Ameliyat olan arkadaşlar; ameliyat sonrası yağ alınan bölgeler mi, yağ enjekte edilen bölgeler mi daha çok ağrıyor?
Bu arada Prof Dr Ahmet Karacalara superdry yöntemi için mail gönderdim, mailim biraz uzun olduğundan hepsine tek tek bu şekilde yanıt veremeyeceğini, ancak tekniğin güvenilir olduğunu, muayenehanesine gitmem gerektiğini yazmış. Fakat duyduğum kadarıyla muayene ücreti çokmuş Ahmet Beyin.. Kesin ameliyat ücreti de çoktur. gerçi iyi bir sonuç ortaya çıkacaksa sorun yok. Ancak sonucu hüsran olabilme ihtimali varsa da üzülürm.
Yine de işlerimden fırsat bulduğum bir h sonu Hasan Fındıkla da Ahmet beyle de görüşmeye gitmeye çalışacağım. sevg
valla ben bu erıme konusunu anlamadım dun doktor bundan sonra gozle gorulur bı erıme olmaz dedi kafam ıyıce karstı sarpo eger tekrr gorousrsen ferruh beyle bunu en ınce ayrıntısına kadr sorablrmsın ben ayın sonnda gelcm ankaraya ve kontrole gdcem o zmn sorcam ama sen daha once gorusrsen sor..o zamn bı ıkı ay daha bekle bakılm cddn benmknde erıme olumcak mı olmazsa yaptrrsn bı de su var herkeste farklı sonc verıo tam garantı oran yok malesef..nese ben sureklı yazcam burdayım hep..
Tulsa Ahmet Karacalar'a nasil ulasabilirim.
ben yarın için hasan bey'den randevu aldım bakalım ne diyecek en azından gidip bi konuşayım kafamdaki soru işaretleri gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?