en kısa sürede hayallerine kavuşursun arkadaşım.dinimiz amin(çalıntıdır)
Geç kaldım ama olsun doğum gü ün kutlu olsun ikicanımvar sana sütun bacaklı mutlu yıllar diliyorum
Geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?