Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bacak ameliyatında korkmadım. Sonucu güzel olacak düşüncesi ağır basıyor. Korku değil heyecan :)) Utanmayı da çoktan geçtik.
Ama şimdi korkarım. Şart degil ama gerekli bir operasyon olacak olursa. Karar veremedim. Rahat nefes alsaydım eğriliği görmemeye çalışırdım.

Geçmiş olsun, ben o bölümü atlamışım sadece estetik amaçlı yaptıracağını düşünmüştüm

öfffff ben aylar sonra ilk defa yazıyorum siz yoksunuz ya elcer beni duyarsan senin resimleride görmek isterim

hoşgeldin, aylardır seni bekliyordum, gerçi ben kararımı verdim ama olsun yine de sormak istiyorum sanırım sen kayseride ameliyat olmuştun durumun nasıl olduğunu merak ediyorum.

Şirinler canım bence takma önlüğü mönlüğü. Anlamadan geliyorsun yatağa. Ben ameliyattan önce dr.a dedim ki bak öle bacaklarımla yağlarımla orda dalga geçmeyin. Ben aslında uyumayacağım sizleri duyarım dedim. Cevabı: dalga geçmsden olur mu hiç başka vakit nasıl geçer dedi.

Mendis haklisin aslinda ya! Birde soyle dusnuyorum....Yaptircam ve bidaha gormeyecekler beni

Sadece ilk dusuncesi biraz rahatsiz ediciydi, ama yapcak bisey yok kabul etmek lazim :)

biraz geç yazıyorum kızlar ama hoşbulduk kusura bakmayın baktım herkez çekilmiş bende yatmıştım benim son durum biraz maceralı biliyorsunuz ben çoğunuzdan büyüğüm artık yaş kemale erdi hatta araya çocuklar bile girdi

benim kızın burnunu yaptırdık bu arada yani onun parası vardı ödemem gereken neyse yazın hallettik

resim ekleyemiyorum biliyorsunuz bir kere kızım yapmıştı ama arkadaşların yazdığı mesajlar eşimin mailine gidince evde kıyamet koptu şimdi ise benim kız eklemiyor neyse benim şu anki durum yaktım gemileri tarzında izmirde as. den gelecek haftasonuna randevu aldım gidecektim ama uçuşlar kış tarifesine geçmiş sadece akşam 10.30 da uçuş var izmire heralde 11.30 da inerim o iptal oldu a.s. nın fiyatı a.k. dan daha uygundu gerçi ama yapacak bişey yok gece gidemem. izmire hiç gitmedim gece gece hiç beceremem misafirhaneye gitmeyi

bunun üzerine a.k. dan randevu aldım bileti ve kalacak yeri hallettim gidicem sonuç ne olacak bilmiyorum heyecanlıyım belkide sana silikon olmaz diyecek: dur bakalım.eğer ameliyata uygunsam ara dönemde yani tatilde olurmu onu öğrenicem ve hemen kredi çekicem kızlar unutmadan söyleyeyim bana özelden mesaj atmayın olurmu benim mail adresim yok çünkü eşime gidiyor mesajlar

son durum bu sonra yine yazarım hepiniz çok tatlısınız resimlere bayıldım haaaa elcer bu arada resimlerini gördüm süpersin senin bacak dış yanları aynı benimki gibi içi dolunca benimkide senin gibi güzel olsun bana dua edin tanımasanızda ben sizlere hep ediyorum hepinizi öptüm

bunun üzerine a.k. dan randevu aldım bileti ve kalacak yeri hallettim gidicem sonuç ne olacak bilmiyorum heyecanlıyım belkide sana silikon olmaz diyecek: dur bakalım.eğer ameliyata uygunsam ara dönemde yani tatilde olurmu onu öğrenicem ve hemen kredi çekicem kızlar unutmadan söyleyeyim bana özelden mesaj atmayın olurmu benim mail adresim yok çünkü eşime gidiyor mesajlar

inşallah bu sefer tam istediğin gibi olur.son halini bilmiyorum ama ;benim gördüğüm hali gayet güzeldi.hatta bir çoğumuzun arzu ettiği bacaklardı.iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.bu arada özlmisr hiç girmiyor foruma,yani memnun olup olmadığını bilemiyoruz,umarım iyidir.

arkadaşım daha zamanın var nasıl olsa ,düşündüğün tarihe yakın söylersin.o zamana kadarda arada bir ,nefes almakla ilgli problemini sesli dile getir,eşinin anlaması açısından

evet, sorunu biliyor, bazı geceler burun bandı takıyorum. eski ameliyatlarımı yapan doktora gidersem sorun yok. sıkıntımız doktor konusunda. neyse ben konuyu dağıttım. herkesten özür dilerim. burun bölümüne de gidemem ki sizi bırakıp :)

son durum bu sonra yine yazarım hepiniz çok tatlısınız resimlere bayıldım haaaa elcer bu arada resimlerini gördüm süpersin senin bacak dış yanları aynı benimki gibi içi dolunca benimkide senin gibi güzel olsun bana dua edin tanımasanızda ben sizlere hep ediyorum hepinizi öptüm

amin canim,iyi bir doktor secmissin bence,hersey gönlünce olur insallah:)

evet, sorunu biliyor, bazı geceler burun bandı takıyorum. eski ameliyatlarımı yapan doktora gidersem sorun yok. sıkıntımız doktor konusunda. neyse ben konuyu dağıttım. herkesten özür dilerim. burun bölümüne de gidemem ki sizi bırakıp :)

İlim Çİn de bile olsa git al Yenide biz ordada takip ederiz seni

Aklından bile geçirme burayı bırakmayı:47:.yoksaaaa yoksaaaaa küserimmm:43:.yada bizde gelirizki arkandan ,oradakiler taşınmak zorunda kalır:1::60::60:

Aklından bile geçirme burayı bırakmayı:47:.yoksaaaa yoksaaaaa küserimmm:43:.yada bizde gelirizki arkandan ,oradakiler taşınmak zorunda kalır:1::60::60:

yok yok gider miyim.? Kimselere de anlatamam ki. Ama konu dışına taşıyorum diye dedim. Neyse bakalım. Bugün eşime bozugum biraz. Bundan faydalanıp sabah soylenirken şubatta ameliyat kelimelerini cümle içinde geçirdim :1: ses çıkarmadı ama bilemiyorummmm . Doktor çok yüksek derse zaten iptal. Önce ona sormalıyım.

Kızlar izmirde bacak yağ enjeksiyonu iyi yapan kim var..ve özet olarak bu çarpıklık için hangi uygulama yöntemini önerirsiniz

yok yok gider miyim.? Kimselere de anlatamam ki. Ama konu dışına taşıyorum diye dedim. Neyse bakalım. Bugün eşime bozugum biraz. Bundan faydalanıp sabah soylenirken şubatta ameliyat kelimelerini cümle içinde geçirdim :1: ses çıkarmadı ama bilemiyorummmm . Doktor çok yüksek derse zaten iptal. Önce ona sormalıyım.

oda indirim yapıversin biraz ,bizahmet.kozları iyi değerlendirmek gerekir tabi:1:tartışma sonrası yapılan barışlarda en iyi kozlar geçer ele,fırsat bu fırsattt.:27:

Back
X