en erken ne zaman gelebilirsin spicy biran önce ayarlayalım ben biran önce görüşüp yaptırmak istiyorum nisanın ilk haftası kuzenimin düğünü var güzel bir mini elbise beğendim onu alıp giymek istiyorummm :))
merhaba eleycan hem alt hem üst bacak dedin ya alt tarafta ne gibi bi problem var merak ettim de. benimde biri diğerine göre daha kalın yani bariz bi şekilde. senin probleminde mi aynı acaba?
spicy canım şöyle yapalım ben cmtsi kızlarla gidicem muayeneye en azından bir fikrimiz olur o doktora olmak ve olmamak adına... Sende kendini ayarlayınca gelirsin ben olmuş olsam bile sana yardımcı olurum merak etme ama hemen ne zaman ameliyat olurum onu bilemem en erken zamanda olmak istiyorum ama hayırlısı olsun bakalım hele bi cmtsi gidelimde görüşmeye bakalım ummudğumuz gibi çıkmayacak belki...
kızlar benım 2 ay oldu yenı fotoramı koyuyorum.ferruh bey baska erıme olmaz konuldugu anda ılk bır ay tutunan yag hücreleri kalır erıyen erimiştir yıne dedi yuzum gülüyor cunku ferruh beye güvenıyorum cok ilgileniyor sabırla sordugum her soruya cvp veriyor..insallah dedgı gıbı olur ve bu şekilde kalır erıme olmaz..dualrınızı eksik etmeyıin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?