Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selam arkadaslar!

Ben vakit buldukca is yerinde sizin yazilarinizi okuyorum. Bende kendimi bildim bileli bacaklarim 0 seklinde, yarim ay da diyebiliriz. Bu forumu buldugum icin cok mutluyum...sizin tecrubelerinizi duymayi cok isterim.

Ben acikcasi silikon yatirmayi cok istiyorum ama cesaretim yok. Samimi ve nasiass, sizin sonuctan nekadar mutlu oldugunuzu cok merak ediyorum. Tavsiye edermisiniz silikon yaptirmami? Yani sonuc cok degisiyormu ? Bide benim kucuk bir oglum var, oyle uzun sure dinlenme gibi bi sansim yok. Yaptirdiktan nekadar sure sonra yuruyebilirim acaba?

Umarim hepimiz biran once diledigimiz bacaklara sahip oluruz:)

Ben SADDY yazacagima samimi yazmissim! Silikon taktiran saddy degilmi?

Arkadaşlar silikona cesaret edebilen çok az,sonuçlara bakınca aslında çok daha stressiz bir süreç ,eridi erimedi,az geldi çok geldi derdi yok.Bu durum benim kafamı çok karıştırıyor .Sonuçta yağ enjeksiyonuda oldukça acılı ağrılı ve üstüne bide stresli bir süreç.Neden silikona karşı bu kadar ön yargılıyız.

Ben SADDY yazacagima samimi yazmissim! Silikon taktiran saddy degilmi?
:))
Ohalde samimi duy sesimi....sendende duymak isterim tavsiye edip etmedigini :1:
Duydum canım sesini:) ben 2012 ocak ayında silikon ameliyatı oldum sonuçtan da memnunum çok şükür.110 cclik benimkisi birde markası euro silikon.şimdi diceksin ki resim göreyim:)ama malesef resim yuklemiyorum....Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin seve seve yanıtlarım.

Arkadaşlar silikona cesaret edebilen çok az,sonuçlara bakınca aslında çok daha stressiz bir süreç ,eridi erimedi,az geldi çok geldi derdi yok.Bu durum benim kafamı çok karıştırıyor .Sonuçta yağ enjeksiyonuda oldukça acılı ağrılı ve üstüne bide stresli bir süreç.Neden silikona karşı bu kadar ön yargılıyız.

Canım silikon konusunda evet yabancı madde diye soğuk bakılıyor.Bende silikondan önce çok düşündüm.Dr 'a şunları sordum 1.silikonlar ömürlükmü? 2.Kayma riski veya başka zarar verici özellikleri varmı? Dr'um ömürlük olduğunu ve hiç bir riski olmadığını söyledi.Birde burdan bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorum o da 3 yıldır memnun olduğunu yazmıştı. Zaten benim dr bana 1 kere ameliyatın asla yetmiyeceğini hatta 3.bile şart olduğunu söyledi.Bende eridimi erimedimi diyede düşünmek istemiyordum.Yağ transferi isteseydim 2 veya 3 kere ameliyat demek,herseferinde ekstra masraf demek ve herseferinde narkoz demek.sonuçta fazla narkozda iyi değil.Bütün bunları düşünerek ben silikon dedim iyikide silikonda karar kılmışım.Allah'ım bundan sonrada pişman ettirmez inş.

Arkadaşlar birde bu olay bacak eğriliğine görede değişiyor.Burada önemli olan önce maddiyat:),iyive güvenilir bir dr ve sabırrrrrrrr:)))))

Darısı isteyenlerin başına:))

Ben ön yargılı değilim. Eşim korktu, destek olsaydı silikon istiyordum. Hatta krediyi bile ona göre çekmiştim. Çabuk iyileşeyim, kimseye yük olmayayım diye yağ enj. tercih ettim. Bir de uzun süre rapor alamazdım. Tatili debekleyemedim.

Ben ön yargılı değilim. Eşim korktu, destek olsaydı silikon istiyordum. Hatta krediyi bile ona göre çekmiştim. Çabuk iyileşeyim, kimseye yük olmayayım diye yağ enj. tercih ettim. Bir de uzun süre rapor alamazdım. Tatili debekleyemedim.

ahhhh o eşler yokmu o eşlerrr

Benim eşimin de hiç niyeti yok,destek olurum diyor ama,faaliyet yok.iş ciddiye binince değişiyor.kıZ kardeşim Şubat tatilinde nişan düşünüyor.ben de o zaman ameliyat istiyordum ,durum vahim:ssz:

Benim eşimin de hiç niyeti yok,destek olurum diyor ama,faaliyet yok.iş ciddiye binince değişiyor.kıZ kardeşim Şubat tatilinde nişan düşünüyor.ben de o zaman ameliyat istiyordum ,durum vahim:ssz:

Destek olurum diyorsa süreci sen hızlandır bence. Adamları beklersek işimiz zor...

:))

Duydum canım sesini:) ben 2012 ocak ayında silikon ameliyatı oldum sonuçtan da memnunum çok şükür.110 cclik benimkisi birde markası euro silikon.şimdi diceksin ki resim göreyim:)ama malesef resim yuklemiyorum....Merak ettiğin ne varsa sorabilirsin seve seve yanıtlarım.

