Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Gecmis olsun :) umarim benimkide rahat gecer 3 gunde toparlarim. Agrin cokmu bu arada normal yuruyebiliyormusun

Teşekkürler.agrım var. Sadece yataktan kalkarken yada dönerken sıkıntı veriyor. Yuruyunce ağrım yok. Yağ alınan yerler mecburen ağrıyor. Geçer geçer:) 2kere burun ameliyatı olup sumo güreşçilerine benzediğim zamanlar vardı. O yüzden çokta acı çekmiyorum:)

Memko nerdesin,yorum bekliyorum

Ahh arkadaşım 1 hafta oldu pc bana daha fazla dayanamadı çöktü.nihayet bugün kavuştuk kendisiyle:1:arkadaşım ben çok beğendim ,ürün tam senlikmiş.açıklık fazla olmadığından tam doldurmuş orta kısmı.güle güle kullan canım.ama benim tereddütlerim var biraz.benim dizlerim çok kalın,iki bacak arası açıklık çok,yani çok bir işe yaramaz gibi geliyor benim için.azıcık daha kalınını üretseylermiş ya .güle güle kullan arkadaşım.

bu arada Rosehouse bacaklarımız aynı seninle. ürün biraz ince evet ama bence günü kurtarır ten rengi çorap giyilmez ama opak siyah çoraplı fotografların gayet hoş olmuş rahatlıkla etek giyebilirsin bence:38:

boyun kaçtı bu arada? bi de arkadan nasıl duruyor benim alt bacak kasım çok az, o yüzden normalde arkada minik bi kas çıkıntısı var, bu ürün yana koyulan bi sey olduğu için arkadan nasıl durduğunu da yazar mısın? pahalı ama alternatifi olmadığı için almak zorunda kalıcam, yılbası gecesi siyah opak çorapla kısa bi elbise giymeyi planlıyorum
[/B]

Ahh arkadaşım 1 hafta oldu pc bana daha fazla dayanamadı çöktü.nihayet bugün kavuştuk kendisiyle:1:arkadaşım ben çok beğendim ,ürün tam senlikmiş.açıklık fazla olmadığından tam doldurmuş orta kısmı.güle güle kullan canım.ama benim tereddütlerim var biraz.benim dizlerim çok kalın,iki bacak arası açıklık çok,yani çok bir işe yaramaz gibi geliyor benim için.azıcık daha kalınını üretseylermiş ya .güle güle kullan arkadaşım.

Özlettin kendini memkocum.Sen yoksun vanilla da yok.Bence bizim taleplerimizi dinleyip daha kalınını da üreteceklerdir.Biraz daha kalın geniş ve uzununu istiyoruz.Ya da bedenli olsun S,M,L.Yakın olsaydık sen de bir dener ona göre alırdın.

bu arada Rosehouse bacaklarımız aynı seninle. ürün biraz ince evet ama bence günü kurtarır ten rengi çorap giyilmez ama opak siyah çoraplı fotografların gayet hoş olmuş rahatlıkla etek giyebilirsin bence:38:

boyun kaçtı bu arada? bi de arkadan nasıl duruyor benim alt bacak kasım çok az, o yüzden normalde arkada minik bi kas çıkıntısı var, bu ürün yana koyulan bi sey olduğu için arkadan nasıl durduğunu da yazar mısın? pahalı ama alternatifi olmadığı için almak zorunda kalıcam, yılbası gecesi siyah opak çorapla kısa bi elbise giymeyi planlıyorum
[/B]

Evet siyah opak çorapla kullanılabilir.Arkadan nasıl göründüğünü bilmiyorum.çünkü henüz kimseye göstermedim.Kendim de aynadan pek anlayamadım.iyi gibi,ama elimi değdirince bacağın arka kısmıyla birleşme yerinde bir boşluk oluyor,o yüzden daha geniş olmalı ve bacağı tam kavramalıydı diyorum.Ama o boşluk dışardan farkediliyor mu onu bilemiyorum.Bu arada boyum 1,63 kilom 63.

