Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leyla60 cok teşekkür ediyorum.aslinda benim sorunum çarpıklık değil incelik yağ enjekte düşünüyorum izmirdeyim izmirde bu operasyonu yaptıran kimler warsa fotolarına bakıp doktora karar vermek istiorum
Suni dolgu nedir?ortalama fiyat aralığını yazabilirmisin
Maalesef canım....olamadım...yıllardır buralarda yaşlandımsizlerin mutluluğuyla mutlu oluyorum..bakalım..? belki birgün......
Sevgiler.
.
Varis çorabından kurtulduğum gün işe etek giyip gitmeyi düşünüyorum yoksa bekledikçe gene giyemem gibi geliyo :/
Siyah varis çorabı aldım olam çoraplar gibi gözüküyor çok şık tavsiye ederim etek ve elbiseyle hoş oldu
Siyah varis çorabı aldım olam çoraplar gibi gözüküyor çok şık tavsiye ederim etek ve elbiseyle hoş oldu
Bugün kimse yardımcı olamiyacak sanirim
İlk kez corabı cıkarıp baktım bacaklarıma bugun hiç morluk falan yok bikaç yerde ufak kırmızı lekeler var belli belirsiz. Ama diz arkasında kesi yeri belli zaten onu da göze almıştım. Corapsız daha çok begendim bu arada :)
holleeeey süper bi haber bu,sargilarimi acip bacagimi ilk gördügüm zamanki sevincimi hatirlatdin bana:)o ani bekleyip durmustum:)senin adina coook sevindim nasiass:)bu mutlulugu yasamana:)hayalkirikligi da olabilirdi yasadigin:)kesi yeri de zamanla kaybolacaktir:)güzel bacakli günler seni bekliyor..
Birde sunu öğrenmek istiorum bu yağ transferinde erime olduktan sonra 2.operasyonu ne zaman yaptırabiliyoruz vede aynı ücretimi ödüyoruz yoksa 2.si biraz dahamı ucuzluyor.we tekrar lipo.oluyomuyuz yoksa ilkinde alınıp diğer ameliyatta kullanılabiliniyomu (hayırsa bu işlemi yapan doktor ismi werirmisiniz izmirde)şimdiden hepinize tşk ediorum
Yardımlarınızdan dolayı cok tsk ediyorum arkadaşlar.ben yağ transferinde karar kıldım . Bana izmirde kesin git diyebileceğiniz hangi doktor war adresini yollarsanız mail atıp fiyat almak istiorum.tek tek hepsine muayene olamam gidemem çünkü küçük bir bebeğim war.