Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizlerimden istediğim kadar almamış ona çok üzüldüm benim göbeğimi kazımış baya ve sırtımada dokunmamış neyseki çünkü bu durumda bile yatmak iikenceydi benimiçin bu arada doktorun asistanı bana o çorabın varis çorabı olmadığını bu iş için özel üretilen bir çorap olduğunu söyledi yenisini alıcağını söylemiştin bilgin olsun
Dizlerimden istediğim kadar almamış ona çok üzüldüm benim göbeğimi kazımış baya ve sırtımada dokunmamış neyseki çünkü bu durumda bile yatmak iikenceydi benimiçin bu arada doktorun asistanı bana o çorabın varis çorabı olmadığını bu iş için özel üretilen bir çorap olduğunu söyledi yenisini alıcağını söylemiştin bilgin olsun
Teşekkürler nasias[/QUO
çoookkk geçmiş olsun
Kızlar üründen üst üste iki tane alıp kullanan var mı? ben tek bir ürün aldım ama bacaklarımın açıklığına yeterli olmadı
Leyla çok geçmiş olsun. Çok sevindim senin adına. İnşallah çektiğin acıların karşılığını alırsın. Sen yanlız olduğun için de bu kadar acı çekiyorsun nazlanacağın hiç kimse yok, koluna giren, su getiren vs... Hem gizli olmasının verdiği rahatsızlık, şehir değiştiriyorsun hiç de kolay değil. Ben yapabilir mydim? Cesaretini tebrik ediyorum. Yüce rabbim utandırmasın. Allah'ım tam da bu satırları yazarken yalan dünyada çarpık bacak mevzusu geçti. Küçümseniyoruz resmen yaaa.. Gülistanın bebeği çarpık bacaklı olmasınmış vs. Evet olmasın da nedir sizden çektiğimiz yaaa!!!!Dizlerimden istediğim kadar almamış ona çok üzüldüm benim göbeğimi kazımış baya ve sırtımada dokunmamış neyseki çünkü bu durumda bile yatmak iikenceydi benimiçin bu arada doktorun asistanı bana o çorabın varis çorabı olmadığını bu iş için özel üretilen bir çorap olduğunu söyledi yenisini alıcağını söylemiştin bilgin olsun
Leyla çok geçmiş olsun. Çok sevindim senin adına. İnşallah çektiğin acıların karşılığını alırsın. Sen yanlız olduğun için de bu kadar acı çekiyorsun nazlanacağın hiç kimse yok, koluna giren, su getiren vs... Hem gizli olmasının verdiği rahatsızlık, şehir değiştiriyorsun hiç de kolay değil. Ben yapabilir mydim? Cesaretini tebrik ediyorum. Yüce rabbim utandırmasın. Allah'ım tam da bu satırları yazarken yalan dünyada çarpık bacak mevzusu geçti. Küçümseniyoruz resmen yaaa.. Gülistanın bebeği çarpık bacaklı olmasınmış vs. Evet olmasın da nedir sizden çektiğimiz yaaa!!!!
Ameliyat olacak arkadaşlara;
Öncelikle çok iyi düşünmeniz gerekiyor.
Bugün sekizinci günüm. Ayaklarımı kırmakta hala mümkün değil. Özellikle de çalışıyorsanız wc alaturka ise (Bekle ki akşam olsun eve git:)
Eşofman ile işe geliyorum. Dar giyinmek mümkün değil. Gece yatarken çorabı çıkarıyorum.Bacaklarım rahatlıyor.
Belim, kasıklarım, yağ verilen yerler ister istemez ağrıyor. Bugün fark ettim ki yağ verilen yerlerimde de morarma var.
Kesinlikle ödeme izin vermeyeceksiniz. Çorabı gündüz ve 3 hafta kesinlikle çıkarmayacaksınız. Bol yağlı yiyeceksiniz.
Aksi takdirde yağların yaşaması güç.
Şuan benim düşüncem şu ki;
İkinci yağ enjeksiyonunu düşünmüyorum. Doğal olarak silikonda imkansız. Özellikle dizleriniz içe doğru bakıyorsa silikonda koysa, yağda eklese orası kötü duruyor.
