Kızlar ben ciddi anlamda kemik düzeltme ameliyatı olmayı düşünmeye başladım. Dünden beri araştırıp duruyorum. ama genelde ilizarov yöntemiyle bacak kısalığını giderme ve boy uzatma ameliyatı yaptıranlar yazmış sonucunu. onların yazılarını okudum çok sancılı bir süreçten bahsediyorlar. ama benimki eğrilik giderme olacak uzatma değil herhalde onlarla aynı işlem olmaz. ayrıca sigorta ödüyor mu bu da önemli bir detay. niye bu ameliyattan bahsedenlerin de toplandığı bir yer olmamış sanki. belki çarpık bacaklarımıza üçüncü bir yöntem olarak bunu ekleriz. var mı benimle birlikte bu ameliyata cesaret edecek çılgın?

elcer sana ihtiyacım var. hocaların hiç bu ameliyattan yapmadı mı. ne kadar risklidir acaba. dizlerimi bükebilecek miyim ameliyattan sonra. hacettepeye gidip doktorla konuşsam mı. of utanıyorum bu iş için hastaneye gitmeye.
çok ciddi bir şey daha takıldı aklıma. kemik düzeldikten sonra topal kalma riski olmasın sakın? bir kemik daha eğridir düzeldiğinde daha uzun olur. ben zaten hissediyorum yürürken bir bacağımda hafif kısalık var. ama bir santim kadardır yürürken farkedilmiyor sadece ben hissediyorum. o kadar sıkıntıyı çekip de çarpıklıktan topallığa geçiş yapmak da istemem.

ama kemiklerim düzelsin istiyorum.