Özlettin kendini memkocum.Sen yoksun vanilla da yok.Bence bizim taleplerimizi dinleyip daha kalınını da üreteceklerdir.Biraz daha kalın geniş ve uzununu istiyoruz.Ya da bedenli olsun S,M,L.Yakın olsaydık sen de bir dener ona göre alırdın.

Evet yaa madem girdin bu işe ,ticarete döktün ,elin değmişken tam yap bari:1:bilgisayar ve netim oldukça yanınızdayım herdaim:1:

[/B]

Bende yilbasi gecesi icin almaya karar verdim ;) ameliyattan sonra ihtiyacim kalmazsa kardesime vericem ondada ayni sorun var cunku:(

arkadaşlar merhaba herkese,
benim şekillendirici ürünüm dün geldi,yalnız hem kendim hem kızım çok hasta olduğumuzdan fotoğraf çekip koyamadım.
biraz toparlanalım inşallah ekleyeceğim.
pek özenmeden taytla denedim,çok beğendim.
bir hayli düzeltti beni:9:ameliyat bile bu kadar yapmaz gibi geldi bana.
yalnız çorapsız asla kullanılmaz.10 adım atmadan pat düşüyor yere,yani öyle kuvvetli bir yapışma etkisi yok.
ama üzerine ten çorap giyince gayet sabit kaldı yerinde,
arkadan görüntüsüne bakmak aklıma gelmedi,belli olmuyordur umarım.
tayt ya da pantolonla asla sorun çıkaracak bir şeye benzemiyor.
detayları fotoğraflarla birlikte paylaşırım.

arkadaşlar merhaba herkese,
benim şekillendirici ürünüm dün geldi,yalnız hem kendim hem kızım çok hasta olduğumuzdan fotoğraf çekip koyamadım.
biraz toparlanalım inşallah ekleyeceğim.
pek özenmeden taytla denedim,çok beğendim.
bir hayli düzeltti beni:9:ameliyat bile bu kadar yapmaz gibi geldi bana.
yalnız çorapsız asla kullanılmaz.10 adım atmadan pat düşüyor yere,yani öyle kuvvetli bir yapışma etkisi yok.
ama üzerine ten çorap giyince gayet sabit kaldı yerinde,
arkadan görüntüsüne bakmak aklıma gelmedi,belli olmuyordur umarım.
tayt ya da pantolonla asla sorun çıkaracak bir şeye benzemiyor.
detayları fotoğraflarla birlikte paylaşırım.

arkadaşım fotosuz yorum yapmak zor ama beğenmene çok sevindim.güle güle kullan.

arkadaşım fotosuz yorum yapmak zor ama beğenmene çok sevindim.güle güle kullan.

memkocum teşekkür ederim.yarın etekli fotoğraf ekleyeceğim.dediğim gibi kızım çok hasta,fotoğrafı çektirecek kimse bulamıyorum.yarın annem gelecek ona çektirip koyacağım o zaman görürsünüz inşallah.

$16122013438.webp bilmem oldu mu ,kızım bu haliyle ancak bu kadar çekebildi,diz kapağımdan yukarısı pek çıkmamış,fikir olsun diye koyuyorum sadece.

*ekleyebilmişim. sol bacağımdakini yerleştirmeyi becerememişim ama az çok anlaşılır herhalde.dediğim gibi yarına daha net fotoğraf koyarım inşallah.

Son düzenleme:
Alıntı ile yorum yazmak istemedim,belki fotonu silmek istersin ileride diye.Arkadaşım dizlerin görünmüyor ama ,kemik yapın dümdüz.sanırım sen inceliğinden şikayetçisin.çok güzel olmuş,çok beğendim,güle güle kullan.ayrıntıları yaz yalnız,kayıyormu,kokuyormu vss

Son düzenleme:
memkocum teşekkür ederim.yarın etekli fotoğraf ekleyeceğim.dediğim gibi kızım çok hasta,fotoğrafı çektirecek kimse bulamıyorum.yarın annem gelecek ona çektirip koyacağım o zaman görürsünüz inşallah.

