Bacak dolgusu yaptıran var mı?

dualarim seninle..insan cok heyecanli oluyor,korkuyor,ben zangir zangir titremistim...ama gececegini,bitecegini hayal et,sonrasini düsünüp sakinlestirmeye calis hep kendini,,derin derin nefes al,sonra unutacaksin insallah bu sikintilari..

Teşekkür ederim elcer :) inşallah sonuc istediğim gibi olur..

cnm yarın için Allah yardımcın olsun.ameliyat kolay ve çok güzel geçsin inşaallah.eski bacaklarınla artık son gecen olacak bu.yarın yepyeni bacaklara kavuşacaksın:)herşey gönlünce olsun.çok mutlu olursun inşaallah.

cnm yarın için Allah yardımcın olsun.ameliyat kolay ve çok güzel geçsin inşaallah.eski bacaklarınla artık son gecen olacak bu.yarın yepyeni bacaklara kavuşacaksın:)herşey gönlünce olsun.çok mutlu olursun inşaallah.

Çokkk teşekkür ederim canım :)))

Kızlar ben ciddi anlamda kemik düzeltme ameliyatı olmayı düşünmeye başladım. Dünden beri araştırıp duruyorum. ama genelde ilizarov yöntemiyle bacak kısalığını giderme ve boy uzatma ameliyatı yaptıranlar yazmış sonucunu. onların yazılarını okudum çok sancılı bir süreçten bahsediyorlar. ama benimki eğrilik giderme olacak uzatma değil herhalde onlarla aynı işlem olmaz. ayrıca sigorta ödüyor mu bu da önemli bir detay. niye bu ameliyattan bahsedenlerin de toplandığı bir yer olmamış sanki. belki çarpık bacaklarımıza üçüncü bir yöntem olarak bunu ekleriz. var mı benimle birlikte bu ameliyata cesaret edecek çılgın? :1: elcer sana ihtiyacım var. hocaların hiç bu ameliyattan yapmadı mı. ne kadar risklidir acaba. dizlerimi bükebilecek miyim ameliyattan sonra. hacettepeye gidip doktorla konuşsam mı. of utanıyorum bu iş için hastaneye gitmeye. :14:

çok ciddi bir şey daha takıldı aklıma. kemik düzeldikten sonra topal kalma riski olmasın sakın? bir kemik daha eğridir düzeldiğinde daha uzun olur. ben zaten hissediyorum yürürken bir bacağımda hafif kısalık var. ama bir santim kadardır yürürken farkedilmiyor sadece ben hissediyorum. o kadar sıkıntıyı çekip de çarpıklıktan topallığa geçiş yapmak da istemem. :53: ama kemiklerim düzelsin istiyorum.

Son düzenleme:
nasiass sana mükemmel bir ameliyat dilerim. ameliyattan çıktığında süpsütun bacakların olsun inşallahh.

leydi senin bacaklar zaten süpsütun olmuş. dileyecek bir şey kalmamış bana.:1:

Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok sağolun
Eski fotolarım malesef yok doktorlarımda kaldı fotolar, 2kere amelıyat oldum ikiside yag enjeksiyonuydu Elcercim fakat fotoda biraz daha kalın çıkıyo bacaklarım normalde azdaha inceler ve ben orta kısmını biraz dolgun seviyorum malesef sopa gibiler fazla düz gelıyo anlıyacagın ama tatilde falan beni idare ediyolar işte :))) orta kısım biraz daha dolgun dursa hiç fena olmıcak aslında bakalım kısmet bizi taşıyolar en önemlisi bu tabi
Nasias şimdiden geçmiş olsun canım dualarımız seninle bizleri haberdar et

Kızlar ben ciddi anlamda kemik düzeltme ameliyatı olmayı düşünmeye başladım. Dünden beri araştırıp duruyorum. ama genelde ilizarov yöntemiyle bacak kısalığını giderme ve boy uzatma ameliyatı yaptıranlar yazmış sonucunu. onların yazılarını okudum çok sancılı bir süreçten bahsediyorlar. ama benimki eğrilik giderme olacak uzatma değil herhalde onlarla aynı işlem olmaz. ayrıca sigorta ödüyor mu bu da önemli bir detay. niye bu ameliyattan bahsedenlerin de toplandığı bir yer olmamış sanki. belki çarpık bacaklarımıza üçüncü bir yöntem olarak bunu ekleriz. var mı benimle birlikte bu ameliyata cesaret edecek çılgın? :1: elcer sana ihtiyacım var. hocaların hiç bu ameliyattan yapmadı mı. ne kadar risklidir acaba. dizlerimi bükebilecek miyim ameliyattan sonra. hacettepeye gidip doktorla konuşsam mı. of utanıyorum bu iş için hastaneye gitmeye. :14:

çok ciddi bir şey daha takıldı aklıma. kemik düzeldikten sonra topal kalma riski olmasın sakın? bir kemik daha eğridir düzeldiğinde daha uzun olur. ben zaten hissediyorum yürürken bir bacağımda hafif kısalık var. ama bir santim kadardır yürürken farkedilmiyor sadece ben hissediyorum. o kadar sıkıntıyı çekip de çarpıklıktan topallığa geçiş yapmak da istemem. :53: ama kemiklerim düzelsin istiyorum.

canım bacağıma silikon taktırdım diye bir arkadaşım bana çok çılgınsın demişti şimdi ya seni duysa...:)))

Teşekkürler arkadaşlar :)
Şimdi hastanedeyim birazdan alacaklar beni ameliyathaneye

Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Umarım uyandığın zaman tamda yıllardır hayalini kurduğun o sütun gibi bacaklara kavuşmuş olursun. İnşallah hiç ağrın falanda olmaz ve iyileşme sürecini çabuk atlatirsin. Kendine geldiğinde bişeyler yaz olurmu bizi merakta bırakma.

Feridun kunak tv programına genç bir çocuk çıkarmıştı. O doktoru araştırdın mı

hayır. kemik ameliyatı mı olmuştu çocuk? düzelmiş miydi? hiç türkçe video görmedim yazılar okudum hep. o programı bulamaz mıyım.

Okuldaydım uzun yazamadım. Yıllar önceydi. Çok etkilenmistim. cocugun bir bacağı ta yukarıdan parantez biri dümdüzdü. Birini bu yaz yaptık. Diğerini seneye yapıcaz dedi. Aparatlardan sanırım. Zahmetli olduğunu söyledi. Çocuk liseye gidiyordu. Ben geçenlerde aradım nette ama bulamadım videosunu. Esra Ceyhan ın programında çıkmıştı. Acaba öyle aratsak bulur muyuz Başka yapan da duymadım.

Back
X