Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi arkadaşım daha önce bacaklarının durumunu yazmıştın ama ;biz şu anki halini çok merak ediyoruz.bir tanecik foto kayabilirmisin.ilk yaptıranlardansın,değişimi çok merak ediyorum.

Nasiass bugün kontrole gittin mi? , nasıl geçti görüşmen, güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet gittim kafama takılan bütün soruları sordum. Bacaklarımın dısında yag yok diyodum ama hoca oldugunu onları alacağını, bacaklarımın incelecegini ve olabileceginin en iyisi olacagını söyledi. Pazartesi ameliyattam snra kendime geldiğim anda fotoğraf koyarım ama ayakta olmaz sanırım :)

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.dş yanlardakilerin kas değilde yağ olması çok güzel ,dışlardan incelince sonuç dahada güzel olur.iyi haberlerini bekliyoruz.lütfen sende diğer slikon olan arkadaşlar gibi ameliyatından bir kaç gün sonra bırakma burayı olurmu

Sağol memko:) dış yanda ne kadar çok yağ varsa sonuç o kadar güzel olacak gibi.. Bu dertten kurtulabilecegimi sizin sayenizde öğrendim bnde baskalarına yardımcı olmayı çok isterim gitmem bir yere..

Sağol memko:) dış yanda ne kadar çok yağ varsa sonuç o kadar güzel olacak gibi.. Bu dertten kurtulabilecegimi sizin sayenizde öğrendim bnde baskalarına yardımcı olmayı çok isterim gitmem bir yere..

tabi dış yanlar en büyük sıkıntıların başında geliyor.inşallah kurtulur, bizede dua edersin, bizde kurtulallım diye.en son özlmsr arkadaşımız silikon olmuştu ameliyat tan bir kaç gün sonra girmemeye başladı,bir dahada haber alamadık.bence köprüyü geçene kadar olmamalı.çünkü asıl önemli olan ameliyat sonrası süreç ve memnuniyet.seni hep aramızda görmek isteriz.

teşekkürler memkocum. endişelerinde haklısın yalnız yüzümü doldurmayı düşünmüyorum zaten, ben daha çok bacak ve kalça gibi düşünüyorum, izler elbette kalır ama zaten kalmıyor mu yapılan bacak enjeksiyonlarında? bir kaç video izledim before-after fotoğraflarına baktım, hatta forumda da bununla ilgili bir konu açılmış. orada da çok olumlu yorumlar var. ama fotoğraflara bakınca ne demek istediğimi anlarsınız

Sizin resimlerinize bakınca şaşırdım kemik yapısı filan o kadar düzgün ki neresi düzeltildi gerçekten çok merak ettim..Doktorunuz kim ve adı soyadının baş harfleri hangi şehirde ve nereye ne uyguladı yazarsanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…