Hic onemli degil resim yuklememen canim...sora sorada ben bi fikir sahibi olabilirim diye dusunuyorum. Benim merak ettigim, bukadar zorlaga katlandiktan sonra sonuc gercekten guzel oluyormu? Nasiass arkadasimiz daha yeni yaptirdigi icin henuz tam net bi fikir olusturamiyorum(ama kesinlikle takip edecegim). Dedigim gibi benim bacaklarim parantez, hatta nasiass arkadasinkinden hafif daha fazla gibi geliyor bana. Dizlerimin orasida cukur ve anladigim kadari ile oraya yag enjekte ediliyor. Peki bu yag erirse tekrardan parantez sekil cikmazmi ortaya? Senin bacaklarin nasildi? Sadece incemiydi yoksa parantezmiydi? Sonuc cok guzelmi oldu yoksa cirkinligimi azaldi sana gore? Ki ben sonuncusuna da raziyim, mucize beklemiyorum. Eger burdan cevap vermek istemedigin bisey sorduysam ozeldende cevap yazabilirsin dilersen. Simdiden tesekur ederim canim... :16:

gülemseyerek okudum msjını ,yalnız muayene ücretin boşa gitmemiş ,hayırlı bir yere gitmiş yine:1:.dr iltifat bile etmiş arkadaşım daha ne yapsın adamcağız.en sonunda seni beğeniyorum bile demiş.:1:arkadaşım gün doğmadan neler doğar,belki ikna edersin eşini o zamana kadar.şekli lekelerden göremediyse seni bir daha çağırmıştır kesin kontrole.

Bir daha Şu zaman gel demedi.Fotoğraf da çekildi. Ama kesin giderim :1: lekeler geçsin de bir.
Bir de bugün düşündüm ki -çok batıl ama- ben belki de bu işlerde şanssızım. Burnum yine istediğim gibi olmayabilir.
Bir diğer seçenek de çocuk yapıp iki yıl sonra ameliyata gitmek. Bu kredim bitmiş olur.Kocaya dil dökmektense yeniden kredi çekmek.

Ama ben öğretmenim Şubat tatili dışında zamanım yok.O zamanda nişan işi çıktı,belki bir hafta öncesinden rapor alsam çözermiyim sorunu acaba.

bence topiğin adınıé" Bacak Dolgusu Yaptıran Öğretmen Varmı " olarak değiştirelim.bir kaçımız hariç herkes öğretmen maşşallah:9:

arkadaşlar siz yada diğer arkadaşlardan birşey rice edicem .ben geçen kış sadece bir drla görüşebilmiştim.ama diğer drların fikrinide merak ettim hep.ben mail adresimi pek kullanmadığım için,yaklaşık iki senedir şifresini unuttuğum için giremiyorum bile.yeni adreste alamadım,şifreyi beğendiremedim bir türlü.hoş olsada fotoğraf yüklemeyi beceremem herhalde.hatta buraya üye oluken eşimin mailini kullandım.çok uzattım evet sizden ricam benim profilimdeki fotolardan birini,adını çok duyduğumuz drlardan birine mail atıp sorabilirmisiniz.umarım böyle bir şey isteyerek sizi zor durumda bırakmamışımdır.olursa sevinirim ,olmazsada şifre denemelerine devamm:16:

arkadaşlar siz yada diğer arkadaşlardan birşey rice edicem .ben geçen kış sadece bir drla görüşebilmiştim.ama diğer drların fikrinide merak ettim hep.ben mail adresimi pek kullanmadığım için,yaklaşık iki senedir şifresini unuttuğum için giremiyorum bile.yeni adreste alamadım,şifreyi beğendiremedim bir türlü.hoş olsada fotoğraf yüklemeyi beceremem herhalde.hatta buraya üye oluken eşimin mailini kullandım.çok uzattım evet sizden ricam benim profilimdeki fotolardan birini,adını çok duyduğumuz drlardan birine mail atıp sorabilirmisiniz.umarım böyle bir şey isteyerek sizi zor durumda bırakmamışımdır.olursa sevinirim ,olmazsada şifre denemelerine devamm:16:

ak ve hf ye mail atıyorum hemen :9:

Hic onemli degil resim yuklememen canim...sora sorada ben bi fikir sahibi olabilirim diye dusunuyorum. Benim merak ettigim, bukadar zorlaga katlandiktan sonra sonuc gercekten guzel oluyormu? Nasiass arkadasimiz daha yeni yaptirdigi icin henuz tam net bi fikir olusturamiyorum(ama kesinlikle takip edecegim). Dedigim gibi benim bacaklarim parantez, hatta nasiass arkadasinkinden hafif daha fazla gibi geliyor bana. Dizlerimin orasida cukur ve anladigim kadari ile oraya yag enjekte ediliyor. Peki bu yag erirse tekrardan parantez sekil cikmazmi ortaya? Senin bacaklarin nasildi? Sadece incemiydi yoksa parantezmiydi? Sonuc cok guzelmi oldu yoksa cirkinligimi azaldi sana gore? Ki ben sonuncusuna da raziyim, mucize beklemiyorum. Eger burdan cevap vermek istemedigin bisey sorduysam ozeldende cevap yazabilirsin dilersen. Simdiden tesekur ederim canim... :16:[/QUOTE]

canım şöyle mükemmel değil tabiki ama çektiğim zorluğda değdi doğrusu.Ameliyat olduğumu bilenler şok oldular değişime.Benim bacaklarım hem kalın hemde parantezdi.Bu yüzden bacak dış yanlarından alındı.ben yağ enjekte ettirmedim.Bana göre dediğim gibi sonuç mükemmel değil ama güzel:)rahat rahat etek tayt giyebiliyorum inş.bu mutluluğu sizde yaşarsınız.canım burdan herşeyi cvplarım:)

Back
X