Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Keypad teşekkür ederim canım :16:
Sizler böyle diyince hemen yarın elbise etek giyicem diyorum ama iş giyip çıkmaya gelince hemen geri değiştiriyorum :18:
Fotoda iyilerde, normalde daha inceler sanki sopa gibi, yada benim gözümemi öyle geliyo bi anlayamadım gitti, hala hayalim sosis gibi bacaklarda :9:

Canım...naapcaksın sosis bacakları Allaaşkına... :) sosis işte..hep olumsuzluğu tarif etmek için kullanılır... aslında sen hep baldır kısmı olsun isterdin diye biliyorum ben...baldır kısmı olunca da kaslı bir görüntü oluyor...en ideali seninkiler bence.

Belki sen daha dolgun görünsün isteyebilirsin...ama aynen şimdiki şekli koruyarak olmalı bu..çünki...çok güzel..

Yazık etmişsin kendine bunca zamandır...çok samimi söylüyorum...her istediğini giyebilirsin...hemde gurur duyarak.

Sevgiler canım.

Son düzenleme:
Varis çorabından kurtulduğum gün işe etek giyip gitmeyi düşünüyorum yoksa bekledikçe gene giyemem gibi geliyo :/

nasiass...önce bir koskocaman MAAŞALLAH.. :nazar:

Canım okadar güzel olmuş ki...şaşırıp kaldım...:53:

Sanki sihirli bir el...bacakları yandan kavrayıp....bi itmiş birbirine.....hoooop dümdüz oluvermiş.. :53:

Çektiğin tüm sıkıntılara değer...üstelik erirmi diye de düşünmiyeceksin..

Buranın en kıdemlilerinden olaraktan...senin adına ve yaptırmak isteyen herkesin adına çoook sevindim.

Geriye....güzel bacakların ile...sana çk mutlu bir hayat dilemek kaldı ve ben bunu bütün kalbimle diliyorum canım..

.

nasiass...önce bir koskocaman MAAŞALLAH.. :nazar:

Canım okadar güzel olmuş ki...şaşırıp kaldım...:53:

Sanki sihirli bir el...bacakları yandan kavrayıp....bi itmiş birbirine.....hoooop dümdüz oluvermiş.. :53:

Çektiğin tüm sıkıntılara değer...üstelik erirmi diye de düşünmiyeceksin..

Buranın en kıdemlilerinden olaraktan...senin adına ve yaptırmak isteyen herkesin adına çoook sevindim.

Geriye....güzel bacakların ile...sana çk mutlu bir hayat dilemek kaldı ve ben bunu bütün kalbimle diliyorum canım..

.

Çokk teşekkür ederim o kadar içten yazmışsın ki :)
İnşallah iyileşirim en kısa zaman da ve bu acıları hatırlamam bile..
Sen de ameliyat olmus muydun ?

Enteresan gerçekten. Ameliyat yerlerimde agrı yoktu hareket edip zorlamadıkça. Peki sen de ayaklarını yastıkla yukarı kaldırıp bütün yükü topuklarına mı verdin? Belki de yatış pozisyonuyla alakalıdır.

Bende birkaç gün boyunca sürekli ayaklarımin altında yastiklarla yatmistim.

Çokk teşekkür ederim o kadar içten yazmışsın ki :)
İnşallah iyileşirim en kısa zaman da ve bu acıları hatırlamam bile..
Sen de ameliyat olmus muydun ?

Maalesef canım....olamadım...yıllardır buralarda yaşlandım :1: sizlerin mutluluğuyla mutlu oluyorum..bakalım..? belki birgün......
Sevgiler.

.

Off ya buradaki arkadaşların albümleri yokmu onları görebilmem için hepsine arkadaşlıkmı göndermem gerekiyor yağ enjekte ettiren arkadaşlar yardımmmmm lütfen

Birkaç gün önce AK ye attığım mesaja yanıt geldi bu gün aynen şöyle

Merhaba, benim tavsiyem diz içi yağ alınması ve bacak içine eklenmesi yanısıra belki karın ve bel bölgenizden de alınması.. Ücretlendirme ....... TL hekim ücreti + ...... TL kadar hastane.. İşlemden 3-4 gün sonra uçağa binebilirsiniz. Otel konusunda asistanım size yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 yıldır sayfadaki arkadaşların resimlerine bakıp onları takip etmiştim. Sonunda deneme yanılma yoluyla bende 2 resim ekleyebildim. Resimler hakkında pek çok arkadaşım özelden olumlu yorumlar yazmışlar onlara cevap yazamamıştım toplu olarak teşekkür ediyorum. Bacaklarıma bakıyorum birde resimlere benzetemiyorum gerçek bambaşka.

Bugün kimse yardımcı olamiyacak sanirim

Önce li ikle hoşgeldin Fotoğrafları görebilmek için o kişileri arkadaş olarak eklemen onlarında senin isteğini kabul etmeleri gerekir ancak o şekilde görebilirsin eğer sende fotoğraglarını eklersen sanada yardımcı olunur arkadaşlar aşağı yukarı doktorun sana ne söyleyeceğini tahmin edebiliyorlar bir sürü yöntemn var yağ dolgusu suni dolgu ve silikon gibi Fotoğrafları

Leyla60 cok teşekkür ediyorum.aslinda benim sorunum çarpıklık değil incelik yağ enjekte düşünüyorum izmirdeyim izmirde bu operasyonu yaptıran kimler warsa fotolarına bakıp doktora karar vermek istiorum

Back
X