Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dizler ne durumda acaba merak ettim. biraz düzelme oldumu, yoksa aynen duruyormu. galiba bu dizler bize ikramiye olarak kalacak
samimi hemen kaçtın canım ya
Kızlar bir krem vardı morluklar için kullanan varsa adını verebilir mi bana? Doktorum gerek yok dedi ama heryanim mosmor
samimi başın sağolsun.Allah sana uzun ömürler versin inşallah. istediğin bebeğini sağlıkla kucağına versin Allah.yok canım buralardayım ama fazla yazamıyorum hamileydim fakat bebeğimi kaybettim biraz rahatsızım o yüzden öle girip okuyup sonra çıkıyorum.
yok canım buralardayım ama fazla yazamıyorum hamileydim fakat bebeğimi kaybettim biraz rahatsızım o yüzden öle girip okuyup sonra çıkıyorum
çok geçmiş olsun. başın sağolsun samimi. istenilen bir bebeği kaybetmek ne kadar zordur tahmin edebiliyorum allah sabır versin
yok canım buralardayım ama fazla yazamıyorum hamileydim fakat bebeğimi kaybettim biraz rahatsızım o yüzden öle girip okuyup sonra çıkıyorum.
tesekkür ederim hepinize sizler sağolun evet zor ama gecicek Allah'ın izniyle.....
tesekkür ederim hepinize sizler sağolun evet zor ama gecicek Allah'ın izniyle.....
yok canım buralardayım ama fazla yazamıyorum hamileydim fakat bebeğimi kaybettim biraz rahatsızım o yüzden öle girip okuyup sonra çıkıyorum.
Arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim. Çok şükür çıktım hastaneden evimdeyim.Cok yorgun ve bitkinim.Heryerim mosmor, delik deşik ama geçer inşallah. Biliyor musunuz daha bacaklarima bakmadım bile ve umurumda bile degiller.Bugunleri unutmayayim insallah bir daha bacakla ilgili sıkıntı yapmayacağım.
Yasadiklarimin sebeplerini çözdüm.Biraz onlardan bahsedeyim.Cunku artık buralarda olmayacağım. Allah hepinizin gönlüne göre versin ama ben bacak olayını tamamen kapatıyorum artık.
Pazartesi günü 1 bucuktu benim ameliyat saatim.Ancak 4 te aldılar beni ameliyathaneye.Tabi o saate kadar açlık, gerginlik tansiyonum düştü ve serumla girdim zaten ameliyata.Narkozdan ayildigimda nefes alamadıgımı farkettim.ve doktorlarda çok uzun süre nefesimi kontrol altına alamayınca pıhtı attığını zannedip korkunç islemler yaptılar üzerimde. Detay vermiyim dayanilacak gibi değil.
Ardından yine pıhtı atması ihtimaline karşı aralıklarla 3 tane kan sulandirici iğne yaptılar. Normalde yağ alınan yerlerde hafif kanamalar olması gerekirken benim kanamam hiç durmadı. Vücut kansız kalınca tansiyon düştü. 2 unite kan verildi.3 gün boyunca kolumdan serum hiç çıkmadı.
Ameliyat olmayan arkadaşları korkutmak istemem ama bünye ile ilgili. Böyle bir durumda var, bilin istedim.
Umarım kimse benim yaşadığım sıkıntıları yasamaz.Hersey gönlünuzce olsun.