Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leyla60 cok teşekkür ediyorum.aslinda benim sorunum çarpıklık değil incelik yağ enjekte düşünüyorum izmirdeyim izmirde bu operasyonu yaptıran kimler warsa fotolarına bakıp doktora karar vermek istiorum

Bacaklar çarpık olmadıktan sonra neden şikayet ederler anlamam..... Ne kadar ince ki sorun ediyorsun? Hem millet ince bacak diye ölüyor. Eminim bacaklarında sakatlık olan biride bu forumu görse hepinizin bacağı var daha ne istiyorsunuz der ......Neyse anlatıyım yağ dolgusu vücudundan alınan yağlarla yapılıyor yağ almak için bel basen....vs yerlere lipo yapılıyor ama yüzde yetmiş kadar bir kısmı eriyebiliyor kişiden kişiye değişiyormuş bu erime olayı ama kalan kısmı ömür boyu kalıyor ikini hatta üçüncü ameliyatta gerekebiliyor , ikinci yöntem suni dolgu iki çeşit suni dolgu var bunlar 5 yıl kadar dayanıyormuş avantajı şu ki doktor yağ almak için vücudunun diğer yerlerini yaralamıyor yani daha basit bir ameliyat daha acısız ama 5 yıl sonra bir ameliyat daha gerekli, 3. yönten silikon bu yıllardır vücutçuların kullandığı bir yöntemmiş ve bacak kalınlaştırmak içinde kullanılıyormuş artısı kalıcı olması eksisi bacak arkasında 3 cm lik bir kesi izi kalıyor ve kolay kolay geçmiyor ama ben vücudumda yabancı bir cisim olmasını istemediğim için bu yönteme sıcak bakmıyorum seçim kişiden kişiye değişiyor seçim senin ayrıca her doktorun bir yoğurt yeme tarzı var kimisi bacakları düzeltirken aynı zamanda da kalınlaştırıyor ak gibi bir diğeri için ise diz çıkıntısının giderilmesi ön planda hf gibi bu ikisi istanbul da

öne yukarıdaki isminin yazılı olduğu yere tıkla
açılan pencerede sol tarafta albümler yanındada fazlası yazan bir yer var fazlası yazan yere tıkla
açılan penceredensol alt köşede yeni albüm oluştur a tıkla
açılan pencerede başlık ve yorum ya da konu isimli kutuuklar var onları doldur ve alttakideğişiklikleri kaydet butonuna bas
açılan pencerede resim yükle butonuna bas
sonra sırasıyla dosya ekle dosyaları seç dosya ekle butonlarını seç
açılan pencerede dosyaları seç ve clear lıst isimli butonlar var onların ortasında kalan butona bas ismini anlayamadım
açılan pencerede bitir butonuna bas sonra değişiklikleri kaydet butonu ve mutlu son

Suni dolgu nedir?ortalama fiyat aralığını yazabilirmisin

Ben bacaklarımın eğri olduğunu düşünüyorum AK ile görüştüm bana söylediği fiyatı sana özel mesajla atarım dizlerimden yağ alıcak ve baldırlarıma yağ ekleyecek benim bileğim 20 cm baldırlarımın en kalın yeride 35 cm üst bacaklarım kalın oldukça ama altlar ben 100 kilo olsamda böyle kalır kilo almakla halledilecek bir sorun değil ne yazıkki sen kendininkiyle mukayese edersin artık fotoğraflar tam olarak yansıtmayabilir çünkü gerçek hallerini suni dolguya gelince sanırım elcer arkadaşımız yaptırmıştı yağ enjeksiyonu ile aynı fiyatı avantajı 5 yıl boyunca aynı şeklini koruması ama 5 yıl sonra tekrarı gerekecek ben yağ dolgusunu düşünüyorum o sebeple

Maalesef canım....olamadım...yıllardır buralarda yaşlandım :1: sizlerin mutluluğuyla mutlu oluyorum..bakalım..? belki birgün......
Sevgiler.

.

arkadaşım inşallahhh en kısa sürede olabilirsin .yalnız benim sonumda senin gibi olucak diye çok korkuyorum:18::18:

:ssz:
Siyah varis çorabı aldım olam çoraplar gibi gözüküyor çok şık tavsiye ederim etek ve elbiseyle hoş oldu

Benim giydiğim varis corabı degilmiş emboli adı. Bir tane de yedek almayı düşünüyordum iyi oldu bunu söylemen siyah varis corabı alayım o zaman. fark etmez heralde..

