- 4 Haziran 2013
- 830
- 49
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotomu sildim ama buradada dile getirmek istedim. sizi çok seviyorum. vanillasky demek beni beklediğinden daha genç gördün çok sevindim çok teşekkür ederim. ama hak verdim sana çünkü bu eğri bacaklarımı görünce insanın aklına çok da iyi olumlu düşünceler gelmiyor.
fotomu sildim ama buradada dile getirmek istedim. sizi çok seviyorum. vanillasky demek beni beklediğinden daha genç gördün çok sevindim çok teşekkür ederim. ama hak verdim sana çünkü bu eğri bacaklarımı görünce insanın aklına çok da iyi olumlu düşünceler gelmiyor.
ben bir çoğunuzu düşündüğüme yakın gördüm,sadece Vanillask ı canlandıramamıştım gözümde ,ama onuda rüyamda görmüştüm ,azda olsa anımsattı rüyamdaki bayanı.![]()
Kızlar izmirde bacak yağ enjeksiyonu iyi yapan kim var..ve özet olarak bu çarpıklık için hangi uygulama yöntemini önerirsiniz
Şöyle söyleyeyim zaten genç olduğunu biliyordum. haliyle genç bir bayan bekliyordum ama sen tahminimden de genç çıktın. yani yaşını göstermeyenlerdensin. bir de inceciksin ki sorma. sende nasıl yağ bulmuş doktor.
ben hiç birinizi olduğunuza yakın düşünememişim. bu konuda biraz zayıfım galiba. hepinizi benzer tiplerde hayal etmiştim.nasıl bir rüyaydı memko merak ettim? :))
uyandığını çaktırmayıp rüyaya devam etseydin keşke. falcı ne diyecekti acaba. :)) ne kadar pozitifsin memko. ben hiç ümit göremiyorum. yaklaşıyoruz, her gün bir adım daha yaklaşıyoruz ameliyat olacağımız güne ama biz yaklaştıkça o da bizden kaçıyor.aslında 2 hafta önce görmüştüm ,ozaman yazıcaktım ama unuttum.benim tanıdığım bir falcı varmış,seni oraya götürmemi istiyorsun.ben şaşkınlık içerisinde arada sana bakıyorum,o kadar zaman yazıştığımm arkadaş meğer sendin felan gibilerinden .ama sen hiççç oralı olmuyorsun.hatta yüzüme bile bakmıyorsun.yürüyerek gidiyoruz ,sende sürekli daha varmı daha varmı diyip duruyorsun.ama işin kötü tarafı falcıya varamadan uyandım.muhtemelen o akşam yazıştık ve onun etkisiyle gördüğüm bir rüyaydı.rüyamla ilgili yorumum da malesef pek iyi olmadığı yönündeydi;sanırım bizim ameliyatlaar pek yakın görünmüyor,çünkü falcıya varamadık,ama yaklaşmıştık buda ümit var demektir
.
uyandığını çaktırmayıp rüyaya devam etseydin keşke. falcı ne diyecekti acaba. :)) ne kadar pozitifsin memko. ben hiç ümit göremiyorum. yaklaşıyoruz, her gün bir adım daha yaklaşıyoruz ameliyat olacağımız güne ama biz yaklaştıkça o da bizden kaçıyor.daha önümüzde uzun yıllar var. bugün sokakta önümde yaşlı bir teyze yürüyordu nerden baksan 65 vardı hatta daha fazla. bacakları çarpık bol bir kumaş pantolon giymiş. geleceğime bakar gibi kadının arkasında yürüdüm onun bacaklarını seyrederek.
![]()
uyandığını çaktırmayıp rüyaya devam etseydin keşke. falcı ne diyecekti acaba. :)) ne kadar pozitifsin memko. ben hiç ümit göremiyorum. yaklaşıyoruz, her gün bir adım daha yaklaşıyoruz ameliyat olacağımız güne ama biz yaklaştıkça o da bizden kaçıyor.daha önümüzde uzun yıllar var. bugün sokakta önümde yaşlı bir teyze yürüyordu nerden baksan 65 vardı hatta daha fazla. bacakları çarpık bol bir kumaş pantolon giymiş. geleceğime bakar gibi kadının arkasında yürüdüm onun bacaklarını seyrederek.
![]()
canım o yaşlılardan bende görüyorum. bacaklar neredeyse vucuttan ayrı takılıyorlar sanki![]()
![]()
onlarin carpikligi farkli..yaslilikta olabiliyo boyle..bi teyzemiz var bundan 10-15 sene once cok guzeldi bacaklari. 45-50 yaslarindaydi o zamanlar. simdi cok carpik oldu...bazi bacaklar vucut agirligini tasiyamaz ondan olurmus, kayinvalidede dizinde problem cikti dizi kaydi falan...neden dogustan carpiklik degil yani
İleride kemik erimesinden etkilenecek ilk yer bacaklarımız olabilir
Arkadaşlar merhaba.Birkac haftadir takip edemiyordum sizleri bugün gelebildim sonunda.Cok sık ugramadigim için kendimi hatirlatayim.
Subat ayında ameliyat olacaktım ben.AK silikon demisti.Dün ÖÖ ile görüştüm. Antalya da yaşıyorum ben.Silikon takmam, yag yeterli dedi.Ama tabi 2. yada 3. seans bile olabilir dedi.Bende hem silikondan çok korktuğum icin hemde istanbul a gidip ameliyat olmam cok zor olacağı icin burada ameliyat olmaya karar verdim.
Simdi yeni sorular başladı tabi.Erir mi dersiniz? 3. seanstan sonra tamamen kurtulur muyum bu problemden.Bi deeee bütün seanslarda aynı parayı alıyor.![]()
7 yada 8 bin liraDüşünsenize 3 seansta da aynısı. yani 3. den sonra bi daha bacak problemim olmayacaksa hayatım boyunca kredi ödemeye razıyım.
Ama bi kere tanışsanız emin olun kafanız karışır.Ben bu kadar mütevazı bir doktor gormedim ki kendisi yüz nakli yapıyor.Inanilmaz rahatlatıyor ve güven veriyor.Benim aklıma eski hastalarının reeimlerine bakmak bile gelmedi . Çok guvendim