İnsanın kendisi yukarıdan bakınca zaten belli oluyor. Şuan tek seansta kalıp zayıflamadan yağ oranımı artırmam gerekiyor.
Tüm vücuttan kilo almak isteyen arkadaşlara önerim incir. İnternet'te incelerseniz incir , su ve süt mutlaka tüketilmesi gerekenler.
Bol su içilmesi gerekiyor.Ödeme ve narkozun vücuttan komple gitmesi için.
Ben sizin yerinizde olsam süreçleri takip eder, iyileşme süreci ve yağların tutunması ile ilgili.3 ayı doldurup sonuç alan arkadaşlardan bilgi alırım. Sonra yaşanılanlara dayanma gücümü ölçerim.
Pişman mıyım değilim. Sadece aynı şeyleri 2. kere yaşayamam.
Bilin öyle karar verin:)
Mersam ben akşam yatarkende çıkarmıyorum çoraplarımı bana öyle dendi bu çoraplar bacağın şeklinide koruyor sanırım aynı zamanda acaba hangimiz yanlış yapıyoruz ? Doktor bana yağlı yemekle ilgili bir şeydende bahsetmedi yağın tutunma oranının kişiden kişiye değiştiğini söyledi sadece sana bunu doktormu söyledi ve evet ameliyat zor değil sizi uyutuyorlar top doktora geçiyor o uğraşıyor ama sonrası kabus gibi acı (yağ alınan yerlerden) ağrı (yağ verişen yerlerden) sızı (topuklardan hemde öyle böyle değil) kramplar uyuyamıyorsunuz sonra vücut artık dayanamıyor kısa bir süre uyuyorsun sonra kan ter içinde kalkıp uyuşan ve acıyan bacaklarınla baş başa kalıyorsun ve bu tam 3 gün sürüyor anlatılmaz yaşanır ben ilk gün kalkıp bacaklarına bakıp fotoğraf elleyen arkadaşlara çok şaşırdım demekki şu acı eşiği denen şey doğru ve benimkisi çok düşük
Mersam ben akşam yatarkende çıkarmıyorum çoraplarımı bana öyle dendi bu çoraplar bacağın şeklinide koruyor sanırım aynı zamanda acaba hangimiz yanlış yapıyoruz ? Doktor bana yağlı yemekle ilgili bir şeydende bahsetmedi yağın tutunma oranının kişiden kişiye değiştiğini söyledi sadece sana bunu doktormu söyledi ve evet ameliyat zor değil sizi uyutuyorlar top doktora geçiyor o uğraşıyor ama sonrası kabus gibi acı (yağ alınan yerlerden) ağrı (yağ verişen yerlerden) sızı (topuklardan hemde öyle böyle değil) kramplar uyuyamıyorsunuz sonra vücut artık dayanamıyor kısa bir süre uyuyorsun sonra kan ter içinde kalkıp uyuşan ve acıyan bacaklarınla baş başa kalıyorsun ve bu tam 3 gün sürüyor anlatılmaz yaşanır ben ilk gün kalkıp bacaklarına bakıp fotoğraf elleyen arkadaşlara çok şaşırdım demekki şu acı eşiği denen şey doğru ve benimkisi çok düşük
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunHepinizi uzaktan takip etmek çok güzel . Yeni ameliyat olan dostlara çok geçmiş olsun . Ben 1 Sene sonra ilizarov olacağım yaklaşık 5 ay sürecek . O süreci de buradan paylaşacağım . Şu geçici silikonu deneyeceğim en yakın Zamanda.
Bu durum psikolojimi bozduğu gibi artık bacaklarımın sağlığı da iyi değil çok fazla yürüyemiyorum ben .
Yine canım sıkkın sabah sabah .
Sağlıcakla ..
Arkadaşım teşekkür ederim. Aslında burayada yazacaktım fakat konu farklı olunca sayfayi meşgul etmek istemedim. Sonunda bu derttende kurtuldum darısı isteyen herkese olsun inşallah.