Bugün kimse yardımcı olamiyacak sanirim

berengurbet cim ben izmir de aquafilling isimli bir dolgu yaptirdim,islem tek basina dolgu degildi ama..diz icimden yag alindi,yag da enjekte edildi.dolgu fiyatlari 100 cc 1000-2000 dolar arasi..dolgusuna göre de degisiyor.bundan önce ise macrolane isimli dolgudan birkac kez yaptirmistim,bir tüpü 500 euro idi,iki tüp yetiyodu.1 tüpün miktarini tam bilemiyorum maalesef..1 sene kalici idi.5 sene kalici oldugu icin macrolane den vazgecip aquafilling yaptirdim.dolgu enjekte edilen yerde morarma sertlesme oluyo ve 1-2 haftaya geciyor.alerji,enfeksiyon riski var..ben yasamadim hic..bicok seye de alerjim vardir

İlk kez corabı cıkarıp baktım bacaklarıma bugun hiç morluk falan yok bikaç yerde ufak kırmızı lekeler var belli belirsiz. Ama diz arkasında kesi yeri belli zaten onu da göze almıştım. Corapsız daha çok begendim bu arada :)

İlk kez corabı cıkarıp baktım bacaklarıma bugun hiç morluk falan yok bikaç yerde ufak kırmızı lekeler var belli belirsiz. Ama diz arkasında kesi yeri belli zaten onu da göze almıştım. Corapsız daha çok begendim bu arada :)

holleeeey süper bi haber bu,sargilarimi acip bacagimi ilk gördügüm zamanki sevincimi hatirlatdin bana:)o ani bekleyip durmustum:)senin adina coook sevindim nasiass:)bu mutlulugu yasamana:)hayalkirikligi da olabilirdi yasadigin:)kesi yeri de zamanla kaybolacaktir:)güzel bacakli günler seni bekliyor..

holleeeey süper bi haber bu,sargilarimi acip bacagimi ilk gördügüm zamanki sevincimi hatirlatdin bana:)o ani bekleyip durmustum:)senin adina coook sevindim nasiass:)bu mutlulugu yasamana:)hayalkirikligi da olabilirdi yasadigin:)kesi yeri de zamanla kaybolacaktir:)güzel bacakli günler seni bekliyor..

Çokk teşekkür ederim elcer :) ben de 2 gündür şu corapları bi çıkarıp da baksam diyip duruyodum sonunda bugün geldi büyük gün.. Kesi yeri de hiç rahatsız etmedi beni.. Ama keşke dış yanlarda az daha basık olsaymıs dedim gene buna da şükür. Çünkü benim bacaklarım gerçekten çok kötüydü. Şimdi süper degil ama herkesin ki gibi normal azıcık da kalın bacaklarım oldu ;))

Yardımlarınızdan dolayı cok tsk ediyorum arkadaşlar.ben yağ transferinde karar kıldım . Bana izmirde kesin git diyebileceğiniz hangi doktor war adresini yollarsanız mail atıp fiyat almak istiorum.tek tek hepsine muayene olamam gidemem çünkü küçük bir bebeğim war.

Birde sunu öğrenmek istiorum bu yağ transferinde erime olduktan sonra 2.operasyonu ne zaman yaptırabiliyoruz vede aynı ücretimi ödüyoruz yoksa 2.si biraz dahamı ucuzluyor.we tekrar lipo.oluyomuyuz yoksa ilkinde alınıp diğer ameliyatta kullanılabiliniyomu (hayırsa bu işlemi yapan doktor ismi werirmisiniz izmirde)şimdiden hepinize tşk ediorum

Birde sunu öğrenmek istiorum bu yağ transferinde erime olduktan sonra 2.operasyonu ne zaman yaptırabiliyoruz vede aynı ücretimi ödüyoruz yoksa 2.si biraz dahamı ucuzluyor.we tekrar lipo.oluyomuyuz yoksa ilkinde alınıp diğer ameliyatta kullanılabiliniyomu (hayırsa bu işlemi yapan doktor ismi werirmisiniz izmirde)şimdiden hepinize tşk ediorum

berengurbet ücret konusu doktordan doktora değişiyor kimisi sadece hastane ücretini alırken (bu doktorun ilk ameliyat ücreti diğerlerinden fazla zaten) kimiside ilki ile aynı ücreti istiyor, yağ dondurma olayına gelirsek ben onep te yapıldığını biliyorum ancak o yağların diğerleri kadar tutunamadığına dair yorumlar var

Yardımlarınızdan dolayı cok tsk ediyorum arkadaşlar.ben yağ transferinde karar kıldım . Bana izmirde kesin git diyebileceğiniz hangi doktor war adresini yollarsanız mail atıp fiyat almak istiorum.tek tek hepsine muayene olamam gidemem çünkü küçük bir bebeğim war.

slm canım ben izmirde silikon ameliyatı oldum dr umdan çok memnunum, birde kaas diye bir arkadaş vardı burdan o da benim gittiğim dr a yağ transferi yaptırdı oda memnundu.dr umun adını sana özelden yazarım.
gerek dr gerek kişilik olarak drumundan çok memnunum fakat kimseye kesin gitmelisin veya gitmemelisin diyemem çünkü birazda şans işi. çünkü burda aynı dr gidip memnun olanıda gördük memnun olmayanıda.hakkında hayırlısı:) Sormak istediklerini sorabilirsin elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum..

Back
X