Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalaar arkadaşlar. Birkaç gündür giremiyorum, kayınvalidemler bende de, şimdi girdim ve kaldığım yerden tüm yorumları okudum. Ben burayı sizleri özlüyorum yaaa.
Yenideciğim kahverengi lekelerin ne oldu? Dr.ne verdi? Faydası oldu mu? Bende de var ama benimkileri görmedi bile. Acaba başka dr.a gitsem nasıl olur? Kime yaptırdıysan ona git der mi?

ben cilt doktoruna gittim. üç ilaçlı bir karışım verdi. bazı geceler sürmeyi unutuyorum. zaten alalı daha bir hafta oldu. şimdilik değişiklik yok gibi. başka doktor dediğin estetikçiyse gerek yok bence. beni de cilt doktoruna gönderen kendisiydi. ameliyatını anlat dedi. lekeler kaldıysa git bence. bana artık beklemeye gerek yok, geçseydi geçerdi dedi.

$SongulOden.webp
Umutsuz ev kadınlarını izliyorumda Songül Öden de bizden ,yani oda çarpıklar kervanından:9:.
bu bacakların çarpık olduğuna eminmisin

burada çok güzel ve olduğundan farklı görünüyor.gelecek hafta izle ne demek istediğimi anlarsın.belkide dolgu enjekte ettiriyor olabilir , dizleri oldukça içe dönük .

merak ettim izleyim bakalım filmin tanıtımında falan bol bol bacak şov yapmıştı bu kadın başkasının bacaklarımıydı acaba

İkicanımvar evin hayırlı olsun ailenle mutlu, huzurlu günler sizin olsun. Arkadaşlar Songül Öden in bacakları en az bizimkiler kadar çarpık,Gümüş dizisinden beri izlerim onu.Son zamanlarda bir şey yaptırdıysa bilemem,bir de dün zahide ile yetiş hayata ya baktım biraz,bence o da bacaklarına bişeyler yaptırmış.

arkadaşlar çarpık bacaklılar gitmiş yerine forumu fıstık gibi hatunlar basmış.

evet ya biz kadınlar kulübünü terk edip çarpık bacaklı güzeller kulübü kuralım zaten benim için kadınlar kulübü bacak dolgusu yaptıran varmı forumundan ibaret diğer forumlarda kendimi gurbette gibi hissediyorum

birazdan çok güzel bir yere iş görüşmesine gideceğim. Ben hiç gitmek istemiyorum sanki işe alınacağımda bir daha ameliyat için uygun zaman bulamayacakmışım gibi geliyor . Oysa ki ortada ne ameliyat tarihi var ne de bir görüşme.

birazdan çok güzel bir yere iş görüşmesine gideceğim. Ben hiç gitmek istemiyorum sanki işe alınacağımda bir daha ameliyat için uygun zaman bulamayacakmışım gibi geliyor . Oysa ki ortada ne ameliyat tarihi var ne de bir görüşme.

bundada vardır bir hayır

bundada vardır bir hayır

iş yeri güzelse umarım alınırsın zaten eğer yağ dolgusu yapılacaksa 1 hafta yeter sana dinlenmen için hemde bu ameliyat ha deyince olmuyor önce bir kaç ay karar aşaması var doktorların yaptıkları bacaklara bakarak nasıl bir bacak istiyorsan ona göre bir doktor seçeceksin sonra o doktordan bir randevu tarihi alıcaksın benimki 1 ay sonraya verdi tarihi en az 1 ay sonrayada ameliyat tarihi alırsan o zamana kadar iş yerinden izin istemeye hak kazanmış bir çalışan olursun zaten gerçi ben biraz yavaşım o yüzdende bu kadar uzun sürdü ama iyiki öyle olmuş

Son düzenleme:
Back
X