Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım şöyle mükemmel değil tabiki ama çektiğim zorluğda değdi doğrusu.Ameliyat olduğumu bilenler şok oldular değişime.Benim bacaklarım hem kalın hemde parantezdi.Bu yüzden bacak dış yanlarından alındı.ben yağ enjekte ettirmedim.Bana göre dediğim gibi sonuç mükemmel değil ama güzel:)rahat rahat etek tayt giyebiliyorum inş.bu mutluluğu sizde yaşarsınız.canım burdan herşeyi cvplarım:)[/QUOTE]

Tesekur ederim samimi:) Etek ve tayt giyebiliyorum demen beni cok umutlandirdi. Tabi herkezin durumu farkli, bende sonuc belki okadar guzel olmaz, ama bir umut iste:))) Peki sendemi dr. ak ya yaptirdin? Fiyati nekadardi canim ogrenebilirmiyim? Yakinda bende doktora mail atmak istiyorum, ama atmadan once sizin tecrubelerinizi duymak benim icin cok onemli...Bide ben yurt disinda kaliyorum. Nasil olur bilmiyorum. Sonucta yaptirdiktan sonra hemen yolculuk edemem, vede yaptirdiktan sonrada kontrole gidiyorsunuz degilmi? Buda benim icin imkansiz olur....:44:

Arkadaslar, bende yakinda bir doktora mail atmak istiyorum parantez bacak sorunundan dolayi. Sizleri arkadas olarak eklemek istiyorum, operasyon sonucunu gormek icin. Eger kabul ederseniz cok mutlu olurum...

ben daha öncede forumda bulunmuştum. bacak ameliyatının yapıldığını bu derdin bir çözümü olduğunu ilk duyduğumda çok şaşırmış ve inanılmaz sevinmiştim( sanki yaptırmaya cesaret etmek o kadar kolaymış gibi ) kendimle yaptığım bütün savaşları bir kenara bırakıp dr dan muayene randevusu aldım. Asistanın tavrı çok cesaret vericiydi doğrusu. O günden beri rüyalar görüp hayaller kuruyorum. Sanki herşeyi bitirmişde güzel bacaklara kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi.

bu arada sizleri bulmaak, durumunu utanmadan ve aleyhine kullanılmayacağını bilerek anlatabilme rahatlığı inanılmaz güzel bir şeymiş .

ben daha öncede forumda bulunmuştum. bacak ameliyatının yapıldığını bu derdin bir çözümü olduğunu ilk duyduğumda çok şaşırmış ve inanılmaz sevinmiştim( sanki yaptırmaya cesaret etmek o kadar kolaymış gibi ) kendimle yaptığım bütün savaşları bir kenara bırakıp dr dan muayene randevusu aldım. Asistanın tavrı çok cesaret vericiydi doğrusu. O günden beri rüyalar görüp hayaller kuruyorum. Sanki herşeyi bitirmişde güzel bacaklara kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi.

Umarim hayallerin gercek olur....Sana ne yapilmasi gerektigi hakkinda birseyler soyledimi doktor?

Hosgeldin olurmu ;) evet bende hayaller goruyorum aralik gibi bende ameliyat dusunuyorum ins diledigimiz bacaklara kavusuruz kimden randevu aldin bu arada

Arkadaslar, bende yakinda bir doktora mail atmak istiyorum parantez bacak sorunundan dolayi. Sizleri arkadas olarak eklemek istiyorum, operasyon sonucunu gormek icin. Eger kabul ederseniz cok mutlu olurum...

sonucu görebilirsin de benim yağ enjeksiyonu, bu arada alınmazsanız yeni katılan ve bilgi almak isteyen arkadaşları ekliyorum ama onlara ait fotoğraf göremiyorum. açıkçası bu durum beni rahatsız ediyor. ona rağmen ekliyorum...

Arkadaşlar ben şu an ak ye muayene olmak üzere istanbul baltalimanındayım içinizde istanbulu bilen varsa Ataşehir küçükbakkalköy mahallesi no 28 e nasıl gidebileceğimi yazabilirmi i
Buraları hiç bilmiyorum arabam yok

Son düzenleme:
sonucu görebilirsin de benim yağ enjeksiyonu, bu arada alınmazsanız yeni katılan ve bilgi almak isteyen arkadaşları ekliyorum ama onlara ait fotoğraf göremiyorum. açıkçası bu durum beni rahatsız ediyor. ona rağmen ekliyorum...

Seni cok iyi anliyorum yasemincc, yanliz benim evde girmeye hic vaktim olmuyor is yerinden giriyorum ve takip etmeye calisiyorum. Benim bacaklarim ayni senin ve saddy arkadasimizin eski hali gibi....ama bir ara cekip koymayi deniyecegim...

Arkadaşlar ben şu an ak ye muayene olmak üzere istanbul baltalimanındayım içinizde istanbulu bilen varsa Ataşehir küçükbakkalköy mahallesi no 28 e nasıl gidebileceğimi yazabilirmi i
Buraları hiç bilmiyorum arabam yok

Leyla bulunduğun yer neresi bende bilmiyorum tam ama kozyatağı carrefoura ulaşabilirsen ( bilindik bir yer) oranın önünden ya da optimuma ulaşabilirsen de oranın karşısından taksiye binersen gideceğin hastaneye 8 lira tutuyo. Ben o şekilde bulmuştum.

Kızlar bu gün saat 9 da evden çıktım saat 17 ye kadar ayaktaydım tüm bu süreçte yükünü beğenmediğim çırpı bacaklarım çekti bir yandanda vicdan azabı çektim eğride olsa sağlıklılar neden şükür etmiyorsun senin bacaklarını değil kişiliğini
Doldurman gerek dedim kendi kendime ama başka türlüsüde gelmiyor elimden

Seni cok iyi anliyorum yasemincc, yanliz benim evde girmeye hic vaktim olmuyor is yerinden giriyorum ve takip etmeye calisiyorum. Benim bacaklarim ayni senin ve saddy arkadasimizin eski hali gibi....ama bir ara cekip koymayi deniyecegim...

hakkında hayırlısını diliyorum. inşaallah güzel sonuçlarla haberlerini alırız.

Kızlar bu gün saat 9 da evden çıktım saat 17 ye kadar ayaktaydım tüm bu süreçte yükünü beğenmediğim çırpı bacaklarım çekti bir yandanda vicdan azabı çektim eğride olsa sağlıklılar neden şükür etmiyorsun senin bacaklarını değil kişiliğini
Doldurman gerek dedim kendi kendime ama başka türlüsüde gelmiyor elimden

tabiki leyla şükrediyoruz. binlerce şükür olsun. ama bir hastanın derdine çare bulup tedavisi gibi, bizimde derdimize çare varken neden elimizden geleni yapmayalım ki. biliyor musun 2,5 senedir evliyim. herkes çocuk bekliyor benden. ama ben gizli bir şekilde bu ameliyatı oldum. çok zahmetli ve ağrılı bir süreçti bu. çok şükür atlattım. sonuçtan da memnunum. işe giderken hep aynı kamufle kıyafetler giyinmekten bıkmıştım. inşaallah isteyen herkese nasip olur.

Back
X