- 4 Haziran 2013
- 830
- 49
- 98
Arkadaslar ben merak edenler icin bacagimin resmini ekledim...
resmini gördüm emin ol çok güzel sonuçlar çıkar. yeterki kararlı ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben merak edenler icin bacagimin resmini ekledim...
resmini gördüm emin ol çok güzel sonuçlar çıkar. yeterki kararlı ol
Insallah canim ya....doktora mail attim cevap bekliyorum.
Arkadaşım korkacak hiçbişey yok. Gerçi bilmiyorum şu an belki erken bunu söylemek için ilerde silikon ne olur bilinmez.. Ama inan şu an ilk gece topuk ağrısı ve 3-4 gün süren ayağa kalkmakta biraz zorlanmam dışıda hatırladığım hiç birşey yok. Yanında sana bakacak destek olacak birileri varsa hiç korkma. Benim 37. Günüm şu an ve ne agrı ne bir problem, sorunum yok çok şükür. Ben çok kararlı gitmiştim doktora. Buraya üye oldum bu işi araştırdım ve direk silikona karar verdim. Tek pişmanlığım keşke daha önce öğrenip daha önce yaptırsaymışım.
Bu yazin beni daha cesaretlendirdi nasiass, cok tesekur ederim. Sonucta kucuk bi cocugum var, herseyi dusunmek zorundayim. Iyi olmana sevindim, insallah hicbizamanda sorun cikmaz arkadasim.
Bu arada doktor mailimi cevapladi....silikon ve yag tavsiye etti, dusundugum gibi. Yanliz sana bi sorum daha olacak....hastane masrafi yazmis ama bunun maaliyetini yazmamis. Sadece luks yada butik secebilirsiniz yazmis. Sen bu konuda bana bilgi verebilirmisin? Hastane masrafi nekadar olur?
Belki kişiden kişiye değişiyordur iyileşme süreci kimisi 2. Ameliyatı göze alamam diyor ben gerek olsa aynı ameliyatı tekrar yaptırırım hiç düşünmeden. Kalbini ferah tut. Çok da hafife alma ama böyle söyledim diye ben sanırım acıya dayanıklıyım biraz.
Ben anestezi için gerekli olan tetkikleri devlet hastanesinde yaptırdım özelde yüksek olabilir bunun ücreti. Ve butik hastanede ameliyat oldum. Çorap dahil hastaneye 1500 lira ödedim. Lüks hastane sanırım acıbadem ama oranın ücreti fazla oluyomuş. Butik hastane denildiğine de bakma öyle küçük klinik gibi falan degil. Büyük sayılır.
Hm tamam, ozaman 10.000 ytl gibi bir fiyat cikiyor ortaya....seninde daha once belirttigin gibi. Peki hazir baslamisken sana bir kac soru daha sorabilirmiyim?:)
Bu anestezi icin gerekli tetkikleri nasil yaptirabilirim. Ameliyattan nekadar once yaptiyorsun vede randevu almadan oyle ayni gun yaparlarmi? Kusura bakma cok soruyorum, ama Turkiyede neyin nasil isledigini hic bilmiyorum. Tabikine bunlari son olarak doktorada soracagim ama, yaptirmis biri olarak senden ogrenip bir fikir edinebilmem daha guzel.
Nasil bir anestezi sekli uygulandi sana? Genel anestezimi?
Ve son olarak...Ameliyattan sonra kontrol edilmiyormusun? Bana 3-4 gun sonra ucabilirsin yazmis doktor. Kontrolla cagirmiyormu?
Simdiden tesekur ederim canim!
HTML:
Canım sen yurtdısındaysan burda bunlarla ugrasman zor olabilir. En iyisi ilk önce hastaneye telefon açıp bir sor nedir fiyatları.. Hastane işlerinden bende cok anlamıyorum açıkçası. Genel anesteziyle oldum. Ben ameliyttan 2 gün sonra istanbuldan ayrıldım arabayla. Arkada uzanmıştım. Gitmeniz gerekiyorsa kontrol şart degil demişti doktor. Ameliyattan 3 ay sonra kontrole gelirsin demişti. Uçağa binersin ama havalimanı içinde hatta ucagın kapısına kadar tekerlekli sandalyeyle gitmen gerekebilir. Çünkü uzun süre ayakta kalamazsın.
Evet bu hastane olayini iyice arastiririm zaten, sagol canim. Bak bu uc ay sonra kontrol isi felanda zorlastiriyo durumu...3 ay icinde bidaha gelmem mumkun olmaz. Artik yaptirmaya karar verirsem sansa kalacak.... Ben aklima geldikce seni daha rahatsiz ederim sorularimla:)
arkadasım 3 ay sonra gelemesen de sorun olmaz bence.. burdan kontrole giden arkadasların fotografları falan çekiliyomus ben de ocagın basında gitmeyi düşünüyorum ama kontrolden ziyade istanbul gezisi olacak benimkisi :) burda bahsedilen, arkadaşların da ameliyat olduğu doktorlar bana göre işinin ehli insanlar. sen ilk defa bu ameliyatı olan birisine ameliyat olmayacaksın sonuçta. sen de çok düşünme korkutma kendini :) aklına takılanları sorabilirsin. elimden geldiğince cevaplarım.
Nasias slikon olanlar özelikle ameliyattan bir süre sonra sessizce ayrılıyorar burdan,sen bırakmadın.tşkler arkadaşım.![]()
ben bugün bacaklarıma bakıp mutlu oluyorsam bu site ve sizler sayesinde arkadaşım![]()
Arkadaşlar bu arada biz bugün ev sahibi olduk![]()
Herkese Selam
Aslında ben ameliyata kara vermiş gibiydim ve AK diye belirlemiştim
Sonra aklıma HF de geldi
Eskiden forumda blacdaissy vardı onun bacaklarını HF çok güzel yaptı
Kararsız kaldım ondan da randevu alıcım
Sormak istediğim -foruma çok ara verdim-HF ye ve AK ya ameliyat olanlar kimler bana yardımcı olun lutfennnn:))))
Bana da birileri cevap versin nooolur ya olmaz mı:)
ben AK ya silikon+yağ transferi ameliyatı oldum.kararsız kaldıysan 2 doktorlada görüş. ikisi de başarılı bence. hangisi zaman, fiyat olarak aklına yatarsa ve hangisi daha çok güven verdiyse sana ona ameliyat olursun :)