Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Okuldaydım uzun yazamadım. Yıllar önceydi. Çok etkilenmistim. cocugun bir bacağı ta yukarıdan parantez biri dümdüzdü. Birini bu yaz yaptık. Diğerini seneye yapıcaz dedi. Aparatlardan sanırım. Zahmetli olduğunu söyledi. Çocuk liseye gidiyordu. Ben geçenlerde aradım nette ama bulamadım videosunu. Esra Ceyhan ın programında çıkmıştı. Acaba öyle aratsak bulur muyuz Başka yapan da duymadım.

bulamadım bir türlü. :50:

aradım taradım, çocuk ödev yapmadı, akşama yemek yok, ben önemli belgeler peşindeyim :1:
ulaştığım sonuç: esra erolun bacakları çok seksiymiş. bütün ameliyatlar iptal :52:

ayy benim için işinden gücünden oldun. canım yaa duygulandım. :17: boşver çok değerli belgeleri kendi işlerinle ilgilen sen. çook teşekkür ederim. :16: gerçekten de doktor kocakarı işleriyle uğraşıyor. uzmanlık alanı bilimselliği kanıtlanamamış teoriler olsa gerek. bu doktora bacaklarım çarpık diye gittiğimizde sana bir fasulye torbası bir de ayakkabına koyman için sünger yazıyorum bunları kullan hiçbir şeyin kalmaz mı der acaba? :1:

Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok sağolun
Eski fotolarım malesef yok doktorlarımda kaldı fotolar, 2kere amelıyat oldum ikiside yag enjeksiyonuydu Elcercim fakat fotoda biraz daha kalın çıkıyo bacaklarım normalde azdaha inceler ve ben orta kısmını biraz dolgun seviyorum malesef sopa gibiler fazla düz gelıyo anlıyacagın ama tatilde falan beni idare ediyolar işte :))) orta kısım biraz daha dolgun dursa hiç fena olmıcak aslında bakalım kısmet bizi taşıyolar en önemlisi bu tabi
Nasias şimdiden geçmiş olsun canım dualarımız seninle bizleri haberdar et

afedersiniz çok merak ediyorum boyunuz kaç acaba bacaklarınızı çok beğendim birde hayırlı olsun:)

sinir oldum ben de. arıyorum. benzer bir şeyler. bir de buna baksana
Bilgisayar simülasyonuyla bacakların boyu uzatılıyor!-Sabah - 09 Mart 2010

10 aylık bir süreden bahsediliyor burda. üstelik bacağının dışında bir halka olacak. sanırım bu ileri derecedeki çarpıklıklar için. baksana kız daha küçük yaşta ve yürürken bacakları ağırıyormuş. yürürken bende öyle bir ağrı olmuyor sanırım sizde de yok. ama tabi zaman ne gösterir bilemeyiz. :14: bir de elcerin bahsettiği ameliyat var ameliyattan çıktığında bacakların düzelmiş oluyor. dışa aparat takılmıyor ben ona heves etmiştim ama sanırım türkiyede o yok. bu araştırma aşamasında tek bir önemli bilgi edinebildim o da bacaklarımızı dışa basarak yürüyormuşuz. altına sünger koymayacağım ama içe basmaya gayret ederek yürüyeceğim artık belki böylece kas da oluşur. :1:

Arkadaslar ameliyatım güzel geçmiş.Uyanır uyanmaz çok kalın mı oldu diye sorduğumu hatırlıyorum. Hiç kalın gözükmüyo ama parantezlik düzelmedi gibi geldi yatarken aglamaya basladım. Bikaç saat sonra ayaga kaldırdılar bikaç saniye tam düz duramadm ama yatarken gördüğümden daha iyi görünüyordu. Ameliyat yerlerimde agrı yok ama ameliyatta yatıs pozisyonundan gözümün teki felaket ağrıyordu kapattılar gözümü. Ayaklarım yastık üzerinde durdugundan topuklarım baskıdan İnanılmaz agrıyo su an. Ayaga kalkmakta da baya zorlandım. Doktorum cok güzel oldugunu söyledi ama şu an pek belli olmuyo

