canım ya çok tşk ederim.çok mutlu ettin beni.ne zamandır aklımdan geçirip ,çekiniyordum yazmaya![]()
rica ederim canım cevap gelince haber veririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya çok tşk ederim.çok mutlu ettin beni.ne zamandır aklımdan geçirip ,çekiniyordum yazmaya![]()
rica ederim canım cevap gelince haber veririm![]()
arkadaşlar siz yada diğer arkadaşlardan birşey rice edicem .ben geçen kış sadece bir drla görüşebilmiştim.ama diğer drların fikrinide merak ettim hep.ben mail adresimi pek kullanmadığım için,yaklaşık iki senedir şifresini unuttuğum için giremiyorum bile.yeni adreste alamadım,şifreyi beğendiremedim bir türlü.hoş olsada fotoğraf yüklemeyi beceremem herhalde.hatta buraya üye oluken eşimin mailini kullandım.çok uzattım evet sizden ricam benim profilimdeki fotolardan birini,adını çok duyduğumuz drlardan birine mail atıp sorabilirmisiniz.umarım böyle bir şey isteyerek sizi zor durumda bırakmamışımdır.olursa sevinirim ,olmazsada şifre denemelerine devamm![]()
bence topiğin adınıé" Bacak Dolgusu Yaptıran Öğretmen Varmı " olarak değiştirelim.bir kaçımız hariç herkes öğretmen maşşallah![]()
Naissas yapmış zaten :) e.k de yanitliyorsa ona da yollayalım
Naissas yapmış zaten :) e.k de yanitliyorsa ona da yollayalım[/QUOTE
Çok sevinirim arkadaşım![]()
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama size bişey sormak istiyorum.
Bir yıldır falan vucudumdaki neredeyse bütün kıllar batık uzuyor ne yaparsam yapayım düzgün cikmiyorlar ve dışarıdan bakıldığında sanki hiç alinmamislar gibi görünüyor. Bende bu ara hiç almadım biraz uzatıp jilet falan deneyim diyorum sizce varmıdır bunun bir çözümü??
düzenli olarak kese yap birde makina çok batık yapıyor o yüzden makinayı kullanma.Kese baya işe yarıyor bendede bi ara olmuştu bende bu şekilde düzelttim.
Samimicim çok teşekkür ederim umarım bendede işe yarar.
AK'dan cevap geldi memkoooooo![]()
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama size bişey sormak istiyorum.
Bir yıldır falan vucudumdaki neredeyse bütün kıllar batık uzuyor ne yaparsam yapayım düzgün cikmiyorlar ve dışarıdan bakıldığında sanki hiç alinmamislar gibi görünüyor. Bende bu ara hiç almadım biraz uzatıp jilet falan deneyim diyorum sizce varmıdır bunun bir çözümü??
tühh kaçırdım seni.ne demiş arkadaşım çok merak ettimm çokkkkkkk
Merhaba, Fotoğraflardan parantez bacak sorununuz var görünüyor.
Bu sorunun tedavisi yağ rezervinin durumuna göre değişir. Yağ hücresini aldıktan sonra hücre kokteyli tipine karar verilir. Sadece yağ hücresi, kök hücreden zenginleştirilmiş yağ hücresi ya da aktife edilmiş yağ hücresi gibi.
Yağ rezervinin yeterli olmadığı durumlarda ise silikonu tercih ederiz. Ancak silikon tek başına yeterli olmaz. Ayak bileğine ek olarak superdry yağ hücre transferi gerekli. Bir başka konu bacakları çarpık gösteren kemik çıkıntılar ya da kemiğin eğri yansımaları. Gerçek bacak estetiğinde bu yansımaların yağ hücresi ile kamuflajı gerekli.
Bazı durumlarda dış parantezliği azaltmak için botoks ya da mikronörotomi de eklenebiliyor.
Bütün bu basamaklara ek olarak bir de hastane seçimini de düşünürsek ortaya farklı seçenekler çıktığı için burada ücretlendirme yapmak pek doğru değil.
Yine de kendinizi hazırlamanız için fikir sahibi olmak istemenizi anlayışa karşılarım. Bu tür işlemlerde 6-7.000 TL baz rakamı en azından düşünmek gerekli.
arkadaşım çok çok ama çokkk tşk ederim.parantez bacaklarım onaylandı iyice.etekli olan fotomumu koymuştun?yağ dolgusunu öneriyor sanırım.arkadaşım sence dr fotoya bakıpmı cevap yazıyor yoksa kopyala yapıştırmı yapıyorlar mail yollayanlara.yani herkese aynı yanıtımı yolluyordur ?tekrar çok tşk ederim.
![]()
:2:
Rica ederim canım :) etekliyi koydum evet. Bana da aynısını yollamıştı.ama silikonu gerek gördüğünden sanırım bana fiyattan bahsetmedi hiç. Sana yag enjeksiyonu fiyatı vermiş. Sende son paragraf farklı. Sanırım sana yagı uygun buldu. Leylaya ne demişti acaba..
arkadaşım çok çok ama çokkk tşk ederim.parantez bacaklarım onaylandı iyice.etekli olan fotomumu koymuştun?yağ dolgusunu öneriyor sanırım.arkadaşım sence dr fotoya bakıpmı cevap yazıyor yoksa kopyala yapıştırmı yapıyorlar mail yollayanlara.yani herkese aynı yanıtımı yolluyordur ?tekrar çok tşk ederim.
![]()
bana da farklı yanıt gelmişti. daha önce gittiğim muayenede yeterli yağ bulamadıklarını yazmıştım. direkt silikon+yağ enj. demişti.
ama "parantez bacak sorununuz var" cümlesi aynıydı![]()