Cok guzel olmus esra yalniz arka da koyu renk oldugu icin diz kismi net belli olmuyor gorebildigim kadariyla guzel olmus;) senin egrilik yok gibi incelik sadece bendeki gibi

superdry olan arkadaşlar var ise birşey sormak istiyorum.
sabit yerinde durunca sanki şiş yerler aşağı kayıyor ve ağrı yapıyor.:) size de oluyor mu?

kızlar ekledim albüme fotoğraf,ordan bakabilirsiniz.
tek sorunum incelik olsa keşke,tabi böyle bakınca öyle görünüyor,şekillendirici olmadan fotoğraf eklemedim şimdi.
diz altlarımda içe doğru boşluk mu eğrilik mi neyse işte bir şey var:)
belki daha kalın olsa bacaklarım kurtarabilir durumu ama ince .
dışa doğru parantezlik pek yok,o yüzden diz altı etek giyebiliyorum ama dar pantolon falan asla giyemiyorum,
hemen iz yapıyor pantolon,dışardan da şekil belli oluyor zaten.
memko,
albümdeki fotoğraflar ince külotlu çorap üstüne siyah opak çorapla çekildi.
benim sorunum hemen diz altından başladığı için diz kapağımın alt sınırından aşağı doğru koydum,
yani oldukça hareketli bir bölge,ama kayma kesinlikle yapmadı.
6 saat kadar kullandım bugün,ilk 1-2 saat üzerimde yabancı bir cisim varlığını hissettim,
soğuk ve ağır bir şekilde durdu bacağımda ama sonra alıştım.
koku oluşmadı şu an için,zaten ilk bugün kullandım.
ve kendimi bir tuhaf hissettim sanki herkes bacağımdaki nesneyi görüyor gibi geldi:)
etek giydim,normalde de çizmeyle giydiğim bir etekti,çizme zaten nerdeyse ürünün tamamını kapatıyordu,
ilk gün için risk almak istemedim:)

kızlar ekledim albüme fotoğraf,ordan bakabilirsiniz.
tek sorunum incelik olsa keşke,tabi böyle bakınca öyle görünüyor,şekillendirici olmadan fotoğraf eklemedim şimdi.
diz altlarımda içe doğru boşluk mu eğrilik mi neyse işte bir şey var:)
belki daha kalın olsa bacaklarım kurtarabilir durumu ama ince .
dışa doğru parantezlik pek yok,o yüzden diz altı etek giyebiliyorum ama dar pantolon falan asla giyemiyorum,
hemen iz yapıyor pantolon,dışardan da şekil belli oluyor zaten.
memko,
albümdeki fotoğraflar ince külotlu çorap üstüne siyah opak çorapla çekildi.
benim sorunum hemen diz altından başladığı için diz kapağımın alt sınırından aşağı doğru koydum,
yani oldukça hareketli bir bölge,ama kayma kesinlikle yapmadı.
6 saat kadar kullandım bugün,ilk 1-2 saat üzerimde yabancı bir cisim varlığını hissettim,
soğuk ve ağır bir şekilde durdu bacağımda ama sonra alıştım.
koku oluşmadı şu an için,zaten ilk bugün kullandım.
ve kendimi bir tuhaf hissettim sanki herkes bacağımdaki nesneyi görüyor gibi geldi:)
etek giydim,normalde de çizmeyle giydiğim bir etekti,çizme zaten nerdeyse ürünün tamamını kapatıyordu,
ilk gün için risk almak istemedim:)

Arkadaşım diz altındaki boşluğun sebebi,diz içlerindeki yağlar.onlar gidince dümdüz bir görüntü çıkacaktır ortaya.eğer inceliğinden şikayetçi değilsen,daha uygun fiyata sadece diz içlerine lipo yaptırabilirsin.çünkü kemik yapın çok düz.çok şanslısın ,çokkk

Back
X