Arkadaslar ameliyatım güzel geçmiş.Uyanır uyanmaz çok kalın mı oldu diye sorduğumu hatırlıyorum. Hiç kalın gözükmüyo ama parantezlik düzelmedi gibi geldi yatarken aglamaya basladım. Bikaç saat sonra ayaga kaldırdılar bikaç saniye tam düz duramadm ama yatarken gördüğümden daha iyi görünüyordu. Ameliyat yerlerimde agrı yok ama ameliyatta yatıs pozisyonundan gözümün teki felaket ağrıyordu kapattılar gözümü. Ayaklarım yastık üzerinde durdugundan topuklarım baskıdan İnanılmaz agrıyo su an. Ayaga kalkmakta da baya zorlandım. Doktorum cok güzel oldugunu söyledi ama şu an pek belli olmuyo

ayy hadi hayırlısı. nasıl oldu acaba. :46:

Çok teşekkürler leyla bnde çok şaşırdım bu kadarı aklımdan bile geçmezdi

ben bacak dolgusu düşünüyorum kısmetse bayramdan sonraki haftaya ameliyat olmak istiyorum ama kardeşime kız istemeye gidicez 11. ayın 2 sine tokat tan karaman a gidicem. Sence ameliyattan 1 hafta sonra o kadar yolu gidebilirmiyim doğrusu seni ayağa kalkmış görünce çok şaşırdım çünkü; silikonun yağ dolgusundan daha ağır bir ameliyat olduğunu düşüyorum

İlayda teşekkür ederim canım boyum 1.62 :)) En son ki ameliyatım 2009 da idi yani kalan yağlarla idare ediyorum anlıyacagın şimdilik :))
Nasiass çok geçmiş olsun, sonuc baya güzel görünüyor. Eski yeni fotolarını gördüm başarılı, ama tam oturması ve şeklini alması için bi kaç ay gerekli, dahada güzel olucak sanırım şimdiden belli gözün aydın canım :)) :nazar:
Darısı herkesin başına inşallah...

ben bacak dolgusu düşünüyorum kısmetse bayramdan sonraki haftaya ameliyat olmak istiyorum ama kardeşime kız istemeye gidicez 11. ayın 2 sine tokat tan karaman a gidicem. Sence ameliyattan 1 hafta sonra o kadar yolu gidebilirmiyim doğrusu seni ayağa kalkmış görünce çok şaşırdım çünkü; silikonun yağ dolgusundan daha ağır bir ameliyat olduğunu düşüyorum

Leyla wc için kalktıgımda cektik saniyelik durdum kolumdan 2 kişi tuttu öyle gttm adım atamadım ayaklarımı sürüyerek gittim. Ama 1 hafta snra nasıl olucam bakalım ona göre söylesem daha iyi olur sanki

ayy benim için işinden gücünden oldun. canım yaa duygulandım. :17: boşver çok değerli belgeleri kendi işlerinle ilgilen sen. çook teşekkür ederim. :16: gerçekten de doktor kocakarı işleriyle uğraşıyor. uzmanlık alanı bilimselliği kanıtlanamamış teoriler olsa gerek. bu doktora bacaklarım çarpık diye gittiğimizde sana bir fasulye torbası bir de ayakkabına koyman için sünger yazıyorum bunları kullan hiçbir şeyin kalmaz mı der acaba? :1:

ayy canım, sıkıntı hepimizin :)
bu arada çarpık bacak derken videolarda sürekli esra erolun kalın seksi bacakları, harika bacakları vs başlıklı videolar gördüm :1:
yahu dedim, bu erkekler... kocaların anlamaması normal demek ki :1:

Back
X